У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Chinese Dumplings (recipe) 饺子 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The dough can be used for both boiled dumplings and potstickers. The dumpling wrappers are tender and thin, with a silky mouthfeel. Print recipe at: http://omnivorescookbook.com/recipes/... Dumpling filling recipe: http://omnivorescookbook.com/recipes/... Ingredients: 500 grams (4 cups / 18 ounces) all-purpose flour 265 milliliter (1 cup plus 2 tablespoons / 9 ounces) water (room temperature) About 4 cups preferable dumpling filling I strongly recommend you to read my original post before cooking. It contains a lot of notes and information about cook, store, deal with leftovers etc. Find more information at http://omnivorescookbook.com/recipes/... You might also like: San Xian Potsticker with Pork, Shrimp and Shiitake Mushroom http://omnivorescookbook.com/recipes/... *** Visit my blog to get more delicious Chinese recipes! http://omnivorescookbook.com/ *** ❤︎❤︎❤︎ Follow Omnivore's Cookbook on Facebook: / omnivorescookbook Twitter: / omnivorcookbook Pinterest: / omnivorcookbook Instagram: / omnivorescookbook Google+: https://plus.google.com/+MaggieZhu/posts ❤︎❤︎❤︎