У нас вы можете посмотреть бесплатно If you see beef, be sure to buy it! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🔔 Gochujang jerky jang-ajji. (1T=Rice spoon) Beef 2kg (900g after drying) 1: 1 onion, 3 bay leaves, 50ml water, 100ml soy sauce, 250g sugar, 70ml mirin, 1/3T coarse pepper powder. 2: Gochujang 400ml, plum syrup 130ml, Jocheung 3T (50ml) 3: 100g beef jerky, 1/4T minced garlic, 1/2T sesame oil, 1/2T sesame seeds ❣ Making jerky. 1. Put onion, 3 bay leaves, 50ml water, 100ml soy sauce, 250g sugar in a pot and boil. When it boils, lower the heat to very low and boil for 1 more minute, then turn off the heat and cool. 2. Remove the beef blood. 3. Mix beef and 70ml mirin and set aside for 30 minutes. 4. Sift the cooled seasoning and mix with 1/3T of coarse black pepper powder. 5. Add beef, mix with seasoning, and leave for 2 hours. 6. Dry in the dryer. ❣ Making Jerky Gochujang jang-ajji. 1. Cut the jerky. 2. Mix Gochujang 400ml, plum syrup 130ml, and Jocheung 3T (50ml). 3. Mix seasoning and jerky and put it in a container. 4. Aged in the refrigerator for 10 to 14 days. ❣ Seasoning. Mix 100g jerky jang-ajji, 1/4T minced garlic, 1/2T sesame oil, and 1/2T sesame seeds. #beef #beef dish