• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Forget the Rules: Easy No-Knead Grant Loaf from a 1940s Cookbook скачать в хорошем качестве

Forget the Rules: Easy No-Knead Grant Loaf from a 1940s Cookbook 2 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Forget the Rules: Easy No-Knead Grant Loaf from a 1940s Cookbook
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Forget the Rules: Easy No-Knead Grant Loaf from a 1940s Cookbook в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Forget the Rules: Easy No-Knead Grant Loaf from a 1940s Cookbook или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Forget the Rules: Easy No-Knead Grant Loaf from a 1940s Cookbook в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Forget the Rules: Easy No-Knead Grant Loaf from a 1940s Cookbook

Welcome friends! In this episode of The Old Cookbook Show, we’re revisiting Good Cooking with Yeast (1944) by Ambrose Heath — a slim little beginner’s bread-baking book with simple, practical recipes. Today’s recipe is a fascinating one: the Grant Loaf, also called unneeded bread (no-knead bread). Unlike the modern no-knead loaves that take hours or even overnight, this vintage wholemeal bread can be mixed, risen, and baked in just about 90 minutes. With a wet, “slippery” dough and no kneading required, it’s one of the easiest yeast breads you’ll ever make — and it turns out moist, hearty, and perfect for sandwiches or toast. We’ll walk through the quirky instructions (like “1½ eggs” and warming tins), talk about the history of yeast bread recipes, and show how much flexibility there is when baking with vintage methods. The result? A golden, crusty, homemade loaf that proves you don’t need to follow all the bread “gatekeeping rules” to bake something wonderful. 📚 Featured Cookbook: Good Cooking with Yeast by Ambrose Heath (1944) 🍞 Recipe: The Grant Loaf (no-knead wholemeal bread) 👉 If you love vintage cookbooks, no-knead bread recipes, and exploring forgotten kitchen history, don’t forget to like, subscribe, and share! 💬 Have you ever tried making the Grant Loaf, or your own no-knead bread? Let us know in the comments! UNKNEADED BREAD Recipe (THE GRANT LOAF) In 1944 Mrs. Doris Grant wrote a little book called Our Daily Bread (Faber); and among much interesting matter described an unkneaded loaf which was eventually called The Grant Loaf. It was an extremely interesting experiment, and the loaf thus produced is delicious. This is how the author tells us how to make it. The ingredients are three and a half pounds of English stone-ground whole-wheat flour; two pints and four ounces of water at blood heat; I ounce of sugar, preferably Barbados muscovado cane sugar; one ounce of yeast. The important points to observe in making this bread are (I) warm the flour and the baking-tins, (2) froth up the yeast separately, (3) make the dough wet enough to be slippery and (4) remember that whole-wheat dough must not be kneaded and only requires a few minutes to mix. The method of making is as follows. Mix the salt and flour in a large basin and warm it in the oven-top or above a low gas-flame, so that the yeast will work more quickly. Crumble the yeast into a pudding-basin, add the sugar, and a quarter of a pint of the lukewarm water. Leave for ten minutes to froth up, then stir to dissolve the sugar. Pour this yeasty liquid into the basin of warm flour, add the rest of the warm water, and stir the whole with a wooden spoon until the flour is evenly wetted. The resulting dough should be wet enough to be slippery: most bread is too dry. Grease three two-pint tins inside and warm them well. Spoon the dough into the warmed tins, put them about two feet above a low gas-flame, cover with a cloth and leave for about twenty minutes for the dough to rise by about one-third. Then bake in a moderate oven for forty-five minutes to an hour. Mrs. Grant warns us that if the bread is not allowed to rise sufficiently before being baked, the loaf will be close in texture, and if allowed to rise too high, it will be spongy and will not keep moist so long. This bread, she adds, will keep moist for five days as bread, and can be used for another few days as toast; and this we have proved in my own home. 2025 Give Hope Wings Fundraiser Page: https://ca-p2p.engagingnetworks.app/3... More info about Hope Air: https://hopeair.ca/ https://hopeair.ca/impact-report-2024/ Our Fundraiser flight will be making stops in June 2025: Thursday June 5: Gore Bay (CYZE) - Launch Event Friday June 6 - Saturday June 7: Sault Ste. Marie (CYAM) - Hope Air Day Sunday June 8 Marathon (CYSP) - Lunch Sunday June 8 Sioux Lookout (CYXL) Monday June 9 Red Lake (CYRL) - Reception Event Tues June 10 - Wed June 11 Winnipeg (CYWG) - Patient and Partner Event More dates to be announced Here is the link to our Apron: https://searchandrescuedenim.com/prod... https://searchandrescuedenim.com/GLEN... Discount code to be used at checkout: GLENANDFRIENDSCOOKING Buy us a cup of tea: https://ko-fi.com/glenandfriendscooking Help us out with a PayPal donation: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr... Join this channel:    / @glenandfriendscooking   This channel is nothing without you our viewers! Thanks for watching the Old Cookbook Show and our Historical Cooking. #LeGourmetTV #GlenAndFriendsCooking Check out our Aviation and Flying Channel:    / glenshangar  

Comments
  • Рецепт булочек «Бат Булочки» — Допустили ошибки 6 часов назад
    Рецепт булочек «Бат Булочки» — Допустили ошибки
    Опубликовано: 6 часов назад
  • Блюдо с луком и курицей поразило нас! 1 день назад
    Блюдо с луком и курицей поразило нас!
    Опубликовано: 1 день назад
  • БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту 1 месяц назад
    БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Картофельные галеты 1886 года — лучше современных булочек? 9 месяцев назад
    Картофельные галеты 1886 года — лучше современных булочек?
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки) 1 год назад
    Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Wartime Comfort Food: Meat & Batter Pudding | Radiation Cook Book 2 месяца назад
    Wartime Comfort Food: Meat & Batter Pudding | Radiation Cook Book
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Быстрый способ приготовления вкусного палеокетогенного хлеба 8 лет назад
    Быстрый способ приготовления вкусного палеокетогенного хлеба
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Рецепт диетического шотландского торта 1800-х годов — не то, что вы думаете... 1 месяц назад
    Рецепт диетического шотландского торта 1800-х годов — не то, что вы думаете...
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 3 раза в неделю моя бабушка пекла эти булочки! Глен и друзья готовят 3 года назад
    3 раза в неделю моя бабушка пекла эти булочки! Глен и друзья готовят
    Опубликовано: 3 года назад
  • I baked a 1940s National Loaf- did it taste like cardboard? 10 месяцев назад
    I baked a 1940s National Loaf- did it taste like cardboard?
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Не покупайте хлеб! Я перепробовал, наверное, 100 рецептов — этот самый простой. 5 месяцев назад
    Не покупайте хлеб! Я перепробовал, наверное, 100 рецептов — этот самый простой.
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Молочные продукты после 40–50 лет, есть или исключить? Что укрепляет кости, а что их разрушает. 2 дня назад
    Молочные продукты после 40–50 лет, есть или исключить? Что укрепляет кости, а что их разрушает.
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Винтажная пенсильванско-голландская кухня: рецепт кухена с корицей 1 год назад
    Винтажная пенсильванско-голландская кухня: рецепт кухена с корицей
    Опубликовано: 1 год назад
  • Baking the Original Apple Pie from Medieval England 2 месяца назад
    Baking the Original Apple Pie from Medieval England
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Easiest Same-Day Sourdough in a Loaf Pan (No Dutch Oven, No Fuss!) 4 месяца назад
    Easiest Same-Day Sourdough in a Loaf Pan (No Dutch Oven, No Fuss!)
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Would You Make This 1930s Honey Bread TWICE? Five Roses Cookbook 3 месяца назад
    Would You Make This 1930s Honey Bread TWICE? Five Roses Cookbook
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Что пекли повара 1950-х годов? Простейшее печенье! 7 дней назад
    Что пекли повара 1950-х годов? Простейшее печенье!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Этот забытый рецепт пирога с изюмом 1910 года невероятно вкусен (Что такое «пирог с изюмом»?!) 5 месяцев назад
    Этот забытый рецепт пирога с изюмом 1910 года невероятно вкусен (Что такое «пирог с изюмом»?!)
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Perfect Sourdough Bread At Home 3 месяца назад
    Perfect Sourdough Bread At Home
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Классика Мишлен: четыре блюда из картофеля с Марко Пьером Уайтом | Встречайте своего Маэстро | BB... 1 месяц назад
    Классика Мишлен: четыре блюда из картофеля с Марко Пьером Уайтом | Встречайте своего Маэстро | BB...
    Опубликовано: 1 месяц назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5