У нас вы можете посмотреть бесплатно Chawanmushi (茶碗蒸し) recipe [ Simple & Easy ] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chawanmushi recipe (3 servings) Ingredients 50g Seafood highlighter 1 Mushrooms few Baby Rocket Egg mixture 2 Eggs (110g) 300ml Water 30ml Shiradashi sauce ♡ Water and Shiradashi sauce make instant great flavored dashi stock! The golden rule of egg to dashi stock ratio is 3 : 1 ( dashi stock : egg ) Method 1. Preheat the steamer 2. Slice the mushrooms ( If you are using a whole Mushroom, you don't need to cut it.) 3. Crack the eggs into a bowl and mix without forming too much bubbles. 4. Add 300ml of water and 30ml of shiradashi sauce over the egg and mix well. 5. Place a few slices of mushrooms, 1or 2 leaf of rocket and 1 sea highlighter in the base of the cup. 6. Strain the egg mixture over the ingredients and fill the cup. 7. Cover the cups with a lid or ammonium foil. 8. Steam over high heat for 2 minutes then low heat for 13 minutes