• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Experiment: The Laziest And Simplest Sourdough Bread? скачать в хорошем качестве

Experiment: The Laziest And Simplest Sourdough Bread? 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Experiment: The Laziest And Simplest Sourdough Bread?
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Experiment: The Laziest And Simplest Sourdough Bread? в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Experiment: The Laziest And Simplest Sourdough Bread? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Experiment: The Laziest And Simplest Sourdough Bread? в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Experiment: The Laziest And Simplest Sourdough Bread?

This sourdough bread changes everything: In this experiment you learn how to make an amazing and super simple sourdough bread with as little effort as possible. The bread is so easy to make, perfect for busy and lazy people. I have never made a bread using this simple method, so it's an experiment. If it works it could be a sourdough bread that leaves no room for excuses for even the grumpiest anti sourdough bakers to finally get started. The flour I was using: Mulino Padano Bread flour 15% protein (Coupon TheBreadCode for 5% off): https://thbrco.io/mulino-flour Strong whole wheat flour (Coupon TheBreadCode for 5% off): https://thbrco.io/whole-wheat-flour To make your own starter:    • The Last SOURDOUGH STARTER RECIPE You Ever...   Recipe for the bread flour bread: 350g of bread flour 50g of whole wheat flour 300g of water (75%) 40g of sourdough starter (10%) 8g of salt (2%) Recipe for the whole wheat bread and rye bread: 400g of whole wheat flour 360g of water (90%) 40g of sourdough starter (10%) 8g of salt (2%) My tools: Banneton proofing basket (25cm length, 15cm width, 8.5cm height): https://thbrco.io/banneton Cooling rack: https://thbrco.io/cooling-rack Digital kitchen scale: https://thbrco.io/kitchen-scale Dough scraper: https://thbrco.io/dough-scraper Dough scraper golden: https://thbrco.io/dough-scraper-gold Dutch oven for batards (Challenger Bread Pan): https://thbrco.io/dutch-oven-batards Dutch oven round (Lodge): https://thbrco.io/dutch-oven-round Dutch oven with glas lid (Brovn) - (Coupon BREADCODE for 5% off): https://thbrco.io/dutch-oven-glas-lid Infrared thermometer: https://thbrco.io/infared-meter Loaf pan (30cm length x 12cm width x 9cm height): https://thbrco.io/loaf-pan-regular Loaf pan with lid (34cm length, 13cm width, 12cm height): https://thbrco.io/loaf-pan-lid No stick spray (vegetable based): https://thbrco.io/non-stick-spray Ooni pizza oven: https://thbrco.io/ooni-pizza-oven Oven gloves: https://thbrco.io/oven-gloves Oven thermometer: https://thbrco.io/oven-thermometer pH meter to check acidity (advanced): https://thbrco.io/ph-meter-advanced pH meter to check acidity (basic): https://thbrco.io/ph-meter Rolling pin (Coupon BREADCODE for 10% off): https://thbrco.io/rolling-pin Scoring Knife Schnittholz Olive: https://thbrco.io/scoring-knife-schni... Scoring Knife Zatoba Walnut (Coupon BREADCODE for 10% off): https://thbrco.io/scoring-knife-zatoba The best bread knife (made in Germany): https://thbrco.io/bread-knife Weck starter jars: https://thbrco.io/weck-jars The flour that I am using: Drax Mühle Manitoba flour 14% protein: https://thbrco.io/drax-flour For ze Germans: Which flour in Germany?: https://thbrco.io/blog-flour Mulino Padano Bread flour 15% protein (Coupon TheBreadCode for 5% off): https://thbrco.io/mulino-flour Strong whole wheat flour (Coupon TheBreadCode for 5% off): https://thbrco.io/whole-wheat-flour Baking merchandise: All my custom designed shirts/hoodies: https://thbrco.io/bread-shirts-hoodies Get some of my starter Bread Pit: https://thbrco.io/my-starter Happy sourdough shirt: https://thbrco.io/happy-opencrumb-shirt Neapolitan pizza shirt: https://thbrco.io/neapolitan-pizza-shirt The perfect batard sourdough: https://thbrco.io/batard-shirt Recommended videos: Debaked ep. 1 - Pizza journey to Napoli: https://thbrco.io/debaked-napoli Debaked ep. 2 - Journey to a flour mill: https://thbrco.io/debaked-flour-mill Discard starter bread: https://thbrco.io/discard-starter-bread Fermentation time table: https://thbrco.io/fermentation-time-t... Make a sourdough starter: https://thbrco.io/make-sourdough-starter Make your starter more active: https://thbrco.io/more-active-starter Recommend sourdough bread recipe: https://thbrco.io/sourdough-recipe Follow me on other platforms: Discord: https://thbrco.io/discord Github: https://thbrco.io/github Instagram: https://thbrco.io/instagram My blog: https://thbrco.io/blog My website: https://thbrco.io/homepage Reddit: https://thbrco.io/reddit Subscribe to my newsletter: https://thbrco.io/newsletter Telegram: https://thbrco.io/telegram Tiktok: https://thbrco.io/tiktok Twitch: https://thbrco.io/twitch Chapters: 0:00 Intro 1:25 When to knead 3:50 The recipe 7:00 Lazy whole wheat bread 8:46 Lazy rye bread 13:00 Baking 18:21 The final results #sourdoughbread #sourdough

Comments
  • To autolyse, or not to autolyse, that is the question 4 года назад
    To autolyse, or not to autolyse, that is the question
    Опубликовано: 4 года назад
  • 5 TIPS TO CREATE INCREDIBLE DOUGH STRENGTH | FULL MASTERCLASS 5 лет назад
    5 TIPS TO CREATE INCREDIBLE DOUGH STRENGTH | FULL MASTERCLASS
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 18 Sourdough Basics YOU Should Know 11 месяцев назад
    18 Sourdough Basics YOU Should Know
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Хватит покупать хлеб: этот рецепт на закваске решает все проблемы 3 года назад
    Хватит покупать хлеб: этот рецепт на закваске решает все проблемы
    Опубликовано: 3 года назад
  • Хлеб на ЗАКВАСКЕ! Удачный рецепт хлеба на закваске! 7 месяцев назад
    Хлеб на ЗАКВАСКЕ! Удачный рецепт хлеба на закваске!
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • What creates the BEST OPEN CRUMB? Cold proofing or Room temperature? 4 года назад
    What creates the BEST OPEN CRUMB? Cold proofing or Room temperature?
    Опубликовано: 4 года назад
  • Прекратите передерживать закваску, используйте этот эксперимент, чтобы найти оптимальную расстойку 3 года назад
    Прекратите передерживать закваску, используйте этот эксперимент, чтобы найти оптимальную расстойку
    Опубликовано: 3 года назад
  • Multisaaten Sauerteigbrot - Rustikales Brot mit Körner - ohne Hefe gebacken 11 месяцев назад
    Multisaaten Sauerteigbrot - Rustikales Brot mit Körner - ohne Hefe gebacken
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки) 1 год назад
    Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Культурный шок в Швеции: вещи, которые невозможно не заметить. 22 часа назад
    Культурный шок в Швеции: вещи, которые невозможно не заметить.
    Опубликовано: 22 часа назад
  • Overhydration - The ROOT of All Sourdough Problems? (6 Indicators) 1 год назад
    Overhydration - The ROOT of All Sourdough Problems? (6 Indicators)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Мягкий блюз и камин — тёплая музыка для тихого вечера | Спокойствие, уют и душевное тепло 3 дня назад
    Мягкий блюз и камин — тёплая музыка для тихого вечера | Спокойствие, уют и душевное тепло
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Я испекла 240-летний хлеб в библиотеке Sourdough! | Рецепт полуцельнозернового хлеба 1 год назад
    Я испекла 240-летний хлеб в библиотеке Sourdough! | Рецепт полуцельнозернового хлеба
    Опубликовано: 1 год назад
  • 1 DOUGH 3 LOAVES | The Easiest (Actually Good) Bread You Can Make 5 лет назад
    1 DOUGH 3 LOAVES | The Easiest (Actually Good) Bread You Can Make
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 4 НЕОШИБОЧНЫХ СОВЕТА ПО ПРИГОТОВЛЕНИЮ ЗАКВАСКИ, КОТОРЫЕ ПОМОГУТ ВАМ В ВЫПЕЧКЕ 5 лет назад
    4 НЕОШИБОЧНЫХ СОВЕТА ПО ПРИГОТОВЛЕНИЮ ЗАКВАСКИ, КОТОРЫЕ ПОМОГУТ ВАМ В ВЫПЕЧКЕ
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Good Sourdough Bread - START TO FINISH 5 лет назад
    Good Sourdough Bread - START TO FINISH
    Опубликовано: 5 лет назад
  • ⚡️АУСЛЕНДЕР: вскрыли огромную сеть ХАМАС В ЕВРОПЕ! Вот что планировали 3 дня назад
    ⚡️АУСЛЕНДЕР: вскрыли огромную сеть ХАМАС В ЕВРОПЕ! Вот что планировали
    Опубликовано: 3 дня назад
  • This is how You make the BEST Sourdough Sandwich Bread 4 года назад
    This is how You make the BEST Sourdough Sandwich Bread
    Опубликовано: 4 года назад
  • 4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation 4 года назад
    4 Hours Chopin for Studying, Concentration & Relaxation
    Опубликовано: 4 года назад
  • Ваш первый хлеб на закваске (ПОЛНЫЙ КУРС за 30 минут) 3 года назад
    Ваш первый хлеб на закваске (ПОЛНЫЙ КУРС за 30 минут)
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5