У нас вы можете посмотреть бесплатно Japanese steamed egg custard, Chawanmushi. Fluffy and silky! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello everyone! I'm Ryusei. Today, I explained many tips to make fluffy and silky egg custard, Chawanmushi. Chawanmushi is one of the most popular egg dish, it's eaten at restaurants and home. If you master all tips, you can make restaurant quality Chawanmushi at home. We can store the egg mixture for 2 days and steamed egg custard for 3 days in the fridge. I hope you'll enjoy both hot and cold! Thank you:) Recipe Egg 2(60 grams of each) Dashi 280 grams Shiro shoyu 20 grams Mirin 20grams Salt a pinch Egg 2(60 grams of each) Dashi 290 grams Koikuchi 5 grams Salt 2 pinch Sake 10 grams Sugar a pinch ※if you have mirin, please add 280 grams dashi and 20 grams mirin. 00:00 opening 00:56 make the egg mixture 04:07 steam the egg mixture 06:20 make the sauce #japan #japanesefood #japaneseculture #cooking #homemadefood #japaneseknife #egg #dashi #calligraphy #japanlife #japon #japonais #日本文化