• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to make the BEST SOURDOUGH PIZZA скачать в хорошем качестве

How to make the BEST SOURDOUGH PIZZA 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to make the BEST SOURDOUGH PIZZA
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to make the BEST SOURDOUGH PIZZA в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make the BEST SOURDOUGH PIZZA или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to make the BEST SOURDOUGH PIZZA в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to make the BEST SOURDOUGH PIZZA

This is how you make the perfect sourdough pizza with all the tiny but important details. Everything is done from scratch, explained in detail, easy for you to follow leaving no questions unanswered. This masterclass looks at the recipe as well as the why behind it. That way you know how to adapt when things go sideways. Recipe for the dough (for 4 pizzas): 600g of strong flour 360g of water (60%) 12g of salt (2%) 30-120g of sourdough starter (5%-20%). This way you can influence the speed of when the dough is ready. 60g is a good amount (10%) Instructions: Mix all together until nicely incorporated Knead in intervals of 5 minutes, 5 minutes break until you see a good window pane effect Extract a small sample When the sample reached a 50% size increase your dough is ready for cold fermentation. If you want to bake the same day, just form the dough balls directly. Move the dough into the fridge if you want to have the pizza ready later. Important, fridge should have less than 6°C (42°F) Up to 7 days later, whenever you need take the dough out of the fridge 3 hours prior to making the pizza. Form the pizza balls. Let them rest covered with a wet towel on your counter They will start being good 3 hours later. They continue to be good for another 3-6 hours afterwards Make your pizza with whatever method you prefer The special pizza oven is called the Ooni. In case you are interested in one, consider using this affiliate link to support my work (https://thbrco.io/ooni-pizza-oven) Below is a list of all the tools and flour that I am using. Some of the links contain an affiliate code, feel free to use them if you like my work. This way you support my dream to become a full time Breadmaker ❤️. My tools: Banneton proofing basket (25cm length, 15cm width, 8.5cm height): https://thbrco.io/banneton Cooling rack: https://thbrco.io/cooling-rack Digital kitchen scale: https://thbrco.io/kitchen-scale Dough scraper: https://thbrco.io/dough-scraper Dough scraper golden: https://thbrco.io/dough-scraper-gold Dutch oven for batards (Challenger Bread Pan): https://thbrco.io/dutch-oven-batards Dutch oven round (Lodge): https://thbrco.io/dutch-oven-round Dutch oven with glas lid (Brovn) - (Coupon BREADCODE for 5% off): https://thbrco.io/dutch-oven-glas-lid Infrared thermometer: https://thbrco.io/infared-meter Loaf pan (30cm length x 12cm width x 9cm height): https://thbrco.io/loaf-pan-regular Loaf pan with lid (34cm length, 13cm width, 12cm height): https://thbrco.io/loaf-pan-lid No stick spray (vegetable based): https://thbrco.io/non-stick-spray Ooni pizza oven: https://thbrco.io/ooni-pizza-oven Oven gloves: https://thbrco.io/oven-gloves Oven thermometer: https://thbrco.io/oven-thermometer pH meter to check acidity (advanced): https://thbrco.io/ph-meter-advanced pH meter to check acidity (basic): https://thbrco.io/ph-meter Rolling pin (Coupon BREADCODE for 10% off): https://thbrco.io/rolling-pin Scoring Knife Schnittholz Olive: https://thbrco.io/scoring-knife-schni... Scoring Knife Zatoba Walnut (Coupon BREADCODE for 10% off): https://thbrco.io/scoring-knife-zatoba The best bread knife (made in Germany): https://thbrco.io/bread-knife Weck starter jars: https://thbrco.io/weck-jars The flour that I am using: Drax Mühle Manitoba flour 14% protein: https://thbrco.io/drax-flour For ze Germans: Which flour in Germany?: https://thbrco.io/blog-flour Mulino Padano Bread flour 15% protein (Coupon TheBreadCode for 5% off): https://thbrco.io/mulino-flour Strong whole wheat flour (Coupon TheBreadCode for 5% off): https://thbrco.io/whole-wheat-flour Follow me on other platforms: Discord: https://thbrco.io/discord Github: https://thbrco.io/github Instagram: https://thbrco.io/instagram My blog: https://thbrco.io/blog My website: https://thbrco.io/homepage Reddit: https://thbrco.io/reddit Subscribe to my newsletter: https://thbrco.io/newsletter Telegram: https://thbrco.io/telegram Tiktok: https://thbrco.io/tiktok Twitch: https://thbrco.io/twitch Chapters: 0:00 Intro 1:32 Sourdough vs. yeast pizza 3:35 The process and schedule 5:05 Choosing the flour 6:06 Making the dough 7:33 The magic of sourdough fermentation 8:57 Sourdough starter comparison 12:06 When is the dough done? 15:40 Sourdough dough is done 18:16 Shaping pizza balls 20:22 Neapolitan pizza sauce 21:29 Baking methods 23:54 Making the pizza pie 25:23 Baking the pizza 26:00 Cast iron 27:46 Tasting #pizza #sourdough

Comments
  • Sourdough Pizza | Feng Chen | Gozney Dome 2 года назад
    Sourdough Pizza | Feng Chen | Gozney Dome
    Опубликовано: 2 года назад
  • Хватит покупать хлеб: этот рецепт на закваске решает все проблемы 3 года назад
    Хватит покупать хлеб: этот рецепт на закваске решает все проблемы
    Опубликовано: 3 года назад
  • 5 TIPS TO CREATE INCREDIBLE DOUGH STRENGTH | FULL MASTERCLASS 5 лет назад
    5 TIPS TO CREATE INCREDIBLE DOUGH STRENGTH | FULL MASTERCLASS
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как приготовить простое и безупречное тесто для пиццы на закваске — рецепт для начинающих 2 месяца назад
    Как приготовить простое и безупречное тесто для пиццы на закваске — рецепт для начинающих
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • My Rene's pizza place long-fermented Neapolitan style sourdough pizza recipe. 1 год назад
    My Rene's pizza place long-fermented Neapolitan style sourdough pizza recipe.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как управлять процессом брожения теста для пиццы 4 года назад
    Как управлять процессом брожения теста для пиццы
    Опубликовано: 4 года назад
  • Я протестировал 7 рецептов на закваске: вот что действительно работает 3 недели назад
    Я протестировал 7 рецептов на закваске: вот что действительно работает
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать. 1 год назад
    Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Overhydration - The ROOT of All Sourdough Problems? (6 Indicators) 1 год назад
    Overhydration - The ROOT of All Sourdough Problems? (6 Indicators)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Пицца на закваске от Патрика Райана без суеты 6 лет назад
    Пицца на закваске от Патрика Райана без суеты
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Neapolitan sourdough pizza dough full recipe 🍕 3 года назад
    Neapolitan sourdough pizza dough full recipe 🍕
    Опубликовано: 3 года назад
  • Ваш первый хлеб на закваске (ПОЛНЫЙ КУРС за 30 минут) 3 года назад
    Ваш первый хлеб на закваске (ПОЛНЫЙ КУРС за 30 минут)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Легкое тесто для неаполитанской пиццы на закваске 2 года назад
    Легкое тесто для неаполитанской пиццы на закваске
    Опубликовано: 2 года назад
  • АУТИЗМ и ДЕМЕНЦИЯ: Шокирующая связь! Невролог раскрывает, как вылечить неизлечимое | На здоровье! 3 недели назад
    АУТИЗМ и ДЕМЕНЦИЯ: Шокирующая связь! Невролог раскрывает, как вылечить неизлечимое | На здоровье!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Experiment: The Laziest And Simplest Sourdough Bread? 4 года назад
    Experiment: The Laziest And Simplest Sourdough Bread?
    Опубликовано: 4 года назад
  • What type of flour makes the best Pizza? 3 года назад
    What type of flour makes the best Pizza?
    Опубликовано: 3 года назад
  • Easy Homemade Sourdough Pizza | No Added Yeast! | Makes 4 Pizzas 1 год назад
    Easy Homemade Sourdough Pizza | No Added Yeast! | Makes 4 Pizzas
    Опубликовано: 1 год назад
  • Sourdough Pizza Secrets From a Real Baker 6 месяцев назад
    Sourdough Pizza Secrets From a Real Baker
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • How To Prevent The Pizza Dough From Getting STICKY 4 года назад
    How To Prevent The Pizza Dough From Getting STICKY
    Опубликовано: 4 года назад
  • 1 DOUGH 3 LOAVES | The Easiest (Actually Good) Bread You Can Make 5 лет назад
    1 DOUGH 3 LOAVES | The Easiest (Actually Good) Bread You Can Make
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5