• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

This Cocktail Took a Week to Make | My Twist On the Blood & Sand скачать в хорошем качестве

This Cocktail Took a Week to Make | My Twist On the Blood & Sand 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
This Cocktail Took a Week to Make | My Twist On the Blood & Sand
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: This Cocktail Took a Week to Make | My Twist On the Blood & Sand в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно This Cocktail Took a Week to Make | My Twist On the Blood & Sand или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон This Cocktail Took a Week to Make | My Twist On the Blood & Sand в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



This Cocktail Took a Week to Make | My Twist On the Blood & Sand

Some cocktails are quick and easy, like the original Blood and Sand cocktail made with equal parts. But it's a bit too sweet for my taste, so I tried to change that with my twist on the Blood & Sand I call "Blood and Quick Sand". I made lacto-fermented smokey orange juice and used cherry preserve and maraschino liqueur. Now this is a Blood and Sand to my taste. Smokiness is added to the orange juice in the fermentation process with Lapsang souchong black tea and it’s a big game changer here. I hope you will try it too. Find the classic and Cocktail Time recipes for the Blood and Sand below. And as always, you can help out our channel by buying through the affiliate links with a small commission at no additional cost to you. You’re awesome if you do! BOOKS from BOOK DEPOSITORY, free worldwide shipping: ● The Art of Fermentation: https://geni.us/kAqAl ● 𝗔𝗹𝗹 𝗯𝗼𝗼𝗸𝘀: https://geni.us/PgQ3Um ● Liquid Intelligence by Dave Arnold: https://tidd.ly/38StKtf ● The Flavor Matrix: https://tidd.ly/35O16rr TOOLS we use to grow this YouTube channel: ● 𝗚𝗲𝘁 𝗠𝗼𝗿𝗲 𝗩𝗶𝗲𝘄𝘀 𝗨𝘀𝗶𝗻𝗴 𝗧𝘂𝗯𝗲𝗕𝘂𝗱𝗱𝘆: https://www.tubebuddy.com/Cocktailtime GEAR we use: ● 𝗠𝗶𝘅𝗼𝗹𝗼𝗴𝘆 𝗴𝗲𝗮𝗿: https://geni.us/h0A2aC3 ● Sous Vide cooker: https://geni.us/vz5Ir ● iSi whipper: https://geni.us/kG7oS5 ● precision scale: https://geni.us/cWyu ● Chemex: https://geni.us/TEPWJ ● Blender: https://geni.us/qNY76 ● 𝗦𝘁𝘂𝗱𝗶𝗼 𝗴𝗲𝗮𝗿: https://geni.us/tDzbg ● A cam: https://geni.us/CQCHSS ● B cam: https://geni.us/slH3 ● main light: https://geni.us/j4lAbU ● practical light: https://geni.us/IIZe ● Mic 1: https://geni.us/3KwoAb 𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 𝗖𝗼𝗰𝗸𝘁𝗮𝗶𝗹 𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗼𝗻 𝗜𝗚 & 𝗙𝗕: ●   / kevin_kos   ●   / cocktailtimewithkevinkos   Classic Blood and Sand · 22,5 ml (0.75 oz) Naked Grouse · 22,5 ml (0.75 oz) sweet vermouth · 22,5 ml (0.75 oz) Cherry Heering · 22,5 ml (0.75 oz) orange juice · 2 drops saline solution Shake with ice and serve it up. Garnish it with a preserved cherry. Blood and Quick Sand · 37,5 ml (1.25 oz) Naked Grouse · 22,5 ml (0.75 oz) sweet vermouth · 22,5 ml (0.75 oz) Lacto-fermented smoky orange juice* · 2 barspoons cherry preserve · 2 dashes Luxardo Maraschino Shake with ice and serve it up. Lacto Fermented Smoky Orange Juice* · 40 g Orange peels · 500 g Orange wedges · 8,1 g Salt (that’s 1,5% total weight, you can go up to 10,8 g (2%) if you’re worried about spoilage, but the end result will be a bit saltier) · 1 g Lapsang Souchong black tea Mix everything well and place in a vacuum sealed bag. Leave to ferment until the bag fully inflates. Then, to give the juice a bit more time to ferment and develop flavors, poke a hole to leave out all the CO2, seal the hole and leave to inflate again. Open the bag, do a smell test to check nothing went foul, then juice the contents. Store in the fridge and “burp” the bottle every day, just in case any more pressure builds up within the bottle. Check out the Movember episode:    • Delicious and Simple Whiskey Cocktail for ...   Here are some of my favorite YouTube cocktail channels: ‪@howtodrink‬ ‪@StevetheBartender_‬ ‪@TrufflesOnTheRocks‬ ‪@TheEducatedBarfly‬ ‪@VladSlickBartender‬ ‪@BehindtheBar‬ ‪@AndersErickson‬ 0:00 Intro 0:19 Classic Blood and Sand 1:47 Fermentation 2:10 Lacto Fermented Oranges 6:20 Blood and Quick Sand 7:55 Tasting & Recipe 8:25 Outro The team behind this video: Robi Fišer Sašo Veber Phantom hand #cocktailtime #fermentation #whisky

Comments
  • How to make the Blood and Sand - love it or hate it? 3 года назад
    How to make the Blood and Sand - love it or hate it?
    Опубликовано: 3 года назад
  • Объяснение лучшего коктейля в мире 1 месяц назад
    Объяснение лучшего коктейля в мире
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Безумный кордиал с гарниром в прозрачном стакане 3 года назад
    Безумный кордиал с гарниром в прозрачном стакане
    Опубликовано: 3 года назад
  • 3 Grapefruit Sodas, Fermented and Easy + 3 Palomas 1 год назад
    3 Grapefruit Sodas, Fermented and Easy + 3 Palomas
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make the World’s Best Margarita - Is ORANGE the Secret!? 10 месяцев назад
    How to Make the World’s Best Margarita - Is ORANGE the Secret!?
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Настой со льдом? Лучшая новая техника!? 2 года назад
    Настой со льдом? Лучшая новая техника!?
    Опубликовано: 2 года назад
  • Making a Blood and Sand 7 лет назад
    Making a Blood and Sand
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки 7 месяцев назад
    Вот Почему Я ПЕРЕСТАЛ Покупать ДОРОГИЕ Стейки
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Мой секрет выращивания лучших кустарников — как вырастить кустарник дома (клубнику) 2 года назад
    Мой секрет выращивания лучших кустарников — как вырастить кустарник дома (клубнику)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Почему не весь сыр одинаково полезен, что действительно важно знать 1 день назад
    Почему не весь сыр одинаково полезен, что действительно важно знать
    Опубликовано: 1 день назад
  • Lacto Fermented Strawberry Honey Syrup 1 год назад
    Lacto Fermented Strawberry Honey Syrup
    Опубликовано: 1 год назад
  • Master The Classics: Blood and Sand 7 лет назад
    Master The Classics: Blood and Sand
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Lacto-Fermented Bloody Mary Mix + Fermented Bloody Maria! 🍅🦠 3 года назад
    Lacto-Fermented Bloody Mary Mix + Fermented Bloody Maria! 🍅🦠
    Опубликовано: 3 года назад
  • Courvoisier VSOP, Camus VSOP, Prince Hubert de Polignac VSOP, Remy Martin VSOP - Сравнение Коньяков! 3 дня назад
    Courvoisier VSOP, Camus VSOP, Prince Hubert de Polignac VSOP, Remy Martin VSOP - Сравнение Коньяков!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • The Rotavap | Food & Drink Techniques and long term review 1 год назад
    The Rotavap | Food & Drink Techniques and long term review
    Опубликовано: 1 год назад
  • Я попытался воссоздать «Драмбуи» (чтобы вам не пришлось этого делать) 2 недели назад
    Я попытался воссоздать «Драмбуи» (чтобы вам не пришлось этого делать)
    Опубликовано: 2 недели назад
  • How to Make Homemade Vanilla Extract  | With a Speed Hack! 3 года назад
    How to Make Homemade Vanilla Extract | With a Speed Hack!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Водка отдыхает: Идеальный дистиллят из дешевого риса 4 года назад
    Водка отдыхает: Идеальный дистиллят из дешевого риса
    Опубликовано: 4 года назад
  • 5 новогодних коктейлей, которые взорвут ваш праздник! Эгг-ног, пунш и не только 9 дней назад
    5 новогодних коктейлей, которые взорвут ваш праздник! Эгг-ног, пунш и не только
    Опубликовано: 9 дней назад
  • Секреты быстрой нарезки. Как научиться быстро резать ножом. 3 года назад
    Секреты быстрой нарезки. Как научиться быстро резать ножом.
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5