У нас вы можете посмотреть бесплатно Sous-Vide Duck Breast (Sous-Vide series Ep. 4) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Sous-Vide Duck Breast (Sous-Vide series Ep. 4) and tips on how to pull it off on a weekday #becauseittastesgood Sous-vide guide (equipment, basic info, etc): • Sous-Vide Like a Pro - an in-depth gu... Time and Temp for Duck Breasts: 131F (55C) for 1 hour Sauerkraut with Prunes (for 2 servings) 1 Tbsp oil or butter (or some of both) 1.5 cups drained sauerkraut 6-8 pitted prunes 2-4 Tbsp caramelized onions • Caramelized Onions Port Sauce for Duck (for 2 servings) 1/4 cup port 3/4 cup homemade brown chicken stock • Brown Chicken Stock 1 tsp butter In the above stock video, I show you how to make stock and how to reduce it to demi-glace consistency. If you choose to reduce it before making the sauce, you'll only need 1/4 cup of it. Support my channel / helenrennie My cooking classes in the Boston area: http://www.helenrennie.com FACEBOOK: / helenskitchencooking TWITTER: / helenrennie1 INSTAGRAM: / helen.rennie