 
                                У нас вы можете посмотреть бесплатно Make bakery-quality croissants at home using plain flour или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
You can make bakery-quality croissants with just plain flour! #croissants #homemadecroissants Follow me on Instagram! 👉 / 👈 You can send me pictures or ask questions. I check'em every day! Pastry sheeter (Not used in the video) https://farina-metal.com/discount/BENNY Timestamps 0:44 Croissant dough 0:53 DDT (Desired dough temperature) 2:08 Butter slab 3:57 3-4-3 fold preparation 4:18 lock-in butter 5:15 Double turn 5:37 Release pressure 5:57 Single turn 6:43 Cutting & rolling croissants 7:31 Proofing croissants 7:49 Wobble test 8:08 Baking croissants 8:19 Final product Croissant dough 500g Flour 50g Sugar 10g Salt 250g Water 100g Soften butter ( At least 80% butterfat ) 24g Fresh yeast (10-12g instant dry yeast) 250g Unsalted butter for lamination Note that you may need to increase or decrease hydration to suit the flour you are using.