• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Apple Turnover Recipe|Puff Pastry скачать в хорошем качестве

Apple Turnover Recipe|Puff Pastry 8 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Apple Turnover Recipe|Puff Pastry
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Apple Turnover Recipe|Puff Pastry в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Apple Turnover Recipe|Puff Pastry или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Apple Turnover Recipe|Puff Pastry в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Apple Turnover Recipe|Puff Pastry

I boiled the fresh apples with sugar to make an apple filling. I put apple filling in the dough and baked it. (๑•᎑•๑) Fantastic combination of butter flavored crispy pastry and sweet and sour apple filling! Mukgling's baking method uses the No Knead method. Using the minimum tools, seek bread making at home easily. Anyone can make bread easily. ■ How to make apple filling ■ Click the Subtitle button → Subtitles will be displayed in the video. 750g apple  40g Lemon juice 130g Sugar (60g + 70g)  50g butter  15g cinnamon powder   4g cinnamon stick(cinnamon tree)   2g ginger 1. Cut apples into 5mm square shape. 2. Mix apple with sugar(60g) and lemon juice. 3. Melt the butter in the pan and fry the apples. 4. Separate apple and juice from the sieve. 5. Put juice in the pan and add 70g of sugar, cinnamon powder, cinnamon stick, ginger and boil. 6. Mix the apples and preprocessed juice in the bowl. 7. Cover with vinyl and mature for 12 hours in the refrigerator. (B's (%) = Baker's Percentage = Bakers Percent) (Tr (g) = actual input amount = Truth Input) ■ Dough Formulation B's (%): 100.0%, Tr (g): 200g all purpose flour B's (%): 10.0%, Tr (g): 20g Butter B's (%): 2.0%, Tr (g): 4g Salt B's (%): 42.0%, Tr (g): 84g Water (35℃) B's (%): 2.0%, Tr (g): 4g Lemon juice ■ Pastry Butter B's (%): 50.0%, Tr (g): 100g roll in butter(pastry butter) (32% of the amount of Dough) ■ Process 1. Put water and lemon juice in the bowl. 2. Add salt and dissolve. 3. Gently melt the butter and mix it in the bowl. 4. After putting the flour    Mix evenly until the flour is invisible. 5. Fold the dough several times with your hand and make it round. 6. Cover the vinyl and rest in the refrigerator for 20 minutes. 7. After 20 minutes of rest, wrap the dough in plastic vinyl.    Push in a square shape with a push rod.(Size: 18cm*18cm) 8. Cover the vinyl and rest in the refrigerator for 12 hours 9. After completion of the 12 hours refrigerated rest,    After wrapping the pastry butter with vinyl that was stored in the refrigerator    Push in a square shape with a push rod.(Size: 11cm*11cm) 10.Place the butter on the dough at a 45-degree angle. 11.After pushing the square part of the dough slightly by pushing it,    Fold the dough slightly while pulling it.    Press the overlap part of the dough.    I wrap the butter completely to prevent leakage. 12.Push the dough with a push rod. 13.3 Folding 1 time 14.Push the dough again. 15.3 Folding 1 time 16.After wrapping the dough in plastic vinyl, rest for 1 hour in the refrigerator. 17.Push the dough again. 18.3 Folding 1 time 19.Push the dough again. 20.4 Folding 1 time 21.Push the dough flat with a push rod. 22.After wrapping the dough in plastic vinyl, rest for 1 hour in the refrigerator. 23.Push the dough again.    (Push it until the dough thickness becomes 5mm.) 24.After wrapping the dough in plastic vinyl, rest for 1 hour in the refrigerator. 25.Cut to a circle with a diameter of 12cm. 26.Put 50g of apple filling on dough. 27.Apply the eggs on the dough edge. 28 Apply egg yolk on the surface and Cut the surface with a knife. 29.Preheat oven and lodge 10 inch combo cooker preheat    My mini oven temperature is raised as high as possible,    (The maximum temperature of my mini oven:250℃)    (Lodge LCC3 Cast Iron Combo Cooker, Pre Seasoned, 3.2-Quart) 30.Put the dough in the preheated lodge 10-inch combo cooker floor 31.Cover the lid of lodge 10-inch combo cooker. 32.Put in the oven 33.After baking for 25 minutes, remove the lodge lid and continue baking for about 5 minutes    (Turn off the bottom heat line of the oven in the middle because the bottom can burn.) ■ Note: Always be careful when using the oven (It is very hot, so use it after wearing very thick oven gloves) #AppleTurnover #ApplePie #PuffPastryRecipe #HomeBaking

Comments
  • Easy Apple Turnovers From Scratch Recipe 🍎 애플턴오버 만들기 5 лет назад
    Easy Apple Turnovers From Scratch Recipe 🍎 애플턴오버 만들기
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Яблочные пирожки | Слоёное тесто из свежемолотой муки 2 года назад
    Яблочные пирожки | Слоёное тесто из свежемолотой муки
    Опубликовано: 2 года назад
  • 7 гениальных идей закусок, которые вы должны попробовать сегодня же. Слоеное тесто – ваше спасение! 2 года назад
    7 гениальных идей закусок, которые вы должны попробовать сегодня же. Слоеное тесто – ваше спасение!
    Опубликовано: 2 года назад
  • [Без духовки] Рецепт хрустящего яблочного пирога 4 года назад
    [Без духовки] Рецепт хрустящего яблочного пирога
    Опубликовано: 4 года назад
  • Empanadillas de Manzana con Hojaldre invertido /Apple Turnovers with Inverted Puff Pastry 2 года назад
    Empanadillas de Manzana con Hojaldre invertido /Apple Turnovers with Inverted Puff Pastry
    Опубликовано: 2 года назад
  • L'art de la viennoiserie〈 Mickael Martinez 〉Recette de CROISSANT français #frenchbakery 1 год назад
    L'art de la viennoiserie〈 Mickael Martinez 〉Recette de CROISSANT français #frenchbakery
    Опубликовано: 1 год назад
  • Невероятно! Самый вкусный рождественский ужин, как в ресторане – легко приготовить дома! 3 недели назад
    Невероятно! Самый вкусный рождественский ужин, как в ресторане – легко приготовить дома!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Poolish Baguette Recipe 7 лет назад
    Poolish Baguette Recipe
    Опубликовано: 7 лет назад
  • ショソン オ ポムのレシピ/Chausson aux pommes*しとろん洋菓子店 3 года назад
    ショソン オ ポムのレシピ/Chausson aux pommes*しとろん洋菓子店
    Опубликовано: 3 года назад
  • Формование и выпечка ремесленных багетов 8 лет назад
    Формование и выпечка ремесленных багетов
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Jalapeno and Cheddar Cheese Ciabatta Bread Recipe 7 лет назад
    Jalapeno and Cheddar Cheese Ciabatta Bread Recipe
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Такого вы давно не ели. Бублики по ГОСТу. 👍 8 дней назад
    Такого вы давно не ели. Бублики по ГОСТу. 👍
    Опубликовано: 8 дней назад
  • The Ultimate Apple Turnover – Bruno Albouze 3 года назад
    The Ultimate Apple Turnover – Bruno Albouze
    Опубликовано: 3 года назад
  • почему я раньше не знала этот метод, слоеное тесто быстрого приготовления без холодильника 4 года назад
    почему я раньше не знала этот метод, слоеное тесто быстрого приготовления без холодильника
    Опубликовано: 4 года назад
  • Almond Brioche Bread Recipe|Butter 50%|Egg 35% 7 лет назад
    Almond Brioche Bread Recipe|Butter 50%|Egg 35%
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Идеальный десерт из яблока и слоеного теста, за 5 минут! Будете готовить его ежедневно! 2 года назад
    Идеальный десерт из яблока и слоеного теста, за 5 минут! Будете готовить его ежедневно!
    Опубликовано: 2 года назад
  • 모두가 사랑하는 3 года назад
    모두가 사랑하는 "애플파이" 애플턴오버/쇼숑오뽐므
    Опубликовано: 3 года назад
  • Рецепт яблочного пирога Apple Pie Recipe 3 года назад
    Рецепт яблочного пирога Apple Pie Recipe
    Опубликовано: 3 года назад
  • Ich praktiziere diese Methode fast täglich. Ich habe sie von einem 70-jährigen Meister gelernt. 1 год назад
    Ich praktiziere diese Methode fast täglich. Ich habe sie von einem 70-jährigen Meister gelernt.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Яблочные пирожки в слоеном тесте 2 года назад
    Яблочные пирожки в слоеном тесте
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5