• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chef Wang shares pro-kitchen tips: How to make a Fish Head Tofu Soup without any bad fishy smell скачать в хорошем качестве

Chef Wang shares pro-kitchen tips: How to make a Fish Head Tofu Soup without any bad fishy smell 2 years ago

美食

原创

厨师长

美食作家

做菜

烹饪

王刚

yt:cc=on

厨师长王刚

美食作家王刚

鱼汤

鱼头

鱼头汤

鱼头豆腐汤

鱼头豆腐

鱼头炖豆腐

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chef Wang shares pro-kitchen tips: How to make a Fish Head Tofu Soup without any bad fishy smell
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chef Wang shares pro-kitchen tips: How to make a Fish Head Tofu Soup without any bad fishy smell в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chef Wang shares pro-kitchen tips: How to make a Fish Head Tofu Soup without any bad fishy smell или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chef Wang shares pro-kitchen tips: How to make a Fish Head Tofu Soup without any bad fishy smell в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chef Wang shares pro-kitchen tips: How to make a Fish Head Tofu Soup without any bad fishy smell

鱼头豆腐汤的煎制后厨做法:   • 厨师长教你:“鱼头豆腐汤” 的新做法,营养丰富,适合老人孩子   滋补浓白乌鱼汤的后厨做法:   • 厨师长教你:“乌鱼汤”的家常做法,滋补佳品,营养丰富   一镜到底看鱼汤如何变白:   • 回应:被质疑“鱼汤加奶才能煮这么白”,一镜到底带大家目睹鱼汤变白全过程   如果想支持我或想看更多多幕后周边和我的生活私照的朋友们可以考虑加入”宽油帮“油管会员,点击订阅按钮旁的加入按钮会弹出详情,会员福利如下: 1. 拥有“宽油帮”成长徽章 2. “宽油”社区动态,独家生活私照和生活分享 3. 拥有更多留言被回复的机会 名词解释: 宽油:大量的油,很多的油 滑锅:冷油下锅,滑过锅底,使锅的温度迅速提高,并产生油膜,防止粘锅 明油:成菜之后淋入一点点葱油,来提高菜品的色泽与明亮度,葱油制作链接    • 厨师长教你:“葱油”的制作方法与应用,很有质量的视频,收藏起来   刀口辣椒:干辣椒干花椒炒香炒脆后,手工切碎即为刀口辣椒,香辣麻三位一体,辣度温和,制作链接    • 厨师长教你做正宗 “麻婆豆腐”,高清重置版(内附刀口辣椒制作方法)   我是王刚,一个草根厨师长,从15岁做学徒到30岁开始在网上教大家做菜,我感恩每一段经历,感恩这个时代,也真心希望通过我的视频可以帮到大家,让大家走进厨房,爱上厨房。我会坚持做菜,坚持教大家做菜。也希望大家来订阅我的YouTube官方频道,欢迎大家点赞、分享和评论。在西瓜视频,头条和微博上也有我相同名字的账户“美食作家王刚”,微信公众号为“厨王刚丝球”,谢谢大家支持!

Comments
  • Response to 3 years ago
    Response to "don't believe fish soup can be that white" comment, unedited video to show the process
    Опубликовано: 3 years ago
    2448837
  • Famous Grill Steak Collection! 4 days ago
    Famous Grill Steak Collection!
    Опубликовано: 4 days ago
    218206
  • Chef Wang shares: 2 years ago
    Chef Wang shares: "Stir-fried Diced Pork in Chinese Brown Sauce", Uncle enjoys it so much with rice
    Опубликовано: 2 years ago
    354319
  • 【國宴大師•拆燴魚頭】真·技術手藝活兒!吃不到魚骨的魚頭湯,湯汁鮮美又濃郁!| 老飯骨 1 year ago
    【國宴大師•拆燴魚頭】真·技術手藝活兒!吃不到魚骨的魚頭湯,湯汁鮮美又濃郁!| 老飯骨
    Опубликовано: 1 year ago
    97237
  • #好好吃饭大赛 正宗的湘菜剁椒鱼头是怎么做的?带你解密许菊云大师师门版剁椒鱼头#美食 #美食教程 #湘菜 2 weeks ago
    #好好吃饭大赛 正宗的湘菜剁椒鱼头是怎么做的?带你解密许菊云大师师门版剁椒鱼头#美食 #美食教程 #湘菜
    Опубликовано: 2 weeks ago
    365
  • Chef Wang shares: 1 year ago
    Chef Wang shares: "Spicy Boiled Fish Slices" paired with "White Rich Fish Soup" 【麻辣水煮鱼】配【香浓鱼汤】
    Опубликовано: 1 year ago
    190589
  • Chef Wang cooks 2 years ago
    Chef Wang cooks "Guo Bao Rou (Crispy Sweet & Sour Pork)" for Uncle
    Опубликовано: 2 years ago
    363210
  • How to Make Handmade Fish Balls? The Chef Teaches You How to Do it Right, not Broken and Flexible! 3 years ago
    How to Make Handmade Fish Balls? The Chef Teaches You How to Do it Right, not Broken and Flexible!
    Опубликовано: 3 years ago
    324839
  • 100 kg FINISHED in 39 Minutes | POPULAR and NATIONAL FOOD. Uzbek cuisine 2 days ago
    100 kg FINISHED in 39 Minutes | POPULAR and NATIONAL FOOD. Uzbek cuisine
    Опубликовано: 2 days ago
    208502
  • 【鲫鱼汤炖豆腐】,学会了就是全村最会炖鱼汤的仔,炖菜技法|師父和我做魯菜 2 years ago
    【鲫鱼汤炖豆腐】,学会了就是全村最会炖鱼汤的仔,炖菜技法|師父和我做魯菜
    Опубликовано: 2 years ago
    30444

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS