У нас вы можете посмотреть бесплатно Masterclass: How to Cover a Cake with Sugarpaste/Fondant | Cupcake Jemma или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Want to learn how to cover your layer cakes with sugarpaste and get perfect, professional looking finishes? My mate Sally (Head of the Crumbs & Doilies kitchen) is here to show you her tips and tricks to ensure you get it right every time! What you'll need: 4 layers of sponge (we used Madeira cake) Buttercream & Jam Sugarpaste/Fondant White chocolate ganache (check back next week for recipe!) Palette knives (big straight and small off-set) Piping bags with large round nozzle Cake scraper Cake board/drum Books! non-stick rolling pin Non-stick board Corn flour Mini palette knife/small sharp knife Turntable Cake smoothers ( one straight an one right angled) A pin! Scalpel Ribbon ----- MY TWEETS: / jemmawilson MY INSTAGRAM: @jemmajemma (watch out for the occasional swear word and lots of pics of food and dogs) and @cupcakejemma CAKESTAGRAM: @crumbsanddoilies THE CAKE BOOK: http://cupcakejemma.com SUBSCRIBE FOR WEEKLY VIDS: http://crmbs.co/7TDm MORE CAKE: http://www.crumbsanddoilies.co.uk MORE FOODTUBE: http://crmbs.co/XLWc AWESOME T-SHIRTS - http://crmbs.co/3Y8g VISIT OUR SHOP - Crumbs & Doilies 1 Kingly Court London W1B 5PW