• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

FRIED ZEPPOLE from S. Giuseppe CREAM AND CHERRY guaranteed recipe DRY SOFT AND FRAGRANT скачать в хорошем качестве

FRIED ZEPPOLE from S. Giuseppe CREAM AND CHERRY guaranteed recipe DRY SOFT AND FRAGRANT 1 year ago

Zeppole

Zeppole di San Giuseppe

Zeppole fritte

Festa del papà

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
FRIED ZEPPOLE from S. Giuseppe CREAM AND CHERRY guaranteed recipe DRY SOFT AND FRAGRANT
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: FRIED ZEPPOLE from S. Giuseppe CREAM AND CHERRY guaranteed recipe DRY SOFT AND FRAGRANT в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно FRIED ZEPPOLE from S. Giuseppe CREAM AND CHERRY guaranteed recipe DRY SOFT AND FRAGRANT или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон FRIED ZEPPOLE from S. Giuseppe CREAM AND CHERRY guaranteed recipe DRY SOFT AND FRAGRANT в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



FRIED ZEPPOLE from S. Giuseppe CREAM AND CHERRY guaranteed recipe DRY SOFT AND FRAGRANT

The Zeppole di San Giuseppe are strictly fried, in my city for this anniversary there is a big fair "the fair of San Giuseppe" and the fried Zeppole cannot be missing, it has been a tradition for years and years! I made them with the same recipe as my Choux pastry, only the cooking method changes! But I guarantee you that it IS TESTED and infallible, just follow the VIDEO TUTORIAL step by step and you will see that you will never change the recipe again! Even fried they will swell, as if by magic, becoming a container full of caves ready to accommodate LOTS OF CREAM (in this case) or other sweet and savory fillings! This is my now VERY TESTED recipe. I have been making this for years, even my famous (and remade by many) ZEPPOLONI are made with these doses! I advise you to try your hand at it without fear, it's very easy, the only precaution is cooking! Follow the tutorial step by step and you will see that you won't go wrong! Make them again for an anniversary, a birthday or to celebrate FATHERS! 📌 For the Cream, see the process here if you want 👉    • CREMA PASTICCERA CLASSICA e al CIOCCO...   or use your favorite Cream! 📌 For the OVEN version see the recipe here 👉    • ZEPPOLE Crema e Amarene VUOTE e LEGGE...   I advise you to make them, with the same dough you can make classic cream puffs or Éclairs or Zeppolone! 👇😖👇👇 Check out this version too 👇👇👇 ZEPPOLE CREAM AND BAKED CHERRY 👉    • ZEPPOLE Crema e Amarene VUOTE e LEGGE...   ZEPPOLONE MIMOSA 👉    • ZEPPOLONE MIMOSA pasta choux e Crema ...   BRAKE POUCHES 👉    • BIGNÈ SFOGLIATI alla CREMA di PASTA C...   CHOCOLATE PROFITEROLE 👉    • PROFITEROLE A MODO MIO  Ricetta pasta...   SFINCE of SAN GIÙSEPPE 👉    • SFINCE DI SAN GIUSEPPE ricetta tipica...   MUSHROOMS BIGNE' 👉    • FUNGHETTI BIGNÈ CREMA E CIOCCOLATO 🍄 ...   LEMON ZEPPÒLONE 👉    • ZEPPOLONE al LIMONE 🍋 Paris Brest con...   CHOCOLATE ÉCLAIR 👉    • Bignè Éclair al Cioccolato PASTA CHOU...   🌡️Cooking in deep oil at 160° - 165° max must have time to develop and grow, turning them often! 📝 INGREDIENTS: FOR THE CHOUX PASTA 200 ml Water 130 g Flour 100 g Butter 3/4 Eggs 1 teaspoon Sugar A pinch of salt Peanut or sunflower seed oil for frying FOR THE CREAM: 500 ml Milk (also lactose-free) 2 egg yolks 45 g corn starch (or 00 flour) 90 g Sugar Vanilla extract (or lemon) TO COMPLETE: Black cherries in syrup Powdered sugar Thanks for watching and if you haven't already, SUBSCRIBE TO THE CHANNEL, it's free! 👉 SUBSCRIBE TO THE CHANNEL here    / @tuttiatavola2016   👉 PINTEREST   / deboratuttiatavola   👉 FACEBOOK PAGE   / tutti-a-tavola-324274667950849   👉 INSTAGRAM   / tuttiatavola2016   👉 Business and Marketing email [email protected] #recipe #cooking #calabria #chouxpastry #fathersday #zeppole #yummy #tuttiatavola #ricetta #ricette #dessert #cooking #lemoncake #lemon #bignews #sangiuseppe #fritters

Comments
  • CURLY BROWNED CROISSANTS 🥐 quick and easy technique 🥐 with Nutella 1 year ago
    CURLY BROWNED CROISSANTS 🥐 quick and easy technique 🥐 with Nutella
    Опубликовано: 1 year ago
    320421
  • PROFITEROLE video TUTORIAL step by step from POUCH to COVERING CREAM without eggs🍫 1 year ago
    PROFITEROLE video TUTORIAL step by step from POUCH to COVERING CREAM without eggs🍫
    Опубликовано: 1 year ago
    117668
  • LULÙ messinesi TYPICAL SICILIAN SWEETS of choux pastry HOLIDAY PASTARELLE 5 months ago
    LULÙ messinesi TYPICAL SICILIAN SWEETS of choux pastry HOLIDAY PASTARELLE
    Опубликовано: 5 months ago
    149764
  • PASTARELLE of CHOUX PUFF PASTA WITH CREAM with 3 consistencies 2 years ago
    PASTARELLE of CHOUX PUFF PASTA WITH CREAM with 3 consistencies
    Опубликовано: 2 years ago
    1485836
  • Beautiful Relaxing Music 🌿 When Words Can’t Heal 🎶 Let the Piano Speak to Your Soul
    Beautiful Relaxing Music 🌿 When Words Can’t Heal 🎶 Let the Piano Speak to Your Soul
    Опубликовано:
    0
  • ХАЧАПУРИ!!! ЗА 10 МИНУТ! НА КЕФИРЕ! Съедаются в один миг! 10 months ago
    ХАЧАПУРИ!!! ЗА 10 МИНУТ! НА КЕФИРЕ! Съедаются в один миг!
    Опубликовано: 10 months ago
    7457086
  • Осетинка учит готовить настоящие Осетинские пироги. С картошкой, пирог с зеленью, пирог с сыром 11 months ago
    Осетинка учит готовить настоящие Осетинские пироги. С картошкой, пирог с зеленью, пирог с сыром
    Опубликовано: 11 months ago
    1031977
  • I learned this recipe from a French baker, and now it's my favorite! 2 months ago
    I learned this recipe from a French baker, and now it's my favorite!
    Опубликовано: 2 months ago
    719266
  • BOMBOLONI soft and dry with Nutella and GRAPFE same dough EVERYONE TO THE TABLE 3 months ago
    BOMBOLONI soft and dry with Nutella and GRAPFE same dough EVERYONE TO THE TABLE
    Опубликовано: 3 months ago
    367396
  • EMPTY and LIGHT ZEPPOLE Cream and Black Cherry infallible recipe 1 year ago
    EMPTY and LIGHT ZEPPOLE Cream and Black Cherry infallible recipe
    Опубликовано: 1 year ago
    344344

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS