• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Apple Berry Streusel Cake! | LIVESTREAM w/ Anna Olson скачать в хорошем качестве

How to Make Apple Berry Streusel Cake! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Apple Berry Streusel Cake! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Apple Berry Streusel Cake! | LIVESTREAM w/ Anna Olson в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Apple Berry Streusel Cake! | LIVESTREAM w/ Anna Olson или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Apple Berry Streusel Cake! | LIVESTREAM w/ Anna Olson в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Apple Berry Streusel Cake! | LIVESTREAM w/ Anna Olson

Recipe below! Anna’s buttery apple berry streusel cake is dotted with fruit, and makes a lovely gift to bring to a weekend host, serve when a good friend you haven’t seen in ages comes by for a visit, or thank a teacher! -------- • Recipe • Makes one 9 × 5-inch (2 L) loaf cake (12 to 16 slices) Prep Time: 20 minutes Cook Time: 75 minutes The cake will keep, well wrapped, at room temperature for up to 3 days, or can be frozen for up to 3 months. Note: For a cake that can be presented on a platter and cut in wedges to serve, perhaps with a dollop of whipped cream, prepare the same recipe and bake it in a 9-inch (23 cm) round springform pan—only bake it for about 10 minutes less. -------- • Ingredients • Streusel: ½ cup (75 g) all-purpose flour 2 Tbsp (25 g) granulated sugar 2 Tbsp (25 g) packed light brown sugar 2 tsp ground cinnamon ¼ cup (60 g) cool unsalted butter, cut in pieces Cake: ½ cup (115 g) unsalted butter, room temperature 1 cup (200 g) granulated sugar 2 large eggs, room temperature 1 tsp vanilla extract 2 cups (300 g) all-purpose flour 1 tsp baking powder ½ tsp ground nutmeg ½ tsp fine salt ½ cup (125 mL) 1% or 2% milk 1 cup peeled and diced apple (about 1 medium apple) 1 cup (110 g) fresh or frozen cranberries or 1 cup (125 g) raspberries -------- • Directions • 1. Preheat the oven to 350°F (180°C). Grease a 9 × 5-inch (2 L) loaf pan and line the long sides with a piece of parchment that hangs over the top of the pan. 2. For the streusel, combine the flour, granulated sugar, brown sugar and cinnamon in a small bowl. Add the butter and cut it in using two butter knives or a pastry blender until it resembles a rough crumb texture. Set aside. 3. For the cake, cream the butter and sugar in a stand mixer fitted with the paddle attachment or by hand until well blended (it will not be smooth or fluffy). Add the eggs one at a time, beating well after each addition. Stir in the vanilla. 4. In a separate bowl, sift the flour, baking powder, nutmeg and salt. Add half of the dry ingredients to the butter mixture and stir to blend. Stir in the milk, followed by the remaining dry mixture, stirring gently until smooth. Stir in the apples and berries and scrape this batter into the pan, spreading to level. Top the batter with the streusel and bake for about 75 minutes, until a tester inserted in the centre of the cake comes out clean, or it reaches 200-210F (93-98C) on an instant read thermometer. 5. Cool the cake in its pan on a cooling rack for 20 minutes, then use the parchment edges to lift the cake out of the pan onto the rack to cool completely before slicing.

Comments
  • Let's Bake a Danish Pastry Wreath! | LIVE w/ Anna Olson Трансляция закончилась 2 года назад
    Let's Bake a Danish Pastry Wreath! | LIVE w/ Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 2 года назад
  • НОВОГОДНИЙ стол - 5 ШИКАРНЫХ закусок - ШУБА ПО-МИНИСТЕРСКИ и прочая вкуснятина 16 часов назад
    НОВОГОДНИЙ стол - 5 ШИКАРНЫХ закусок - ШУБА ПО-МИНИСТЕРСКИ и прочая вкуснятина
    Опубликовано: 16 часов назад
  • How to Make Coconut Pineapple Cake! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 1 год назад
    How to Make Coconut Pineapple Cake! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 1 год назад
  • Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊 6 дней назад
    Этот пирог – настоящее цитрусовое наслаждение: горячий, свежий и нежный. 🍊
    Опубликовано: 6 дней назад
  • How to Make the Loveliest Lemon Squares! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 1 год назад
    How to Make the Loveliest Lemon Squares! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 1 год назад
  • 2 Holiday Desserts: Brownie Brittle & Rocky Road Bars! | Recipe | Bake Along w/ Anna Olson 1 день назад
    2 Holiday Desserts: Brownie Brittle & Rocky Road Bars! | Recipe | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 1 день назад
  • Самый необычный Немецкий пирог БАУМКУХЕН! Идеальный сочный и вкусный! на РОЖДЕСТВО! BAUMKUCHEN 8 часов назад
    Самый необычный Немецкий пирог БАУМКУХЕН! Идеальный сочный и вкусный! на РОЖДЕСТВО! BAUMKUCHEN
    Опубликовано: 8 часов назад
  • Carrot Cake Cinnamon Buns You Need To Try | Bake Along w/ Anna Olson 8 месяцев назад
    Carrot Cake Cinnamon Buns You Need To Try | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • How to Make Apple Cider Donuts! | Bake Along w/ Anna Olson 1 год назад
    How to Make Apple Cider Donuts! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make Anna's Maple Pumpkin Scones! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 2 года назад
    How to Make Anna's Maple Pumpkin Scones! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 2 года назад
  • Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись! 5 дней назад
    Снимаю Шляпу Перед Тем Кто Придумал Этот Рецепт! Век Живи Век Учись!
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов 3 недели назад
    Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Рождественский Саксонский Штоллен 2 года назад
    Рождественский Саксонский Штоллен
    Опубликовано: 2 года назад
  • Равноправное Рождество. И тут потоптались феминистки. 16 часов назад
    Равноправное Рождество. И тут потоптались феминистки.
    Опубликовано: 16 часов назад
  • Старение мозга. Как сохранить ясность ума до самой старости. Татьяна Черниговская 2 года назад
    Старение мозга. Как сохранить ясность ума до самой старости. Татьяна Черниговская
    Опубликовано: 2 года назад
  • Рождественский кекс.🎄 5 дней назад
    Рождественский кекс.🎄 "ПЬЯНЫЙ" и "ТРЕЗВЫЙ".😋😋😋
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Без муки! Без сахара! Просто смешайте овсяные хлопья с яблоком и бананом - Овсяное домашнее пирожное 7 месяцев назад
    Без муки! Без сахара! Просто смешайте овсяные хлопья с яблоком и бананом - Овсяное домашнее пирожное
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • How to Make Tiramisu Torte! | Bake Along w/ Anna Olson 1 год назад
    How to Make Tiramisu Torte! | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 1 год назад
  • Мало кто знает этот трюк! С тех пор как я узнал об этом методе, я использую его каждый раз. 3 дня назад
    Мало кто знает этот трюк! С тех пор как я узнал об этом методе, я использую его каждый раз.
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make BLUEBERRY MUFFINS LIVE! Трансляция закончилась 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make BLUEBERRY MUFFINS LIVE!
    Опубликовано: Трансляция закончилась 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5