• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

太棒了❗️在家製作羊角麵包🥐,家人都誇好吃! скачать в хорошем качестве

太棒了❗️在家製作羊角麵包🥐,家人都誇好吃! 2 years ago

阿栗的廚房

麵包

可頌

ali's kichen

alis kichen

@aliskitchen

千層麵包

可頌 麵包

怎樣做可頌

怎麼做可頌

可頌食譜

可頌配方

麵包配方 可頌

怎樣做麵包

how to make bread

How to make a croissant

Croissant Recipe

Bread Recipes

羊角麵包

牛角麵包

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
太棒了❗️在家製作羊角麵包🥐,家人都誇好吃!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 太棒了❗️在家製作羊角麵包🥐,家人都誇好吃! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 太棒了❗️在家製作羊角麵包🥐,家人都誇好吃! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 太棒了❗️在家製作羊角麵包🥐,家人都誇好吃! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



太棒了❗️在家製作羊角麵包🥐,家人都誇好吃!

​‪@aliskitchen‬ #可頌#羊角麵包#Croissant 食譜: 烤盤 28×28釐米 麵包7個~10個 高筋麵粉300克 牛奶50克 水80克 白糖40克 蛋液30克 鹽6克 酵母6克 無鹽黃油30克 夾層黃油150克 烤箱提前預熱15分鐘,180℃ 烘烤180°C 25~28分鐘 過程: *混合材料(黃油後加),只需要揉麵3~5分鐘即可,麵團表面呈現粗糙狀態。 *第一次室溫或冷藏鬆弛15分鐘。 *揉麵團1分鐘,麵團將變得比較光滑。 *密封麵團後,第二次室溫或冷藏靜置15分鐘鬆弛。 *蓋上麵團,案板上麵團鬆弛15分鐘。然後擀開成20*40釐米的麵片。 *麵團密封後-15~-18°C冷凍35分钟 *软化黄油擀成20×20厘米方形薄片冷藏备用 *冷冻好的面团包黄油,擀開到0.7釐米厚,寬20,長50~60釐米長的麵片。 *4折,然後再次擀開,折成3折。 *蓋好麵片,冷凍35分鐘。 *擀開麵團成20×40釐米的麵片。 切分成底面10釐米左右的等腰三角形。 捲起,尖頭壓在麵包底下。 28度左右放烤盤發酵1.5小時(發酵溫度不要超過30度)。 烤箱提前預熱15分鐘,180℃ 烘烤180°C,烘烤25~28分鐘。 recipe: baking tray 28 x 28 cm 7 to 10 pieces of bread 300g bread flour 50 grams of milk 80 grams of water 40 grams of white sugar 30 grams of egg liquid 6 grams of salt Yeast 6 grams 30g unsalted butter Interlayer butter 150g Preheat the oven for 15 minutes in advance, 180°C Bake at 180°C 25-28 minutes process: *Mix the ingredients (add after the butter), only need to knead the dough for 3-5 minutes, the surface of the dough is rough. *Relax for 15 minutes at room temperature or in the refrigerator for the first time. Knead the dough for 1 minute, the dough will become smoother. *After sealing the dough, let it rest for 15 minutes at room temperature or refrigerated for the second time to relax. *Cover the dough and let the dough rest on the chopping board for 15 minutes. Then roll it out into a 20*40 cm dough piece. *After the dough is sealed, freeze it at -15~-18°C for 35 minutes *Roll the softened butter into 20×20cm square slices and refrigerate *The frozen dough is covered with butter, and rolled out to a thickness of 0.7 cm, a width of 20, and a length of 50-60 cm. *Fold in 4, then roll out again and fold into 3 folds. *Cover the dough and freeze for 35 minutes. *Roll out the dough into a 20×40cm piece. Divide into isosceles triangles with a base of about 10 cm. Roll up and press the tip under the loaf. Ferment on a baking tray at around 28 degrees for 1.5 hours (the fermentation temperature should not exceed 30 degrees). Preheat the oven for 15 minutes in advance, 180°C Bake at 180°C for 25-28 minutes.

Comments
  • Croissant 6 years ago
    Croissant
    Опубликовано: 6 years ago
    3968328
  • 【西厨Neil】自制蛋黄酱差点味道?加它就对了~ 1 year ago
    【西厨Neil】自制蛋黄酱差点味道?加它就对了~
    Опубликовано: 1 year ago
    879
  • How to make croissants? My croissant recipe at home 1 year ago
    How to make croissants? My croissant recipe at home
    Опубликовано: 1 year ago
    1103486
  • How to make a hand-made croissant from scratch|Lisa's Kitchen 4 years ago
    How to make a hand-made croissant from scratch|Lisa's Kitchen
    Опубликовано: 4 years ago
    110271
  • 百萬氣泡的麵包,沒有揉麵,這個自製麵包比披薩好吃,我會告訴你為什麼【阿栗食譜264】 1 year ago
    百萬氣泡的麵包,沒有揉麵,這個自製麵包比披薩好吃,我會告訴你為什麼【阿栗食譜264】
    Опубликовано: 1 year ago
    99904
  • 💯吃過後都愛上了❗️ 無蛋無奶、無糖低油,皮脆內軟。好吃、簡單且實惠的家庭麵包食譜,值得推薦收藏【阿栗食譜425】 7 days ago
    💯吃過後都愛上了❗️ 無蛋無奶、無糖低油,皮脆內軟。好吃、簡單且實惠的家庭麵包食譜,值得推薦收藏【阿栗食譜425】
    Опубликовано: 7 days ago
    28126
  • The hottest dessert ever! 144-ply supreme croissant 2 years ago
    The hottest dessert ever! 144-ply supreme croissant
    Опубликовано: 2 years ago
    3774400
  • 🏆牛奶麵包這樣做,會比外面買的早餐好吃10倍❗️告訴你這個師傅教我的方法【阿栗食譜168】 2 years ago
    🏆牛奶麵包這樣做,會比外面買的早餐好吃10倍❗️告訴你這個師傅教我的方法【阿栗食譜168】
    Опубликовано: 2 years ago
    480577
  • Flakey Handmade Croissants Recipe|手工开酥可颂牛角包教程 11 months ago
    Flakey Handmade Croissants Recipe|手工开酥可颂牛角包教程
    Опубликовано: 11 months ago
    50190
  • 歷史上最簡單快速的方法,來製作這個一層一層的麵包❗️新手也可以完成✌️【阿栗食譜192】 2 years ago
    歷史上最簡單快速的方法,來製作這個一層一層的麵包❗️新手也可以完成✌️【阿栗食譜192】
    Опубликовано: 2 years ago
    162811

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5