• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Nonna's Pasta - Sicilian Sardine Soup Recipe скачать в хорошем качестве

Nonna's Pasta - Sicilian Sardine Soup Recipe 1 месяц назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Nonna's Pasta - Sicilian Sardine Soup Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Nonna's Pasta - Sicilian Sardine Soup Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Nonna's Pasta - Sicilian Sardine Soup Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Nonna's Pasta - Sicilian Sardine Soup Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Nonna's Pasta - Sicilian Sardine Soup Recipe

This is the Sicilian Sardine Pasta from Hostaria del Vicolo, a Michelin - listed restaurant who are staying true to their roots - they call this dish: IL PIATTO DELLA NONNA LILLA - Grandma’s sardines soup It was a few years back, and I discovered a restaurant in a back street of the coastal town of Sciacca in Sicily. A young lady was cooking and the restaurant was more elaborate than you would expect for the area. Actually, the food was a little too modern for my liking. I ordered zuppa della nonna, grandmother’s soup, and what arrived was a bowl of sardine and cut pasta, a kind of tomato-based thick minestrone. It was breathtaking. The sense of place, along with the heritage of this recipe, has stayed with me. I had to meet the young chef who had made it. It turned out that Lila Bentivegna knew of me, and she has now spent some days each closed season working with us at Trinity. Lila and I have swapped many recipes. I mentor her and love the way she has evolved as a cook. This one is a gift from her to me and from me to you. And it's still on the menu today. Grazie Chef Lila Bentivegna for sharing this gift with me. Sardine Soup 300g fresh sardines, filleted, tails and dorsal fins removed (no need to remove the pinbones). 1 medium onion, finely diced 2 garlic cloves, sliced 1 large carrot, finely diced 1 bulb fennel, finely diced 1 pinch cumin seeds 1 pinch saffron 4 large fresh tomatoes, deseeded and diced 200g tinned chickpeas, liquid only 500g tomato passata 500g water 50g dried spaghetti, broken into pieces of about 1cm – (around 1 handful of pasta) 1 lemon, juice only 50g plain flour, for dusting. Salt, black pepper, olive oil - First choose your saucepan well: a heavy-based one with high sides is ideal and it does not need to be oven proof. Place the pan on a medium heat and pour in a very generous glug of nice olive oil. Lay the sardine fillets flat (they can be ‘butterflied’ if you like) onto a plate, skin-side up. Season them with salt and pepper. Dust with the flour. Now lay the fillets into the hot pan, skin-side down and let them fry. Treat them with care, as if you intended to eat them fried. Once the sardines are crisp and caramelised on one side, turn them and immediately remove the pan from the heat. Add some olive oil to the pan and toast the cumin seeds for 1 minute. Add the onion and season. Then add the fennel and carrot and add more olive oil and cook over a high heat to allow to vegetables to sweat quickly. Add the tomatoes, raisins, saffron, aquafaba, passata and water and bring to a boil. Add the sardines and broken spaghetti and cook over a low heat for around 30 minutes stirring well to aid breaking down the sardine fillets. Allow to sit for 10 minutes before serving. Serve with a decent glug of olive oil and warm ciabatta bread and that’s it! A little bowl of Sicily.

Comments
  • My Moules marinière 4 месяца назад
    My Moules marinière
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • ПРОСТОЙ рыбный соус с белым вином 3 недели назад
    ПРОСТОЙ рыбный соус с белым вином
    Опубликовано: 3 недели назад
  • This Pasta Recipe Changed My Mind About Sardines - Pasta con Le Sarde 1 год назад
    This Pasta Recipe Changed My Mind About Sardines - Pasta con Le Sarde
    Опубликовано: 1 год назад
  • Способ приготовления: великолепное кассуле 7 месяцев назад
    Способ приготовления: великолепное кассуле
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Cheesy Leeks - Simple, humble, comfort food. 3 месяца назад
    Cheesy Leeks - Simple, humble, comfort food.
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • How to make: Salmon en croûte - Charlie's Mayfair London 2 месяца назад
    How to make: Salmon en croûte - Charlie's Mayfair London
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • La coda alla vaccinara in un ristorante 2 stelle Michelin romano con Daniele Lippi 1 месяц назад
    La coda alla vaccinara in un ristorante 2 stelle Michelin romano con Daniele Lippi
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Знаменитый чесночный суп из Страны Басков | Рецепт Zurrukutuna 1 месяц назад
    Знаменитый чесночный суп из Страны Басков | Рецепт Zurrukutuna
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Inside Trinity | Chef Adam Byatt Cooks a Signature Dish on His New Nelson Cook Suite 10 дней назад
    Inside Trinity | Chef Adam Byatt Cooks a Signature Dish on His New Nelson Cook Suite
    Опубликовано: 10 дней назад
  • French Style Peas & Stuffed Chicken Leg 2 месяца назад
    French Style Peas & Stuffed Chicken Leg
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Тестирование блюд для моего ресторана, отмеченного звездой Мишлен. Сработает ли это? — Буден Блан 6 дней назад
    Тестирование блюд для моего ресторана, отмеченного звездой Мишлен. Сработает ли это? — Буден Блан
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Спагетти с анчоусами и луком — шеф-повар из Венеции делится рецептом 2 месяца назад
    Спагетти с анчоусами и луком — шеф-повар из Венеции делится рецептом
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Сборная СОЛЯНКА с тремя видами МЯСА! Рецепт от Лазерсона 2 недели назад
    Сборная СОЛЯНКА с тремя видами МЯСА! Рецепт от Лазерсона
    Опубликовано: 2 недели назад
  • ⚡️НОВОСТИ | ДРОН АТАКОВАЛ ДОМ | ДЕПОРТАЦИЯ ВАГНЕРОВЦА | МОСКВА: НАПАДЕНИЕ НА МАШИНИСТА | ПЕРВЫЙ СНЕГ 4 часа назад
    ⚡️НОВОСТИ | ДРОН АТАКОВАЛ ДОМ | ДЕПОРТАЦИЯ ВАГНЕРОВЦА | МОСКВА: НАПАДЕНИЕ НА МАШИНИСТА | ПЕРВЫЙ СНЕГ
    Опубликовано: 4 часа назад
  • Stuffed Lamb Rack and Hand Cut Pesto 5 месяцев назад
    Stuffed Lamb Rack and Hand Cut Pesto
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • MY Chicken Caesar - Dressing from Scratch 1 месяц назад
    MY Chicken Caesar - Dressing from Scratch
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Как приготовить корнуэльские пирожки 5 лет назад
    Как приготовить корнуэльские пирожки
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Оленина с красным вином и малиновым соусом — Пьер Коффманн | BBC Maestro 1 месяц назад
    Оленина с красным вином и малиновым соусом — Пьер Коффманн | BBC Maestro
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • ⚡️ В России готовятся к победе || Зеленский озвучил решение 10 часов назад
    ⚡️ В России готовятся к победе || Зеленский озвучил решение
    Опубликовано: 10 часов назад
  • Идеальный гарнир из тыквы - нежные ньокки от шефа Вивьена 2 недели назад
    Идеальный гарнир из тыквы - нежные ньокки от шефа Вивьена
    Опубликовано: 2 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5