• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chef Wang teaches you: "Spicy Bull's Pizzle", after cooking there is no unpleasant smell at all. скачать в хорошем качестве

Chef Wang teaches you: "Spicy Bull's Pizzle", after cooking there is no unpleasant smell at all. 5 years ago

美食

原创

厨师长

美食作家

做菜

烹饪

王刚

香辣牛鞭

牛鞭

牛鞭的做法

香辣牛鞭的做法

麻辣牛鞭

美食作家王刚

厨师长王刚

四伯

王刚四伯

四川菜

川菜

川味牛鞭

牛欢喜

牛欢喜的做法

牛鞭做法

麻辣牛鞭的做法

牛宝

牛宝的做法

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chef Wang teaches you:
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chef Wang teaches you: "Spicy Bull's Pizzle", after cooking there is no unpleasant smell at all. в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chef Wang teaches you: "Spicy Bull's Pizzle", after cooking there is no unpleasant smell at all. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chef Wang teaches you: "Spicy Bull's Pizzle", after cooking there is no unpleasant smell at all. в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chef Wang teaches you: "Spicy Bull's Pizzle", after cooking there is no unpleasant smell at all.

同学们好,今天和大家分享一道不是很家常的家常菜“香辣牛鞭”,曾经在古时候牛作为主要的耕田拉货的主力,所以很少吃牛,偶尔有淘汰下来的耕牛就显得很珍贵,牛的每一个部分都要好好珍惜和利用,牛鞭经过仔细的处理就可以做成非常多的美味,今天介绍的川味香辣牛鞭就是经典的一种做法,希望大家喜欢。注:四伯这两天有点劳累,所以在视频中可能看起来有些疲乏,望大家谅解,感恩! 如果想支持我或想看更多多幕后周边和我的生活私照的朋友们可以考虑加入”宽油帮“油管会员,点击订阅按钮旁的加入按钮会弹出详情,会员福利如下: 1. 拥有“宽油帮”成长徽章 2. “宽油”社区动态,独家生活私照和生活分享 3. 拥有更多留言被回复的机会 名词解释: 宽油:大量的油,很多的油 滑锅:冷油下锅,滑过锅底,使锅的温度迅速提高,并产生油膜,防止粘锅 明油:成菜之后淋入一点点葱油,来提高菜品的色泽与明亮度,葱油制作链接    • 厨师长教你:“葱油”的制作方法与应用,很有质量的视频,收藏起来   刀口辣椒:干辣椒干花椒炒香炒脆后,手工切碎即为刀口辣椒,香辣麻三位一体,辣度温和,制作链接    • 厨师长教你做正宗 “麻婆豆腐”,高清重置版(内附刀口辣椒制作方法)   我是王刚,一个草根厨师长,从15岁做学徒到30岁开始在网上教大家做菜,我感恩每一段经历,感恩这个时代,也真心希望通过我的视频可以帮到大家,让大家走进厨房,爱上厨房。我会坚持做菜,坚持教大家做菜。也希望大家来订阅我的YouTube官方频道,欢迎大家点赞、分享和评论。在西瓜视频,头条和微博上也有我相同名字的账户“美食作家王刚”,微信公众号为“厨王刚丝球”,谢谢大家支持!

Comments
  • Chef Wang teaches you: 5 years ago
    Chef Wang teaches you: "Steamed Spicy Fish with Chives", a great dish from Chinese minority "Shui"
    Опубликовано: 5 years ago
    742885
  • Deep & Melodic House 24/7: Relaxing Music • Chill Study Music
    Deep & Melodic House 24/7: Relaxing Music • Chill Study Music
    Опубликовано:
    0
  • Chef Wang teaches you: How to prepare pig brain for Hotpot and how to do an Authentic Sichuan Hotpot 5 years ago
    Chef Wang teaches you: How to prepare pig brain for Hotpot and how to do an Authentic Sichuan Hotpot
    Опубликовано: 5 years ago
    1406644
  • Chef Wang teaches you: 5 years ago
    Chef Wang teaches you: "Fish Ball Soup Hotpot", the soup is so fresh and fish ball is so tender!
    Опубликовано: 5 years ago
    1788802
  • Chill Study Beats for concentration and relaxation 24/7 1 AM Study Tunes
    Chill Study Beats for concentration and relaxation 24/7 1 AM Study Tunes
    Опубликовано:
    0
  • Chopin - Relaxing Classical Music 4 years ago
    Chopin - Relaxing Classical Music
    Опубликовано: 4 years ago
    26427332
  • 🔴 LIVE: Avatar: The Last Airbender - Season Two Marathon ⛰ | Book 2: Earth | Avatar
    🔴 LIVE: Avatar: The Last Airbender - Season Two Marathon ⛰ | Book 2: Earth | Avatar
    Опубликовано:
    0
  • Transformers (how LLMs work) explained visually | DL5 1 year ago
    Transformers (how LLMs work) explained visually | DL5
    Опубликовано: 1 year ago
    6127049
  • The rise of Xi Jinping, explained 1 year ago
    The rise of Xi Jinping, explained
    Опубликовано: 1 year ago
    10994562
  • Chef Wang teaches u: 5 years ago
    Chef Wang teaches u: "Sichuan Cherry Pork""Traditional Red Braised Pork Belly", no need of soy sauce
    Опубликовано: 5 years ago
    3036690

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS