У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Brew Lager with Kveik Yeast или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Lager can take forever to brew and requires cooling equipment that every home brewer might not have access to. However you can make a very convincing pseudo lager. ______________________ My Brewing Gear (These are Amazon Affiliate Links you can use to support the channel) Food grade magnets: https://amzn.to/3NDLEls pH meter - https://amzn.to/3IdJdnd Hydrometer - https://amzn.to/3Ihd1PD Pink Stuff - https://amzn.to/3KPGQaQ Chemsan - https://amzn.to/3q6oURh Paint Pen for Bottles - https://amzn.to/3LUHULT Tubing - https://amzn.to/3DnVMuo Fermenting bucket - https://amzn.to/3wQp1F6 BIAB Grain Bag - https://www.ebay.co.uk/itm/124586407908 Bottle Brush - https://amzn.to/38eza43 Thermometer - https://amzn.to/35qIyk4 Laser Thermometer - https://amzn.to/3Lrevbj Gauntlets - https://amzn.to/3tPX7H4 Colander - https://www.ikea.com/gb/en/p/idealisk... Campden Tablets - https://amzn.to/3tSLRdm ______________________ Filming Equipment Canon M50 - https://amzn.to/3QjTl0G iPhone 11 - https://amzn.to/3tZyV45 Lapel Mic - https://amzn.to/3t04evc Ring Light - https://amzn.to/3h5QHwB Portable Recorder - https://amzn.to/3JRHjsP ______________________ Recipe for 23L: Water Profile - London Water Profile ______________________ 3.9kg Euro-Pils (72.2%) 1.5kg Vienna Malt (27.8%) ______________________ 50g Hallertauer Hersbrucker @06 min 15g Hallertauer Hersbrucker @30min 15g Hallertauer Hersbrucker @15 min 25g Hallertauer Hersbrucker @ flameout ______________________ Omega Lutra Kveik Yeast ______________________ Mash @ 65ºC for 60 mins Boil for 60 mins ______________________ Original Gravity: 1.053 Final Gravity: 1.010 ABV: 5.6% IBUs: 26.9