• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

We're HOOKED On This Homemade Pierogi Recipe скачать в хорошем качестве

We're HOOKED On This Homemade Pierogi Recipe 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
We're HOOKED On This Homemade Pierogi Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: We're HOOKED On This Homemade Pierogi Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно We're HOOKED On This Homemade Pierogi Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон We're HOOKED On This Homemade Pierogi Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



We're HOOKED On This Homemade Pierogi Recipe

This tasty homemade pierogi recipe has a savory potato filling that is boiled and pan-seared in butter until lightly browned. These are some of my daughter’s all-time favorite things to eat. Ingredients for this recipe at : For the Dough: • 5 cups all-purpose flour • 1 ¾ cup hot water • 1 teaspoon coarse salt • ¼ cup cooking oil • 1 large whisked egg For the Filling: • 1 peeled small-diced yellow onion • 1 stick + 6 tablespoons unsalted butter • 3 pounds peeled russet potatoes, about 5 large potatoes • 1 cup farmer’s cheese • coarse salt and ground white pepper to taste Serves: About 50 Prep time: 75 minutes Cook time: 15 minutes Procedures: 1. Sift the flour onto a clean surface and then form a well using your hand. 2. Add in the hot water, salt, and oil, and use a fork to bring the flour into the wet ingredients. 3. Once the mixture becomes like a thick paste, transfer to using a bench knife or your hands start to knead the dough just until the flour is hydrated. 4. Add the whisked egg and then knead the dough for 5 to 6 minutes until it becomes smooth. 5. Cover the dough and let it rest for 30 to 60 minutes. 6. While the dough is resting, add 2 tablespoons of butter to a medium-sized frying pan over medium heat and sauté the onions for 4 to 5 minutes or until they begin to turn brown. 7. Turn the heat down to low-medium and cook for 10 to 12 minutes or until darker brown, tender, and translucent. Set them to the side. 8. Next, add the peeled potatoes to a pot of boiling salted water and cook for 6 to 8 minutes or until tender. Do not overcook. 9. Drain and mash the potatoes using a hand masher or a food mill. 10. Fold in the butter, cheese, ½ of the caramelized onions, salt, and ground white pepper until combined. Set them aside. 11. Dust a clean surface with flour and cut the resting dough into two equal parts. 12. Roll out the dough until it is about 1/8” thick. 13. Using a 3-inch round cookie cutter, make as many rounds on the dough as possible. 14. Place 1 to 1 ½ tablespoons of the potato filling in the center of a dough round, and in your hand, gently pull the dough to make it slightly larger. 15. Fold one side of the dough over to the other, covering the potato completely, and then pinch the seams completely shut. Repeat the process until all the dough and potato filling is used. 16. Add the pierogi to a large pot of lightly boiling salted water and cook until they float, which takes about 2 to 3 minutes. You will need to do this in batches. 17. While they have about 30 to 45 seconds left cooking, melt 3 to 4 tablespoons of butter in a large non-stick skillet over medium heat. 18. Drain the pierogi, add them to the pan of melted butter, and saute for 1 to 2 minutes or until lightly browned. 19. Season them with salt and garnish them with the remaining caramelized onions and optional chopped fresh dill.

Comments
  • Как приготовить вареники — польский шеф-повар 7 лет назад
    Как приготовить вареники — польский шеф-повар
    Опубликовано: 7 лет назад
  • The Polish Dish We're OBSESSED With 1 год назад
    The Polish Dish We're OBSESSED With
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make Perfect Pierogi with 3 Different Fillings | Happy Baking with Erin Jeanne McDowell 10 месяцев назад
    How to Make Perfect Pierogi with 3 Different Fillings | Happy Baking with Erin Jeanne McDowell
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Крампеты. Вы больше никогда не купите другие крампеты в магазине. 2 года назад
    Крампеты. Вы больше никогда не купите другие крампеты в магазине.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Pierogi | Basics with Babish 2 года назад
    Pierogi | Basics with Babish
    Опубликовано: 2 года назад
  • Багет за 5 минут 2 года назад
    Багет за 5 минут
    Опубликовано: 2 года назад
  • Potato & Cheese Pierogi - Polish Christmas Dumplings - Food Wishes 4 года назад
    Potato & Cheese Pierogi - Polish Christmas Dumplings - Food Wishes
    Опубликовано: 4 года назад
  • The Irish Meal I Can't Stop Eating 1 год назад
    The Irish Meal I Can't Stop Eating
    Опубликовано: 1 год назад
  • Марта Стюарт готовит вареники по рецепту Биг Марты | Домашнее обучение с Мартой | Еда на каждый день 4 года назад
    Марта Стюарт готовит вареники по рецепту Биг Марты | Домашнее обучение с Мартой | Еда на каждый день
    Опубликовано: 4 года назад
  • Pierogi. Traditional from Poland by Pierogi Joe 4 года назад
    Pierogi. Traditional from Poland by Pierogi Joe
    Опубликовано: 4 года назад
  • Rumbledethumps CLASSIC SCOTTISH ULTIMATE Comfort dish 1 год назад
    Rumbledethumps CLASSIC SCOTTISH ULTIMATE Comfort dish
    Опубликовано: 1 год назад
  • Making (probably) The Most Flavorful Egg Roll in the World 5 месяцев назад
    Making (probably) The Most Flavorful Egg Roll in the World
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • How to Make the Crispiest, Cheesiest Cast-Iron Pan Pizza 3 года назад
    How to Make the Crispiest, Cheesiest Cast-Iron Pan Pizza
    Опубликовано: 3 года назад
  • Мой секрет, как приготовить мягкое тесто для вареников 2 года назад
    Мой секрет, как приготовить мягкое тесто для вареников
    Опубликовано: 2 года назад
  • Scotch Pies (the king of pies) 4 года назад
    Scotch Pies (the king of pies)
    Опубликовано: 4 года назад
  • ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски 1 год назад
    ЭТО жаркое лучше, чем говядина по-бургундски
    Опубликовано: 1 год назад
  • Polish Pierogi - Potato & Cheese Pierogi - See how to make piroshki. 12 лет назад
    Polish Pierogi - Potato & Cheese Pierogi - See how to make piroshki.
    Опубликовано: 12 лет назад
  • 25 Forgotten Pasta Recipes | “What Italian Immigrants Really Ate in Little Italy, New York 1 месяц назад
    25 Forgotten Pasta Recipes | “What Italian Immigrants Really Ate in Little Italy, New York
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Ukrainian Potato Varenyky (known as Pierogi in Poland) 2 года назад
    Ukrainian Potato Varenyky (known as Pierogi in Poland)
    Опубликовано: 2 года назад
  • My Mom's Pierogi Dough Recipe With Sour Cream For Soft And Tender Pierogi. Must Watch! 11 месяцев назад
    My Mom's Pierogi Dough Recipe With Sour Cream For Soft And Tender Pierogi. Must Watch!
    Опубликовано: 11 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5