• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Master Pastry Chef's Perfect Parisian Flan | Bake Along w/ Anna Olson скачать в хорошем качестве

Master Pastry Chef's Perfect Parisian Flan | Bake Along w/ Anna Olson 7 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Master Pastry Chef's Perfect Parisian Flan | Bake Along w/ Anna Olson
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Master Pastry Chef's Perfect Parisian Flan | Bake Along w/ Anna Olson в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Master Pastry Chef's Perfect Parisian Flan | Bake Along w/ Anna Olson или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Master Pastry Chef's Perfect Parisian Flan | Bake Along w/ Anna Olson в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Master Pastry Chef's Perfect Parisian Flan | Bake Along w/ Anna Olson

Recipe below! A vanilla custard tart for dessert? Yum! Follow along with this parisian flan recipe at home with pastry chef and professional baker Anna Olson! This is an eye-catching dessert in patisseries in Paris because of its glossy, caramelized top, thick custard layer and pastry crust. To make it tall and sliceable, this delectable tart uses a thicker, richer pastry cream than a traditional one, then it gets baked for quite some time to brown the top. That contrast between the pastry cream and its caramelized top is almost reminiscent of a crème brûlée. -------- • Recipe • Makes one 8-inch (20 cm) springform pan Serves 8 to 10 Prep Time: 35 minutes, plus chilling Cook Time: 70 minutes The flan will keep in an airtight container in the fridge for up to 4 days. -------- • Ingredients • Thick vanilla pastry cream: ⅔ cup (140 g) packed light brown sugar 6 Tbsp (50 g) cornstarch 2 cups (500 mL) 2% milk ¾ cup (175 mL) whipping cream 1 Tbsp (15 mL) vanilla bean paste** 6 large egg yolks Assembly: ½ recipe Anna’s Classic Pie Dough:    • Professional Pie Dough Made Simple | Bake ...   ¼ cup (60 mL) apple jelly or strained apricot jam, for glazing (optional) -------- • Directions • 1. Line the pan with pastry. Dust a work surface lightly with flour. Roll out the pie dough into a circle just under ¼ inch (6 mm) thick. Lightly dust an 8-inch (20 cm) removable-bottom fluted tart pan with flour. Line the bottom and sides of the pan with the dough, taking time to press into the edges, then trim away any excess dough from the top of the pan. Chill the pie shell while making the filling. 2. Preheat the oven to 350°F (180°C). 3. Make the pastry cream. Whisk the brown sugar and cornstarch together in a medium saucepan and whisk in the milk, cream and vanilla bean paste, followed by the egg yolks. Bring to a simmer over medium heat, whisking constantly until the custard has thickened and bubbles begin to break the surface, about 4 to 8 minutes. The custard will be thick. Note: You can also use a vanilla bean or extract here. If using a single vanilla bean, scrape the seeds into the milk and crem and heat over low heat for about 15 minutes to infuse the flavour, then cool the milk to room temperature before making the custard (to prevent cornstarch lumps). If using vanilla extract, add 1 Tbsp (15 mL) in place of the bean paste. 4. Fill the dough and bake. Immediately pour the hot custard into the chilled pastry-lined pan and spread to level it. Place the pan on a baking tray and bake for about 45 minutes, until the top of the custard browns extensively. Cool the flan in its pan on a cooling rack (this step can take up to 2 hours) and then chill for at least 3 hours. 5. Glaze the tart. To add a shine that highlights the browned custard, melt the apple jelly (or strained apricot jam) in a small saucepan over low heat. Brush the top of the flan with the jelly and chill until ready to serve.

Comments
  • How to Make the Loveliest Lemon Squares! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 1 год назад
    How to Make the Loveliest Lemon Squares! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 1 год назад
  • Cozy Winter Coffeehouse Ambience ☕ Soft Jazz Playlist & Fireplace Crackles for Focus, Study and Work
    Cozy Winter Coffeehouse Ambience ☕ Soft Jazz Playlist & Fireplace Crackles for Focus, Study and Work
    Опубликовано:
  • Classic English Custard Tart 1 год назад
    Classic English Custard Tart
    Опубликовано: 1 год назад
  • Professional Pie Dough Made Simple | Bake Along w/ Anna Olson 7 месяцев назад
    Professional Pie Dough Made Simple | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Flan Patissier - French Custard Tart 4 года назад
    Flan Patissier - French Custard Tart
    Опубликовано: 4 года назад
  • Make Authentic Apple Strudel in Your Kitchen | Full Recipe | Bake Along w/ Anna Olson 2 дня назад
    Make Authentic Apple Strudel in Your Kitchen | Full Recipe | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 2 дня назад
  • How to make a Flan Patissier (Parisien) - Baked custard tart Frenchy style 5 лет назад
    How to make a Flan Patissier (Parisien) - Baked custard tart Frenchy style
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How to Make Tart Lemon Curd! | Bake Along w/ Anna Olson 1 год назад
    How to Make Tart Lemon Curd! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 1 год назад
  • МОЖНО БОЛЬШЕ НЕ БОЯТЬСЯ БУДУЩЕГО Разум молодежи другой ТАТЬЯНА ЧЕРНИГОВСКАЯ 3 недели назад
    МОЖНО БОЛЬШЕ НЕ БОЯТЬСЯ БУДУЩЕГО Разум молодежи другой ТАТЬЯНА ЧЕРНИГОВСКАЯ
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Le flan parisien (2 recettes) 6 лет назад
    Le flan parisien (2 recettes)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Carrot Cake Cinnamon Buns You Need To Try | Bake Along w/ Anna Olson 8 месяцев назад
    Carrot Cake Cinnamon Buns You Need To Try | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • 4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации 5 месяцев назад
    4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Anna Olson Makes Portuguese Custard Tarts! | Food Travel Diaries 2 года назад
    Anna Olson Makes Portuguese Custard Tarts! | Food Travel Diaries
    Опубликовано: 2 года назад
  • How To Make Perfect Tart Crust (No Blind Baking Needed!) *UPDATED* 1 год назад
    How To Make Perfect Tart Crust (No Blind Baking Needed!) *UPDATED*
    Опубликовано: 1 год назад
  • Cream-Filled Italian Pastries! Easy PASTICCIOTTI Recipe 1 год назад
    Cream-Filled Italian Pastries! Easy PASTICCIOTTI Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка 3 дня назад
    Я никогда не ел таких вкусных картошки! Лучший рецепт картошки! Хрустящая картошка
    Опубликовано: 3 дня назад
  • ИДЕАЛЬНЫЙ Быстрый Рождественский ШТОЛЛЕН из Германии! ТВОРОЖНЫЙ получается с классическим вкусом 1 месяц назад
    ИДЕАЛЬНЫЙ Быстрый Рождественский ШТОЛЛЕН из Германии! ТВОРОЖНЫЙ получается с классическим вкусом
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How to Make Focaccia Bread! | Bake Along w/ Anna Olson 1 год назад
    How to Make Focaccia Bread! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 1 год назад
  • When The Queen Shared A Favorite Recipe 7 месяцев назад
    When The Queen Shared A Favorite Recipe
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Будущее Украины и роль Запада | Ростислав Ищенко 1 день назад
    Будущее Украины и роль Запада | Ростислав Ищенко
    Опубликовано: 1 день назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5