• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make GLUTEN FREE BREAD! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make GLUTEN FREE BREAD! 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make GLUTEN FREE BREAD!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make GLUTEN FREE BREAD! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make GLUTEN FREE BREAD! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make GLUTEN FREE BREAD! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make GLUTEN FREE BREAD!

Ili Sulaiman bakes gluten free Potato Bread with Anna! It's all part of our Baking Day with Anna Olson series that celebrates the celebrates the colaborative nature of baking found in Anna's new book "Baking Day with Anna Olson". Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Please check out our sponsors! Libman   / libmancanada   Penguin Random House https://www.penguinrandomhouse.ca/cook Recipe Makes one 9 × 5-inch (2 L) loaf Prep Time: 15 minutes, plus rising Cook Time: 50 minutes Ingredients 1 small russet (baking) potato 1½ cups (210 g) millet flour ½ cup (95 g) potato starch ½ cup (65 g) tapioca starch 2 Tbsp (25 g) granulated sugar 2¼ tsp (1 pkg) instant dry yeast 2 tsp xanthan gum (certified gluten-free, if needed; see note) 1½ tsp fine salt ½ tsp baking powder (certified gluten-free, if needed) ¾ cup (175 mL) warm water (105°F/41°C) 3 large eggs, room temperature ¼ cup (60 mL) extra-virgin olive oil 1 tsp white or cider vinegar Directions 1. Peel and dice the potato and place in a small saucepan. Cover with water (add a little salt if you wish) and boil, uncovered, over high heat until fork-tender, about 10 minutes from when the water begins to boil. Drain the potato and mash by hand or by pushing the potato through a ricer. Set aside to cool to room temperature. 2. Grease a 9 × 5-inch (2 L) loaf pan and line the bottom and long sides of the pan with parchment paper. 3. Measure the millet flour, potato starch, tapioca starch, sugar, yeast, xanthan gum, salt and baking powder into a large bowl or into the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment. Add the water, eggs, olive oil, vinegar and cooled potato. Using electric beaters or the mixer at low speed, blend to combine. Once the dry ingredients are worked in, increase the speed to medium and blend until smooth, about a minute—the mixture will look like a thick cake batter. 4. Scrape the batter into the prepared pan and let sit, uncovered, on the counter for about 45 minutes, until the batter climbs almost to the top of the pan. 5. Preheat the oven to 350°F (180°C). Bake the loaf for about 40 minutes, until a tester inserted in the centre comes out clean. Cool the loaf for 15 minutes in the pan on a cooling rack, then tip the loaf out to cool completely on the rack. The loaf will keep, well wrapped, for up to 3 days. Notes Kneading, rolling and shaping gluten-free dough like a conventional bread dough produces a loaf that is dense, dry and crumbly. That’s why I treat this bread dough like a cake batter instead. Giving the millet flour and starches plenty of moisture to absorb creates a fluffy and tasty result. Xanthan gum is made by fermenting complex sugars (sucrose, glucose and lactose) and adding alcohol to solidify the resulting substance. Once dried and ground to a powder, small amounts of xanthan gum can thicken even an uncooked liquid (unlike a starch, which most often needs heating). Recipe from Baking Day with Anna Olson, Appetite by Penguin Random House, 2020. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #IliSulaiman #BakingDay #GlutenFree

Comments
  • Professional Bakers Teach You How To Make BROWNIES! 5 лет назад
    Professional Bakers Teach You How To Make BROWNIES!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • #26》米粉1斤食パン(グルテンフリー)Gluten Free White Bread(Rice flour recipe) 5 лет назад
    #26》米粉1斤食パン(グルテンフリー)Gluten Free White Bread(Rice flour recipe)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Finally! Gluten-Free Bread That Actually Tastes Like Bread 4 месяца назад
    Finally! Gluten-Free Bread That Actually Tastes Like Bread
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Behind the Scenes at Copenhagen’s Best Gluten-Free Bakery 8 месяцев назад
    Behind the Scenes at Copenhagen’s Best Gluten-Free Bakery
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • 🍪 The Best Holiday Shortbread Cookies You'll Ever Make 🎄 Anna Olson Recipe 5 дней назад
    🍪 The Best Holiday Shortbread Cookies You'll Ever Make 🎄 Anna Olson Recipe
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make BLUEBERRY MUFFINS LIVE! Трансляция закончилась 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make BLUEBERRY MUFFINS LIVE!
    Опубликовано: Трансляция закончилась 5 лет назад
  • Impossibly Gluten-Free Baguettes Baked at Home 2 года назад
    Impossibly Gluten-Free Baguettes Baked at Home
    Опубликовано: 2 года назад
  • Рецепт и мастер-класс по приготовлению безглютенового хлеба из миндальной муки 7 лет назад
    Рецепт и мастер-класс по приготовлению безглютенового хлеба из миндальной муки
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Bread in Your Blender Will Blow Your Mind | Quick Gluten-Free Blender Bread | ChefSteps 3 года назад
    Bread in Your Blender Will Blow Your Mind | Quick Gluten-Free Blender Bread | ChefSteps
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to Make Ciabatta Bread! | Recipe from Scratch | Bake Along w/ Anna Olson 9 месяцев назад
    How to Make Ciabatta Bread! | Recipe from Scratch | Bake Along w/ Anna Olson
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • ЛЕГКИЙ БЕЗГЛЮТЕНОВЫЙ ХЛЕБ ДЛЯ СЭНДВИЧЕЙ | Рецепт безглютенового хлеба Loopy Whisk 1 год назад
    ЛЕГКИЙ БЕЗГЛЮТЕНОВЫЙ ХЛЕБ ДЛЯ СЭНДВИЧЕЙ | Рецепт безглютенового хлеба Loopy Whisk
    Опубликовано: 1 год назад
  • Gluten Free Sponge Cake 8 лет назад
    Gluten Free Sponge Cake
    Опубликовано: 8 лет назад
  • How to Make Anna's Go-To Banana Bread! | LIVESTREAM w/ Anna Olson Трансляция закончилась 2 года назад
    How to Make Anna's Go-To Banana Bread! | LIVESTREAM w/ Anna Olson
    Опубликовано: Трансляция закончилась 2 года назад
  • Professional Bakers Teaches You How To Make CHOCOLATE CHIP COOKIES! 5 лет назад
    Professional Bakers Teaches You How To Make CHOCOLATE CHIP COOKIES!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту 4 недели назад
    БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту
    Опубликовано: 4 недели назад
  • Хлеб для тостов и сэндвичей без глютена | Рецепт безглютенового хлеба King Arthur 4 года назад
    Хлеб для тостов и сэндвичей без глютена | Рецепт безглютенового хлеба King Arthur
    Опубликовано: 4 года назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make PIE DOUGH LIVE! Трансляция закончилась 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make PIE DOUGH LIVE!
    Опубликовано: Трансляция закончилась 5 лет назад
  • Удивительный, простой в приготовлении безглютеновый хлеб, который по вкусу действительно похож на... 3 года назад
    Удивительный, простой в приготовлении безглютеновый хлеб, который по вкусу действительно похож на...
    Опубликовано: 3 года назад
  • Простой в приготовлении хрустящий безглютеновый ремесленный хлеб, который похож на обычный хлеб (... 4 года назад
    Простой в приготовлении хрустящий безглютеновый ремесленный хлеб, который похож на обычный хлеб (...
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Make Bread Out of Potatoes 1 год назад
    How to Make Bread Out of Potatoes
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5