• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

如何製作大坑民聲冰室名物肉餅山|香港美食 Steamed Pork Patty Mountain with Salted Egg Yolk | Man Shing Restaurant скачать в хорошем качестве

如何製作大坑民聲冰室名物肉餅山|香港美食 Steamed Pork Patty Mountain with Salted Egg Yolk | Man Shing Restaurant 1 year ago

video

sharing

camera phone

video phone

free

upload

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
如何製作大坑民聲冰室名物肉餅山|香港美食 Steamed Pork Patty Mountain with Salted Egg Yolk | Man Shing Restaurant
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 如何製作大坑民聲冰室名物肉餅山|香港美食 Steamed Pork Patty Mountain with Salted Egg Yolk | Man Shing Restaurant в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 如何製作大坑民聲冰室名物肉餅山|香港美食 Steamed Pork Patty Mountain with Salted Egg Yolk | Man Shing Restaurant или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 如何製作大坑民聲冰室名物肉餅山|香港美食 Steamed Pork Patty Mountain with Salted Egg Yolk | Man Shing Restaurant в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



如何製作大坑民聲冰室名物肉餅山|香港美食 Steamed Pork Patty Mountain with Salted Egg Yolk | Man Shing Restaurant

民聲開業五十多年,肉餅山相信不少香港人都食過,原來這個造型震撼的肉餅山是由大坑浣紗街一間街坊老店自創,工序比一般肉餅繁複得多。老闆娘 Carol 及兒子 Alan 巧手將新鮮豬肉調味、以人手攪至起膠並雪硬之後搓至小山形狀,之後還要再花上兩小時以上將肉餅山再次雪硬,經進一步塑形、加上鹹蛋黃等步驟才可入爐蒸,而為了令肉餅中心也熟透,蒸的時間也需花上1小時以上,整個製作過程就耗時超過5小時,啖啖都是心機,大家下次經過大坑不妨支持支持。 民聲冰室 Man Shing Restaurant 地址:大坑浣紗街 16號 電話:6902 2688 #港食記 #大坑 #肉餅山 #kongfood #Taihang #causewaybay #hongkong #hongkongfood #localfood 想知更多食物製作過程,即刻Follow《港食記》 →YouTube: bit.ly/3IDgSbO →Instagram : bit.ly/3Tyd3uE

Comments
  • How to make local soy sauce in Hong Kong - Koon Chun 如何製作香港本地釀造豉油 - 冠珍醬園 #hongkong #localfood 1 day ago
    How to make local soy sauce in Hong Kong - Koon Chun 如何製作香港本地釀造豉油 - 冠珍醬園 #hongkong #localfood
    Опубликовано: 1 day ago
    535
  • How to make the classic Lotus Seed Paste Double Yolks Mooncake | Mid-Autumn Festival | Lin Heung Lau 9 months ago
    How to make the classic Lotus Seed Paste Double Yolks Mooncake | Mid-Autumn Festival | Lin Heung Lau
    Опубликовано: 9 months ago
    240044
  • #MM|大坑單親媽媽接手前夫欠債冰室 自創層層疊肉餅山最高峰晚市日賣200個 含辛茹苦養大三兒子 日做16小時顧著掙錢留下遺憾|#美味道來 #4K 3 years ago
    #MM|大坑單親媽媽接手前夫欠債冰室 自創層層疊肉餅山最高峰晚市日賣200個 含辛茹苦養大三兒子 日做16小時顧著掙錢留下遺憾|#美味道來 #4K
    Опубликовано: 3 years ago
    838578
  • Ricky教室 名廚家傳土魷肉餅 蒸煎兩吃 絕密公開四大秘訣 肉粒在口裡慢慢化開 爽口香濃肉汁四溢 Family recipe’s pork patty with dried squid 9 months ago
    Ricky教室 名廚家傳土魷肉餅 蒸煎兩吃 絕密公開四大秘訣 肉粒在口裡慢慢化開 爽口香濃肉汁四溢 Family recipe’s pork patty with dried squid
    Опубликовано: 9 months ago
    619215
  • Tsukiji Fish Market Walking Tour: Taste, Tradition & Tokyo Culture | 筑地鱼市场徒步之旅:味觉盛宴与东京传统文化探索 2 weeks ago
    Tsukiji Fish Market Walking Tour: Taste, Tradition & Tokyo Culture | 筑地鱼市场徒步之旅:味觉盛宴与东京传统文化探索
    Опубликовано: 2 weeks ago
    402
  • How to Make the Handcrafted Sauces in Hong Kong 如何製作香港手工醬料 辣油/柱侯醬/麵豉醬/辣菜甫 - 深水埗周記 #localfood 3 months ago
    How to Make the Handcrafted Sauces in Hong Kong 如何製作香港手工醬料 辣油/柱侯醬/麵豉醬/辣菜甫 - 深水埗周記 #localfood
    Опубликовано: 3 months ago
    5534
  • 燒味神技 斬燒鵝考刀工件件去肥無碎骨   灣仔叉燒猛火兩重燒出燶邊 乳豬即叫即燒掃油爆皮  金錢雞淋上秘製醬汁回爐燒 #飲食專題 飲食男女 Apple Daily 4 years ago
    燒味神技 斬燒鵝考刀工件件去肥無碎骨 灣仔叉燒猛火兩重燒出燶邊 乳豬即叫即燒掃油爆皮 金錢雞淋上秘製醬汁回爐燒 #飲食專題 飲食男女 Apple Daily
    Опубликовано: 4 years ago
    249777
  • 60cm Croissant! 1KG Giant Croissant in Hong Kong | Say Hey Bakery | Hong Kong Food長沙灣四喜麵包西餅60cm巨型牛角包 1 year ago
    60cm Croissant! 1KG Giant Croissant in Hong Kong | Say Hey Bakery | Hong Kong Food長沙灣四喜麵包西餅60cm巨型牛角包
    Опубликовано: 1 year ago
    12402
  • Hong Kong Style Siu Mei - Roast Suckling Pig & Crispy Pork Belly 如何製作傳統港式燒味 燒乳豬 燒腩仔|佐敦老字號 1 year ago
    Hong Kong Style Siu Mei - Roast Suckling Pig & Crispy Pork Belly 如何製作傳統港式燒味 燒乳豬 燒腩仔|佐敦老字號
    Опубликовано: 1 year ago
    123763
  • How to make Traditional Dragon Boat Festival Rice Dumplings - Pat Chun 如何製作傳統手工端午糭 - 八珍醬園 #localfood 3 weeks ago
    How to make Traditional Dragon Boat Festival Rice Dumplings - Pat Chun 如何製作傳統手工端午糭 - 八珍醬園 #localfood
    Опубликовано: 3 weeks ago
    58148

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5