• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Specialty Potato Bread, made easy, same day - Artisan style скачать в хорошем качестве

Specialty Potato Bread, made easy, same day - Artisan style 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Specialty Potato Bread, made easy, same day - Artisan style
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Specialty Potato Bread, made easy, same day - Artisan style в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Specialty Potato Bread, made easy, same day - Artisan style или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Specialty Potato Bread, made easy, same day - Artisan style в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Specialty Potato Bread, made easy, same day - Artisan style

This same-day potato bread recipe is simply amazing. Professional, Artisan results, easily achieved, in your own kitchen, during the same day! Start in the morning and have amazing fresh potato bread for dinner - with Ivo's recipe, it really is that easy - enjoy! Gear used in the video: Amazon.ca - Ricer https://amzn.to/34dnmgO Amazon.com - ricer https://amzn.to/34qdgca Amazon.ca - bread proofing basket https://amzn.to/347wmUP Amazon.com - bread proofing basket https://amzn.to/3rngxSI Amazon.ca - flour https://amzn.to/3sclBID Amazon.com - flour https://amzn.to/35Eb3u9 Ivo’s Artisan Style – Potato Bread (Same day) Note: Recipe makes 1 loaf – if you want to make 2 loaves, simply double the recipe 😊 Ingredients: • 500 gm all purpose white flour (unbleached preferred) (sifted preferred) • 200 gm mashed potatoes, at room temp or cold (do not use hot), seasoned with ¼ tsp salt • 250 ml (gm) potato water preferred (just save your water after boiling your potatoes) (alternate, just use tap water) • 11 gm salt (i.e. a slightly heaping 1 ½ tsp) • 2 gm instant yeast (i.e. ½ tsp) (alternate, you can use regular yeast as well, just hydrate it first) Method • In a bowl, combine flour, mashed potato, and potato water. Mix till all incorporated. Cover and let stand 20 – 30 mins. • Add the salt, fold it into the dough, then add the yeast and fold it into the dough. Squeeze the dough from end to end, then fold it over, and squeeze again from end to end. Continue this for about 3 mins, until the salt and yeast are evenly incorporated, and the dough gets smooth • Then, pull one end of the dough and fold it over to the other side. Rotate the dough and do this again 3 mores times. Cover and let stand 20 – 30 minutes • Grab one end of the dough and pull it/fold it over to the other side. Rotate the dough and continue to pull/fold it over 8 – 10 times. Cover and let rests 20 – 30 minutes • Grab one end of the dough and pull it/fold it over to the other side. Rotate the dough and continue to pull/fold it over 8 – 10 times. Cover and let rest for ~5 hrs – the dough will double/triple in size • Remove dough from bowl to a lightly floured surface. Lightly grab one end of the dough and gently pull it/fold it over to the other side. Rotate the dough and continue to pull/fold it over 3 more times (which should be 1 complete revolution) • Now shape the dough into a semi-tight, round shape. Do this by pulling the dough from the back, towards you, about 5 inches, on a clean surface. The front edge of the dough will “grip” the surface and begin to roll into a tight ball • Rotate the dough and pull it towards you again. Repeat this 4 – 5 times. The dough should tighten up and be round • Get you proofing bread basket and cover the inside all around, with semolina or regular white flour (to prevent the dough from sticking to your basket) Place dough in basket and cover. (note: if you do not have a proofing basking, then you can use a plastic cutting board – place some flour, or I prefer, oatmeal, on the cutting board, put the dough on top, and cover it) • After 45 minutes, place your empty Dutch oven with lid on, into your oven and preheat it at 475 degrees. • 30 minutes later, remove the Dutch oven (be careful as it will be very hot) and place the bread dough inside the Dutch oven, put the lid on, and bake at 475 for 30 minutes with lid on • After the 30 minutes pass, take the lid off and continue to cook at 475 degrees for 15 – 20 minutes, depending on your oven, and depending on how dark you like your bread • Then, remove the bread from the oven and let it cool on a cooling rack – avoid the temptation to cut into it right away, as the bread is still forming. It will make some “crackling” sounds as it starts to cool. • After 30 minutes, the bread will still be warm, feel free to cut and enjoy…if you can wait longer, do so 😊 My Kitchen Gear Here are a few things I mentioned in the video. Please shop and support your local shops! If you cannot find them there, here are some links to help out. "My Bread Book" by Jim Lahey ► USA https://amzn.to/2JLwbEe ► Canada https://amzn.to/3baKEF0 Lagostina Tuscan Collection Orange Oval Casserole Dish / Dutch Oven, 5 Quarts ► Canada https://amzn.to/3s0sU5a ► USA (similar) https://amzn.to/2XbpcYo We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites. The prices are not higher, this just makes it easier for you to find the product. Hope these links help. Thank you!

Comments
  • The focaccia recipe to amaze your friends and family 2 года назад
    The focaccia recipe to amaze your friends and family
    Опубликовано: 2 года назад
  • САМЫЕ МЯГКИЕ картофельные булочки: рецепт из оставшегося картофельного пюре (или с нуля!) 4 года назад
    САМЫЕ МЯГКИЕ картофельные булочки: рецепт из оставшегося картофельного пюре (или с нуля!)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Удивительный, простой в приготовлении безглютеновый хлеб, который по вкусу действительно похож на... 3 года назад
    Удивительный, простой в приготовлении безглютеновый хлеб, который по вкусу действительно похож на...
    Опубликовано: 3 года назад
  • Easy 2 hour bread - REALLY!!  Artisan style, crusty and amazing 3 года назад
    Easy 2 hour bread - REALLY!! Artisan style, crusty and amazing
    Опубликовано: 3 года назад
  • Muffaletta Focaccia - easy to make, muffaletta 2 года назад
    Muffaletta Focaccia - easy to make, muffaletta "infused"
    Опубликовано: 2 года назад
  • Ridiculously Easy Artisan Bread - with a secret ingredient~ 2 месяца назад
    Ridiculously Easy Artisan Bread - with a secret ingredient~
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Простой и вкусный хлеб для сэндвичей с пулишом 4 года назад
    Простой и вкусный хлеб для сэндвичей с пулишом
    Опубликовано: 4 года назад
  • Просто добавьте в муку 1 картофелину, и все соседи попросят эти 2 рецепта. 1 год назад
    Просто добавьте в муку 1 картофелину, и все соседи попросят эти 2 рецепта.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Из какой муки получается лучший хлеб? Я перепробовала все! 2 года назад
    Из какой муки получается лучший хлеб? Я перепробовала все!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Хрустящие булочки без замешивания — проще, чем вы думаете! 11 лет назад
    Хрустящие булочки без замешивания — проще, чем вы думаете!
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Крампеты. Вы больше никогда не купите другие крампеты в магазине. 2 года назад
    Крампеты. Вы больше никогда не купите другие крампеты в магазине.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Лучший рецепт еврейского ржаного хлеба на закваске | Foodgeek Baking 4 года назад
    Лучший рецепт еврейского ржаного хлеба на закваске | Foodgeek Baking
    Опубликовано: 4 года назад
  • Моя самая крепкая закваска – из виноградного сусла! Натуральная, идеально подходит для любого хле... 3 дня назад
    Моя самая крепкая закваска – из виноградного сусла! Натуральная, идеально подходит для любого хле...
    Опубликовано: 3 дня назад
  • How to Use Potatoes in Breadmaking | Principles of Baking 2 года назад
    How to Use Potatoes in Breadmaking | Principles of Baking
    Опубликовано: 2 года назад
  • Sweet Raisin Walnut Bread Made Easy - Simple No-Knead Recipe 4 года назад
    Sweet Raisin Walnut Bread Made Easy - Simple No-Knead Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • Хлеб с солью и подъёмом температуры, приготовленный на основе картофеля вместо дрожжей. Это стари... 3 года назад
    Хлеб с солью и подъёмом температуры, приготовленный на основе картофеля вместо дрожжей. Это стари...
    Опубликовано: 3 года назад
  • Easy Rustic Artisan Bread, with soft crumb and amazing crust 10 месяцев назад
    Easy Rustic Artisan Bread, with soft crumb and amazing crust
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Жидкое тесто за 3 минуты, чесночные лепешки :: Без дрожжей, без замеса, быстро и просто 2 года назад
    Жидкое тесто за 3 минуты, чесночные лепешки :: Без дрожжей, без замеса, быстро и просто
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Make Silky Smooth Potato Bread 1 год назад
    How to Make Silky Smooth Potato Bread
    Опубликовано: 1 год назад
  • САМАЯ ПРОСТАЯ ФОКАЧЧА В ТОТ ЖЕ ДЕНЬ, которую может приготовить ЛЮБОЙ | ЕДИНСТВЕННОЕ ВИДЕО, КОТОРО... 2 года назад
    САМАЯ ПРОСТАЯ ФОКАЧЧА В ТОТ ЖЕ ДЕНЬ, которую может приготовить ЛЮБОЙ | ЕДИНСТВЕННОЕ ВИДЕО, КОТОРО...
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5