• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make the 5 French Mother Sauces скачать в хорошем качестве

How to Make the 5 French Mother Sauces 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make the 5 French Mother Sauces
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make the 5 French Mother Sauces в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make the 5 French Mother Sauces или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make the 5 French Mother Sauces в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make the 5 French Mother Sauces

In this video, I will walk you through how to make each of thee Five French Mother Sauces or Grand Sauces used in Classical French Cuisine. These sauces are very important to aspiring chefs, as it is one of the first topics discussed when attending Culinary School. The techniques used when making these sauces translate to every other type of cuisine and all other types of sauces. I go through the classical preparations, modern style sauces and practical uses for the home cook when making these sauces. The 5 Sauces are Bechamel, Veloute, Hollandaise, Tomato, and Sauce Espagnole. #french #frenchmothersauces #frenchfood #cookingtips #cookingtutorial #frenchcuisine #culinaryskills #howtocook #cookingtricks #bechamel #tomatosauce #hollandaise #espagnole #veloute Steak with Marchand De Vin Sauce Video:    • Pan Seared Steak with Merchand De Vin Sauce   Bechamel Sauce Ingredients: 1/2 oz Butter 1/2 oz Flour 8 oz Milk Small Piece of Onion 1 Bay Leaf 1 Clove Dash of Nutmeg Salt to Taste Veloute Sauce Ingredients: 1/2 oz Butter 1/2 oz Flour 8 oz White Stock 2 oz Mirepoix (2 Parts Onion, 1 Part Carrot, 1 Part Celery) 2-3 Thyme Sprigs 2-3 Parsley Stems 1 Bay Leaf Salt to Taste Hollandaise Sauce Ingredients: 1 oz White Wine 1 oz White Wine Vinegar 3-4 Cracked Peppercorns 1 Diced Shallot 1 oz Water 2 Egg Yolks 4-6 oz Butter or Clarified Butter heated to 145 F Tomato Sauce Ingredients: 2-3 oz Medium Diced Onions 2-3 Minced Garlic Cloves 1 Tablespoon Tomato Paste 1 Can Tomato Puree or Diced Tomatoes Salt to Taste Espagnole Sauce Ingredients: 1/2 oz Butter 2 oz Mirepoix(2 Parts Onion, 1 Part Celery, 1 Part Carrot) 1 Tablespoon Tomato Paste 8 oz Brown Stock 1-2 oz Brown Roux 2-3 Thyme Sprigs 2-3 Parsley Stems 1 Bay Leaf Salt to Taste Music in the Video from Youtube Studio Audio LIbrary: Artist: Track Tribe Title: Lawrence

Comments
  • The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn 11 месяцев назад
    The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • La besciamella in un ristorante 2 stelle Michelin francese con Giuliano Sperandio -  Le Taillevent** 2 года назад
    La besciamella in un ristorante 2 stelle Michelin francese con Giuliano Sperandio - Le Taillevent**
    Опубликовано: 2 года назад
  • Идеальное топленое масло каждый раз! Профессиональный шеф-повар готовит 1 год назад
    Идеальное топленое масло каждый раз! Профессиональный шеф-повар готовит
    Опубликовано: 1 год назад
  • Sauces EVERY Chef should know! | Chef Jean-Pierre 10 месяцев назад
    Sauces EVERY Chef should know! | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Three Modern Mother Sauces - A Technical Approach to Sauce Making 10 лет назад
    Three Modern Mother Sauces - A Technical Approach to Sauce Making
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Escoffier veloute sauce/ 6 derivatives sauce/ How to make veloute sauce/ veloute sauce kaise banaye? 1 год назад
    Escoffier veloute sauce/ 6 derivatives sauce/ How to make veloute sauce/ veloute sauce kaise banaye?
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как приготовить основные соусы | Пять классических соусов 4 года назад
    Как приготовить основные соусы | Пять классических соусов
    Опубликовано: 4 года назад
  • Master Béchamel & Its 3 Classic Variations (Sauce Soubise, Aurore, Cresson) 7 месяцев назад
    Master Béchamel & Its 3 Classic Variations (Sauce Soubise, Aurore, Cresson)
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Demi Glace The King of All Sauces | Chef Jean-Pierre 2 года назад
    Demi Glace The King of All Sauces | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 2 года назад
  • The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE 7 месяцев назад
    The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Рыбное велюте ресторанного качества | Основы французских соусов ФИНАЛ 1 месяц назад
    Рыбное велюте ресторанного качества | Основы французских соусов ФИНАЛ
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How to make Chicken Velouté  (Steps explained) 2 года назад
    How to make Chicken Velouté (Steps explained)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Эти 5 соусов украсят ваш ужин в будни | Epicurious 101 2 года назад
    Эти 5 соусов украсят ваш ужин в будни | Epicurious 101
    Опубликовано: 2 года назад
  • Багет за 5 минут 2 года назад
    Багет за 5 минут
    Опубликовано: 2 года назад
  • 5 Fish Sauces Every Chef Should Know 4 месяца назад
    5 Fish Sauces Every Chef Should Know
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • The 6 Stocks & Broths Every Chef Needs to Learn 9 месяцев назад
    The 6 Stocks & Broths Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • The 5 Stages of Butter (And How Chefs Use Them) 3 месяца назад
    The 5 Stages of Butter (And How Chefs Use Them)
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • How to make 5 Mother sauce in French cuisine🤔 veloute sauce 2 года назад
    How to make 5 Mother sauce in French cuisine🤔 veloute sauce
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как приготовить соус велюте — один из пяти основных соусов 3 года назад
    Как приготовить соус велюте — один из пяти основных соусов
    Опубликовано: 3 года назад
  • 9 Essential Knife Skills To Master | Epicurious 101 3 года назад
    9 Essential Knife Skills To Master | Epicurious 101
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5