У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make delicious Chawanmushi (Japanese steamed egg custard dish) Step by step guide. или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hi everyone. Today's recipe is Chawanmushi, a traditional Japanese steamed egg custard dish. This savory dish will increase your appetite and make you feel warm during the cold season. So please give it a try. Thank you so much for visiting my channel. Have a wonderful day.😊 By the way, I just started Twitter. So please follow me. My Twitter account: / sushibykunihiro #Chawanmushi #steamedegg #authenticjapanesefood Ingredients for the egg mixture 2 Large eggs 350ml Dashi 1tsp Soy sauce 1tsp Mirin (Sweet sake) 2g(2pinchs) Salt Ingredients that I put in the chawanmushi 50g Chicken thigh ( boneless and skinless). Chicken breast is fine too. 6pcs Small Shrimp 1 Shiitake Mushroom 50g Edamame 6 slices Kamaboko( If you can't find it, you can substitute it with imitation crab.) Japanese condiments I used in this video Kikkoman Soy Sauce Shirakiku Mirin Yaegaki Sake Please also watch my DASHI video • How to make Dashi (Japanese soup stoc...