• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How the Ischian Croissant is made on the Island of Ischia with Elio Romeo скачать в хорошем качестве

How the Ischian Croissant is made on the Island of Ischia with Elio Romeo 2 years ago

cornetto ischitano

ricetta cornetto ischia

cornetto italiano

cornetto from ischia

croissant ischia

croissant vs cornetto

elio romano

michael bartocetti

rocco cannavino

mulino caputo

italiasquisita

elio romeo

forno romeo ischia

how to make cornetto

come si fa il cornetto ischiatano

island of ischia recipe

ricetta ischiatano

piccoli lievitati

ricetta professionale

french croissant vs italian cornetto

neapolitan recipe

neapolitan sweet

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How the Ischian Croissant is made on the Island of Ischia with Elio Romeo
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How the Ischian Croissant is made on the Island of Ischia with Elio Romeo в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How the Ischian Croissant is made on the Island of Ischia with Elio Romeo или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How the Ischian Croissant is made on the Island of Ischia with Elio Romeo в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How the Ischian Croissant is made on the Island of Ischia with Elio Romeo

After the special episode filmed between Paris and Naples, dedicated to the French croissant and the Italian croissant, together with Elio Romeo we discover how the Ischian croissant is prepared. A fusion of two different doughs filled with cream and black cherry for the most baroque of small Italian breakfast sweets. In collaboration with Mulino Caputo https://www.mulinocaputo.it/?lang=en INGREDIENTI/INGREDIENTS 50 cornetti Per l’impasto brioche/For the brioche dough Farina 0 Caputo Oro/Strong Manitoba Flour (380/400 W) 1 kg Sale/Salt 22 g Zucchero semolato/Granulated sugar 200 g Burro/Butter 300 g Lievito di birra fresco/Fresh brewer’s yeast 8 g LIevito madre/Mother yeast 150 g 5 Uova/5 Eggs 190 g Latte/Milk 180 ml Mezza bacca di vaniglia/Half vanilla pod Per la pasta sfoglia/For the puff pastry Farina 0/Flour 1 kg Sale/Salt 22 g Burro/Butter 100 g Aceto di vino/Wine vinegar 50ml Acqua/Water 400 ml Per la sfogliatura/For the flaking Burro/Butter 1kg See also "Croissant vs Cornetto with Michael Bartocetti and Rocco Cannavino"    • Croissant vs Cornetto con Michael Bartocet...   Visit: http://italiasquisita.net/ Shop: https://shop.vertical.it/ Follow us on: https: //www.facebook.com/pages/Italia ...   / italiasquisita   https: //www.instagram.com/italiasquis ... Contact us: [email protected]

Comments
  • French Croissant vs Italian Cornetto with Michael Bartocetti and Rocco Cannavino 2 years ago
    French Croissant vs Italian Cornetto with Michael Bartocetti and Rocco Cannavino
    Опубликовано: 2 years ago
    425469
  • How Italy's Most Popular Croissant (Cornetto) is Made inside Legendary Farmacia Del Cambio in Turin 11 months ago
    How Italy's Most Popular Croissant (Cornetto) is Made inside Legendary Farmacia Del Cambio in Turin
    Опубликовано: 11 months ago
    1234446
  • Panettone: the Original MIlanese Recipe from Pasticceria Besuschio since 1845 2 years ago
    Panettone: the Original MIlanese Recipe from Pasticceria Besuschio since 1845
    Опубликовано: 2 years ago
    1062466
  • The Paris-Brest by Pastry Master Angelo Musa at the Plaza Athénée 1 year ago
    The Paris-Brest by Pastry Master Angelo Musa at the Plaza Athénée
    Опубликовано: 1 year ago
    282933
  • Кризис 8 ГБ | Почему NVIDIA и AMD экономят на видеопамяти? 3 hours ago
    Кризис 8 ГБ | Почему NVIDIA и AMD экономят на видеопамяти?
    Опубликовано: 3 hours ago
    27427
  • INSANE! This Insanely Popular Cube Bread Sells Out Every Day | Korean Dessert 1 day ago
    INSANE! This Insanely Popular Cube Bread Sells Out Every Day | Korean Dessert
    Опубликовано: 1 day ago
    24225
  • French Baguettes | Richard Bertinet | Gozney Dome 2 years ago
    French Baguettes | Richard Bertinet | Gozney Dome
    Опубликовано: 2 years ago
    1636476
  • BRIOCHE: the Sicilian Original Recipe from Pasticceria Santo Musumeci | Can't Get Better 11 months ago
    BRIOCHE: the Sicilian Original Recipe from Pasticceria Santo Musumeci | Can't Get Better
    Опубликовано: 11 months ago
    161550
  • Cordon Bleu and Mashed Potatoes in a French Michelin Two-Star Restaurant with Giuliano Sperandio 1 year ago
    Cordon Bleu and Mashed Potatoes in a French Michelin Two-Star Restaurant with Giuliano Sperandio
    Опубликовано: 1 year ago
    1738846
  • Gnocchi Sorrentina: Original vs. Gourmet with Antonio Sorrentino and Gennaro Esposito 2 years ago
    Gnocchi Sorrentina: Original vs. Gourmet with Antonio Sorrentino and Gennaro Esposito
    Опубликовано: 2 years ago
    504020

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS