• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Episode 243 - French Omelette скачать в хорошем качестве

Episode 243 - French Omelette 4 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Episode 243 - French Omelette
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Episode 243 - French Omelette в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Episode 243 - French Omelette или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Episode 243 - French Omelette в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Episode 243 - French Omelette

French Omelette: The French omelette is a classic preparation. It has very few ingredients but requires a surprising amount of skill. For that reason, it has been used as a test for chefs to demonstrate that they are “worthy,” especially if made in the traditional way with relatively high heat and getting it cooked through. Fact is, you could do this every day for weeks (or months) in order to get it right, and then you have to keep doing it in order to maintain the skill. Here is a way to do it that is more-or-less foolproof (which a real French chef would say is cheating). There are a number of differences between a French omelette and its American cousin the country omelet. • It is soft and creamy • There is no browning of the egg • It is rolled around the filling (the additions are not mixed into the egg) You can make a two or three egg omelette in a standard 8-inch pan. I am doing two. • 2 extra large eggs at room temperature • Pinch of salt • A few grinds of white pepper (you can use black, but white is basically invisible in the finished product). • 2 tsp water (this is officially a cheat, but it makes for a fluffier omelette • Optional – you can add some herbs directly into the eggs if you wish • 1 tblsp butter Heat up a non-stick pan on medium-low (cheat #2) and melt the butter. The butter should foam, but not brown. While that is happening, put the other ingredients in a bowl and whip until foamy and the whites are totally mixed in with the yolks. It is the whites that brown (think about your typical fried egg). To get the perfect pale yellow all the way around, you want it homogenous. Pour the eggs into the pan. Wait about 30 seconds for the bottom to initially set. Then start shaking the pan back and forth and use a small spatula or a fork (plastic or wood, tines up, on the non-stick) to move the egg around. Make sure you move all of the bottom around so it cooks evenly. When it is mostly set, but the top is still not fully cooked, pull it off the heat and stick it under a low broiler or a 250-degree oven (cheat #3) until it just sets. Egg should be soft and creamy – don’t overcook and dry it out. Pull it out and set it on the counter. Loosen all around the edges to the middle. Put your filling along a line across the middle – don’t overfill. I just used some red onion sauteed with thyme and mixed with Manchego cheese, but it can be whatever you want – but prep in in advance before you start the omelette. Then roll it by putting the first third of the omelette over the filling and then rolling it over the last third so that the seam in on the bottom. Then slide it out onto the plate, seam side down. Beautiful! Perfectly yellow, nice and soft and airy, oozing with whatever wonderful filling you made. Add toast and coffee and your breakfast is complete (or have it for lunch and add wine instead).

Comments
  • Episode 262 - Pressure Cooker Braised Ossobuco 3 дня назад
    Episode 262 - Pressure Cooker Braised Ossobuco
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Episode 81 - Equipment - Drying Chamber for Salumi (Charcuterie) 3 года назад
    Episode 81 - Equipment - Drying Chamber for Salumi (Charcuterie)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Яичница-болтунья: небольшие изменения, значительные улучшения | Технично с Лань Лам 3 дня назад
    Яичница-болтунья: небольшие изменения, значительные улучшения | Технично с Лань Лам
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Episode 253 - Cacio e Pepe 2.0 2 месяца назад
    Episode 253 - Cacio e Pepe 2.0
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Episode 84 - Lonza - Dry Cured Pork Loin 3 года назад
    Episode 84 - Lonza - Dry Cured Pork Loin
    Опубликовано: 3 года назад
  • Ночные пробуждения в 3–4 часа: как найти причину и вернуть глубокий сон. 2 недели назад
    Ночные пробуждения в 3–4 часа: как найти причину и вернуть глубокий сон.
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Episode 257 - Ratatouille 1 месяц назад
    Episode 257 - Ratatouille
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • «Сыграй На Пианино — Я Женюсь!» — Смеялся Миллиардер… Пока Еврейка Не Показала Свой Дар 1 месяц назад
    «Сыграй На Пианино — Я Женюсь!» — Смеялся Миллиардер… Пока Еврейка Не Показала Свой Дар
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Episode 260 - Lemonade, Soft or Hard 2 недели назад
    Episode 260 - Lemonade, Soft or Hard
    Опубликовано: 2 недели назад
  • ⚡ Внимание! Китай объявил о захвате российских земель. 1 день назад
    ⚡ Внимание! Китай объявил о захвате российских земель.
    Опубликовано: 1 день назад
  • Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности 1 месяц назад
    Чем ОПАСЕН МАХ? Разбор приложения специалистом по кибер безопасности
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Episode 251 - Bacon 2 месяца назад
    Episode 251 - Bacon
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Episode 261 - Fishcake Sandwich 10 дней назад
    Episode 261 - Fishcake Sandwich
    Опубликовано: 10 дней назад
  • Episode 258 - Asian-inspired Marinated Pork Tenderloin Roast 1 месяц назад
    Episode 258 - Asian-inspired Marinated Pork Tenderloin Roast
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня 1 месяц назад
    Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Episode 90 - Bresaola - Dry-cured Beef Eye Round 3 года назад
    Episode 90 - Bresaola - Dry-cured Beef Eye Round
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как готовят в ресторанах Германии венский шницель 4 года назад
    Как готовят в ресторанах Германии венский шницель
    Опубликовано: 4 года назад
  • Episode 259 - Tuscan Kale and Italian Sausage Soup 3 недели назад
    Episode 259 - Tuscan Kale and Italian Sausage Soup
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Я просто пожарил яблоки. Это невероятно вкусно!!! 2 месяца назад
    Я просто пожарил яблоки. Это невероятно вкусно!!!
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • ХАЧАПУРИ!!! ЗА 10 МИНУТ! НА КЕФИРЕ! Съедаются в один миг! 1 год назад
    ХАЧАПУРИ!!! ЗА 10 МИНУТ! НА КЕФИРЕ! Съедаются в один миг!
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5