У нас вы можете посмотреть бесплатно Classic French Technique | Jacques Pépin Debones a Chicken for Galantine или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Jacques Pépin demonstrates his masterful technique for preparing a chicken for galantine—a traditional French dish made by completely deboning a whole chicken, stuffing it with a flavorful mixture of cheese, bread, and spinach, then cooking it to perfection. -- Founded in 2016 by the Pépin family, the Jacques Pépin Foundation strives to enrich lives and strengthen communities through the power of culinary education. Learn how the JPF shares “Happy Cooking” for all at jp.foundation -- JPF is now on YouTube to spread the word that better food leads to better living, improved health outcomes, and stronger communities. Videos added every Friday - subscribe to never miss a video! -- Get more recipes from Jacques and JPF updates in our email newsletter: jp.foundation/subscribe Join the JPF Membership Family: jp.foundation/members Follow JPF: Website: jp.foundation Instagram: @jacquespepinfoundation Facebook: @jacquespepinfoundation