• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Most Indulgent LOBSTER MAC & CHEESE Ever скачать в хорошем качестве

The Most Indulgent LOBSTER MAC & CHEESE Ever 11 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Most Indulgent LOBSTER MAC & CHEESE Ever
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Most Indulgent LOBSTER MAC & CHEESE Ever в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Most Indulgent LOBSTER MAC & CHEESE Ever или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Most Indulgent LOBSTER MAC & CHEESE Ever в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Most Indulgent LOBSTER MAC & CHEESE Ever

This Isn’t Just Mac and Cheese, It’s Lobster Mac and Cheese. ______________________________________ INGREDIENTS 1 lobster 400g pasta (e.g., macaroni or your choice) 1 tbsp olive oil For the Cheese Sauce: 2 tbsp olive oil 1 shallot, finely minced 2 cloves of garlic, grated 1 tsp saffron (optional) ¼ tsp cayenne pepper ¼ tsp smoked paprika 100g unsalted butter (https://allthingsbutter.co.uk/) 100g all-purpose flour 1L milk (add gradually) 1 tsp Dijon mustard Salt and black pepper (to taste) Cheese (grated, about 300g total): Compté Gruyère Mozzarella Parmesan Cheddar For the Toppings: ½ cup panko breadcrumbs 1 tbsp butter (for toasting breadcrumbs) 200g cherry tomatoes Salt (for tomatoes) Chives (finely chopped, for garnish) ______________________________________ INSTRUCTIONS Step 1: Preparing the Lobster 1. Cut the lobster through the head first, then separate the body and claws. 2. Bring a large pot of water to a boil. 3. Cook the claws for 3 minutes. 4. Add the body and cook for another 3 minutes. 5. Insert a spoon into the tail to keep it straight while boiling. 6. Once cooked, transfer all parts of the lobster to cold water to stop the cooking process. 7. Step 2: Extracting the Lobster Meat 8. Crack open the lobster claws and body gently to remove the meat. 9. Reserve the lobster head contents for additional flavour, if desired. Step 3: Cooking the Pasta 1. Cook the pasta in boiling water until slightly undercooked (al dente). 2. Drain the pasta and mix in a bit of olive oil to prevent sticking. Step 4: Preparing the Cheese Sauce 1. Heat 2 tbsp olive oil in a pan over medium heat. Add the minced shallot and sauté until soft. 2. Add the grated garlic and cook briefly until fragrant. 3. Stir in the saffron, cayenne pepper, and smoked paprika. 4. Add 100g butter and let it melt. Then stir in the flour and cook for 1–2 minutes to form a roux. 5. Gradually whisk in the milk, about 1 cup at a time, ensuring the mixture stays smooth. 6. Once all the milk is incorporated and the sauce thickens, add the grated cheeses and stir until melted. 7. Season with salt, black pepper, and Dijon mustard. Step 5: Assembling and Baking 1. Combine the pasta with the cheese sauce. Mix thoroughly. 2. Transfer the mixture to an oven-safe dish. 3. Place under the grill (broiler) until the top is golden and bubbly. Step 6: Preparing the Toppings & Serving 1. In a pan, melt 1 tbsp butter and add the panko breadcrumbs. Toast until golden brown. 2. In a separate pan, cook the cherry tomatoes with a pinch of salt until they begin to burst. 3.Top the baked mac and cheese with toasted panko breadcrumbs, cooked tomatoes, and chopped chives. ______________________________________ LINKS   / thomas_straker     / thomas_straker     / officialthomasstraker   ______________________________________ Get Access to New Episodes Every Week:    / @thomasstraker   ______________________________________ #cooking #macncheese #lobster #macandcheese #recipeideas #cookingathome #cookingbasics

Comments
  • This STEAK CHIMICHURRI is a flavour cheat code 11 месяцев назад
    This STEAK CHIMICHURRI is a flavour cheat code
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • THE ULTIMATE CREAMY DAUPHINOISE POTATO RECIPE | By Thomas Straker 11 месяцев назад
    THE ULTIMATE CREAMY DAUPHINOISE POTATO RECIPE | By Thomas Straker
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • БИСК ИЗ ЛОБСТЕРА | Вкус природы | Эпизод 2 2 года назад
    БИСК ИЗ ЛОБСТЕРА | Вкус природы | Эпизод 2
    Опубликовано: 2 года назад
  • Lobster Mac and Cheese The Perfect Side Dish | Chef Jean-Pierre 2 года назад
    Lobster Mac and Cheese The Perfect Side Dish | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 2 года назад
  • THE SMASH BURGER Recipe You’ve Been Waiting For | By Thomas Straker 1 год назад
    THE SMASH BURGER Recipe You’ve Been Waiting For | By Thomas Straker
    Опубликовано: 1 год назад
  • THE BEST Bangers & Mash with Onion Gravy EVER | By Thomas Straker 1 год назад
    THE BEST Bangers & Mash with Onion Gravy EVER | By Thomas Straker
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Ultimate Mac & Cheese | Ruth's Chris Lobster Mac (and just as amazing without lobster) 1 год назад
    The Ultimate Mac & Cheese | Ruth's Chris Lobster Mac (and just as amazing without lobster)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Сэндвич с рыбными палочками | Tasty Business 4 года назад
    Сэндвич с рыбными палочками | Tasty Business
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как приготовить фрикадельки на закате и перестать ругаться | Томас Стрейкер 1 год назад
    Как приготовить фрикадельки на закате и перестать ругаться | Томас Стрейкер
    Опубликовано: 1 год назад
  • Grilled Beef & Horseradish | Tasty Business 4 года назад
    Grilled Beef & Horseradish | Tasty Business
    Опубликовано: 4 года назад
  • 3 звезды Мишлен «Lobster Mac» | Французская прачечная 2 года назад
    3 звезды Мишлен «Lobster Mac» | Французская прачечная
    Опубликовано: 2 года назад
  • Chicken & Chips With Wild Garlic Butter | Thomas Straker 7 месяцев назад
    Chicken & Chips With Wild Garlic Butter | Thomas Straker
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • HOW TO COOK PERFECT PRIME RIB EVERY TIME | By Thomas Straker 11 месяцев назад
    HOW TO COOK PERFECT PRIME RIB EVERY TIME | By Thomas Straker
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • POV: Готовим лучшие макароны с сыром (любимый рецепт шеф-повара) 1 год назад
    POV: Готовим лучшие макароны с сыром (любимый рецепт шеф-повара)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Lobster Thermidor: A Step-By-Step Guide | Chef Jean-Pierre 3 года назад
    Lobster Thermidor: A Step-By-Step Guide | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 3 года назад
  • Жаркое Советское 9 дней назад
    Жаркое Советское
    Опубликовано: 9 дней назад
  • Лучший рецепт говядины «Веллингтон» | Томас Стрейкер 3 недели назад
    Лучший рецепт говядины «Веллингтон» | Томас Стрейкер
    Опубликовано: 3 недели назад
  • How to make THE CAPITAL GRILLE'S | Lobster Mac & Cheese 4 года назад
    How to make THE CAPITAL GRILLE'S | Lobster Mac & Cheese
    Опубликовано: 4 года назад
  • The Best Baked Lobster Mac and Cheese | SAM THE COOKING GUY 4K 6 лет назад
    The Best Baked Lobster Mac and Cheese | SAM THE COOKING GUY 4K
    Опубликовано: 6 лет назад
  • I shot and cooked a SIKA DEER 10 месяцев назад
    I shot and cooked a SIKA DEER
    Опубликовано: 10 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5