• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Zongzi, Chinese Sticky Rice Dumplings (Hokkien Bak Chang with Chicken) скачать в хорошем качестве

How to Make Zongzi, Chinese Sticky Rice Dumplings (Hokkien Bak Chang with Chicken) 2 года назад

zongzi recipe

zongzi wrapping

chinese sticky rice wrapped in leaves

how to wrap zongzi

chinese bak chang recipe

how to make zongzi

tie bakzhang

glutinous rice dumpling recipe

how to make sticky rice dumplings

zongzi wrapping technique

bamboo leaves recipe

sticky rice dumpling ingredients

hokkien bak chang recipe

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Zongzi, Chinese Sticky Rice Dumplings (Hokkien Bak Chang with Chicken)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Zongzi, Chinese Sticky Rice Dumplings (Hokkien Bak Chang with Chicken) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Zongzi, Chinese Sticky Rice Dumplings (Hokkien Bak Chang with Chicken) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Zongzi, Chinese Sticky Rice Dumplings (Hokkien Bak Chang with Chicken) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Zongzi, Chinese Sticky Rice Dumplings (Hokkien Bak Chang with Chicken)

Zongzi or Joong are Chinese sticky rice dumplings that we make at home during Dragon Boat Festival. We also sometimes hear people call them Chinese tamales. We asked Mum to show us how to make zongzi or Hokkien bak chang using chicken thighs instead of pork belly. This is a regional style of joong that we don’t often see outside of Fujian and Malaysia. It’s savoury, and the meat inside is tender and extremely filling. 🥣 Tools you’ll need for our family zongzi recipe: 24-36 pcs of bamboo leaves - https://amzn.to/3Nniw3f 24 ft length of cotton string Scissors Big pot (for cooking Chinese tamales) 🍴Here are the zongzi ingredients you’ll need: Protein 400g Chicken thighs (skinless, boneless) 1 tbsp fried shallots 1 tbsp chopped garlic 1/2 tsp five spice powder - https://amzn.to/3Xqz9Q8 1/4 tsp white pepper powder 1 tsp oyster sauce - https://amzn.to/3XjssiE 1 tsp chicken marinade - https://amzn.to/3Js4L1M (You can replace it with 1 tsp of dark soy sauce, 1 tsp sweet soy sauce, (kecap manis - https://amzn.to/44dSlCC ) and 1 tsp of chicken stock powder. 1 tsp cooking caramel - https://amzn.to/3CEPiHV 1 tsp sesame oil 1 tsp of chicken stock powder (optional) - https://amzn.to/3NGfGYj 📝 You can also use pork belly if you want to make the more traditional version of our zongzi recipe. The biggest difference is that you would want to slightly brown your pork belly in the pot. With chicken thighs, we don’t do this to avoid getting a rubbery texture. 📝 You can use the same marinade to also make a vegan zongzi using tofu instead but make sure to swap out the oyster sauce and chicken stock powder for a mushroom sauce and a veggie-based stock powder. Stir-fried glutinous rice & black bean 500 g glutinous rice - https://amzn.to/3qMEBjS Room temperature water 100g black bean - https://amzn.to/3Nnq1qP 2 tbsp neutral vegetable oil 2 tbsp chopped garlic 1 tsp five spice powder 1 tsp chicken stock powder 2 tsp light soy sauce 2 tbsp oyster sauce 5 tbsp mushroom stock 1 tsp cooking caramel 1 tbsp sesame oil Chestnuts 12 fresh chestnuts 1/2 tsp neutral vegetable oil 1/2 tsp chopped garlic 1/2 tsp light soy sauce 1 tsp oyster sauce 2-3 tbsp of water 1/2 tsp of cooking caramel Mushrooms 6 pcs of shiitake mushrooms (cut in half) 1 tsp neutral vegetable oil 1 tsp chopped garlic 1/4 tsp five spice powder 1/4 tsp white pepper powder 1 tsp oyster sauce 1/2 tsp cooking caramel 1 tsp light soy sauce 5 tbsp water Salted egg yolk 12 pcs of salted egg yolk 📝 You can also make your own salted egg yolk at home. However, to save us some time cooking glutinous rice dumplings, Mum decided to use store-bought. 👨🏼‍🍳 You can find the full recipe with more cooking tips (and other types of Chinese sticky rice dumplings like Cantonese and Shanghai-style) on our website Honest Food Talks: https://www.honestfoodtalks.com/zongz... Timestamps 00:00 Introduction 00:25 Zongzi ingredients 00:31 Prepare to make zongzi 03:06 Preparing glutinous sticky rice 07:45 Stir fry chestnut 10:11 Stir fry mushrooms 12:37 Rehydrate dried bamboo leaves 14:26 How to wrap zongzi 18:26 Tie bak zhang 19:56 How to cook zongzi 21:59 How to store and reheat Chinese sticky rice dumplings 22:10 How to eat joong #zongzi #zongzirecipe #zongziwrapping #stickyricedumpling #glutinousricerecipe #bakchang #dragonboatfestival #chinesecookingrecipe

Comments
  • Учимся заворачивать цзунцзы у бабушки! | 粽子Китайский клейкий рис, завёрнутый в бамбуковые листья ... 5 лет назад
    Учимся заворачивать цзунцзы у бабушки! | 粽子Китайский клейкий рис, завёрнутый в бамбуковые листья ...
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Steamed Glutinous Rice With Chicken 糯米鸡 5 лет назад
    Steamed Glutinous Rice With Chicken 糯米鸡
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как приготовить пельменные обертки (пленки для пельменей) | Лиза Лин 5 лет назад
    Как приготовить пельменные обертки (пленки для пельменей) | Лиза Лин
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 阿嬷的秘方 | 咸蛋肉粽完整教程 (Salted Egg Dumplings / Bak Chang) Recipe 5 лет назад
    阿嬷的秘方 | 咸蛋肉粽完整教程 (Salted Egg Dumplings / Bak Chang) Recipe
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 五香肉粽 (Five spice Bak Chang - Singapore Style) 5 лет назад
    五香肉粽 (Five spice Bak Chang - Singapore Style)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 一颗神秘的粽子打开就是惊喜 | 鲜肉粽 | 小技巧教你怎么包粽子打活结 5 лет назад
    一颗神秘的粽子打开就是惊喜 | 鲜肉粽 | 小技巧教你怎么包粽子打活结
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Самая известная в Шанхае улица с едой для завтраков против крупнейшего ночного рынка с едой! 4 дня назад
    Самая известная в Шанхае улица с едой для завтраков против крупнейшего ночного рынка с едой!
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Самый БЕЗУМНЫЙ ночной рынок в Юньнани, Китай! | Настоящая местная уличная еда 1 день назад
    Самый БЕЗУМНЫЙ ночной рынок в Юньнани, Китай! | Настоящая местная уличная еда
    Опубликовано: 1 день назад
  • 🙏 The Ultimate Guide to Zongzi / Joong (咸肉粽), Toisanese Style 5 лет назад
    🙏 The Ultimate Guide to Zongzi / Joong (咸肉粽), Toisanese Style
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 怎麼包福建咸肉粽 How to make Hokkien rice dumplings (Bak Chang, Zong Zi) | 端午节粽子 Rice Dumplings 4 года назад
    怎麼包福建咸肉粽 How to make Hokkien rice dumplings (Bak Chang, Zong Zi) | 端午节粽子 Rice Dumplings
    Опубликовано: 4 года назад
  • Рецепт курицы с рисом по-хайнаньски 3 года назад
    Рецепт курицы с рисом по-хайнаньски
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to make Nyonya Chang, Glutinous Rice Dumpling (Mom's Kueh Chang Recipe with Pressure Cooker)娘惹粽 1 год назад
    How to make Nyonya Chang, Glutinous Rice Dumpling (Mom's Kueh Chang Recipe with Pressure Cooker)娘惹粽
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как приготовить цзунцзы (клецки из клейкого риса) | Праздник драконьих лодок [китайские и английс... 6 лет назад
    Как приготовить цзунцзы (клецки из клейкого риса) | Праздник драконьих лодок [китайские и английс...
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Teochew Glutinous Rice Dumplings 潮州肉粽,Auntie Liew 教你怎样包的粽子是最好吃, 内陷丰富,软糯香绵,口感绝佳 1 год назад
    Teochew Glutinous Rice Dumplings 潮州肉粽,Auntie Liew 教你怎样包的粽子是最好吃, 内陷丰富,软糯香绵,口感绝佳
    Опубликовано: 1 год назад
  • BBQ Watch the girl make grilled pork belly in a clay pot, crispy skin attracts many buyers 5 дней назад
    BBQ Watch the girl make grilled pork belly in a clay pot, crispy skin attracts many buyers
    Опубликовано: 5 дней назад
  • 端午飄粽香「古早味肉粽」一學就會!蔡季芳老師黃金比例、撇步全攻略【料理美食王】端午節特輯|大廚撇步 2 года назад
    端午飄粽香「古早味肉粽」一學就會!蔡季芳老師黃金比例、撇步全攻略【料理美食王】端午節特輯|大廚撇步
    Опубликовано: 2 года назад
  • 生炒糯米饭,从生米炒成熟饭,最家常的做法,米油水间的绝妙平衡 4 года назад
    生炒糯米饭,从生米炒成熟饭,最家常的做法,米油水间的绝妙平衡
    Опубликовано: 4 года назад
  • Ultimate Chinese Side Dish - Sticky Rice (生炒糯米飯) 1 год назад
    Ultimate Chinese Side Dish - Sticky Rice (生炒糯米飯)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Quits Six Figure Job to Wrap Zongzi 6 лет назад
    Quits Six Figure Job to Wrap Zongzi
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Sticky Rice Dumplings Recipe (Step-by-Step Guide) | Bak Chang Recipe | Zongzi Recipe | 端午节粽子食谱 2 года назад
    Sticky Rice Dumplings Recipe (Step-by-Step Guide) | Bak Chang Recipe | Zongzi Recipe | 端午节粽子食谱
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5