• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Rick Martínez's Fresh Masa Corn Tortillas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network скачать в хорошем качестве

Rick Martínez's Fresh Masa Corn Tortillas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Rick Martínez's Fresh Masa Corn Tortillas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Rick Martínez's Fresh Masa Corn Tortillas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Rick Martínez's Fresh Masa Corn Tortillas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Rick Martínez's Fresh Masa Corn Tortillas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Rick Martínez's Fresh Masa Corn Tortillas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network

Rick Martinez demonstrates how to make hearty and flavorful corn tortillas using three kinds of presses. Then, he gives tips on turning store-bought tortillas into tostadas! Get the recipe ▶ https://foodtv.com/3xQECTJ Subscribe to Food Network ▶ http://foodtv.com/YouTube Follow Rick Martínez ▶   / chefrickmartinez   Welcome to Food Network, where learning to cook is as simple as clicking play! Grab your apron and get ready to get cookin' with some of the best chefs around the world. We'll give you a behind-the-scenes look at our best shows, take you inside our favorite restaurant and be your resource in the kitchen to make sure every meal is a 10/10! Fresh Masa Corn Tortillas RECIPE COURTESY OF RICK MARTINEZ Level: Intermediate Total: 45 min Active: 45 min Yield: 12 tortillas Ingredients 1 1/2 pounds fresh yellow or white fine-grind corn masa for tortillas (see Cook's Note) Kosher salt Vegetable oil Directions Special equipment: Tortilla press or smooth-bottomed 10-inch skillet Knead the masa, 1 1/2 teaspoons salt and 1/3 cup water in a large bowl with your hands until well incorporated and the masa is soft and pliable but doesn't stick to your hands, about 4 minutes. If the masa is still dry or crumbly, add a tablespoon or two more water and continue to mix. Cut and remove the zip top from a gallon freezer bag. Cut the two sides of the bag leaving the bottom intact so that the bag can open and close like a book. If using a tortilla press, trim the cut sides of the bag to fit the flat surface of the tortilla press. (If you don't have a tortilla press, you can use a smooth-bottomed 10-inch skillet to press and flatten the tortillas. Use the plastic in the same way you would use with the press except place it between the countertop or work surface and the bottom of the skillet.) Divide the dough into 12 balls about 1/4 cup each (or 54g.). Arrange them on a rimmed baking sheet and keep covered with a damp kitchen towel until ready to use. Heat a medium cast-iron skillet or large griddle over medium-high heat. Place the prepared plastic bag inside the press so that the folded side of the bag is on the hinged side of the press. Working with one dough ball at a time, open the press and the top side of the bag and place a ball in the center of the press. Fold the bag over the ball and gently press, holding a steady, firm pressure for a few seconds to flatten the ball to a 7-inch round. Open the press and peel the top bag from the dough. Place the dough on your open palm and peel off the remaining plastic. Brush the preheated pan with vegetable oil. Working with one at a time (unless using a large griddle), cook the tortillas for 30 seconds on each side, flipping 3 times, until just starting to brown in spots, 90 seconds total. Stack and wrap the tortillas in a clean kitchen towel and keep warm. Repeat pressing and cooking the remaining dough balls. Serve the tortillas warm. Cook’s Note You can make masa, dough made from ground corn, in two ways: instant and fresh. Fresh yields the best corn flavor and best texture, but you can use corn masa flour too, which is easier to find. You can find fresh masa at tortilla stores/factories, the international sections at larger stores or online. On a humid or rainy day, use less water in the masa to avoid sticking. Subscribe to our channel to fill up on the latest must-eat recipes, brilliant kitchen hacks and content from your favorite Food Network shows. ▶ FOOD NETWORK KITCHEN APP: http://foodtv.com/FNKApp ▶ WEBSITE: https://www.foodnetwork.com ▶ FULL EPISODES: https://watch.foodnetwork.com ▶ FACEBOOK:   / foodnetwork   ▶ INSTAGRAM:   / foodnetwork   ▶ TWITTER:   / foodnetwork   #RickMartínez #HomemadeTortillas #IntroductionToMexicanCooking #FoodNetwork Rick Martínez's Mexican Homemade Tortillas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network    • Rick Martínez's Fresh Masa Corn Tortillas ...  

Comments
  • Rick Martínez's Flour Tortillas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад
    Rick Martínez's Flour Tortillas | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Никстамализация древесной золы и кукурузы 6 лет назад
    Никстамализация древесной золы и кукурузы
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Rick Martínez's Salsa 3 Ways | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад
    Rick Martínez's Salsa 3 Ways | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Tortillas de maiz con harina Pan 🤫👌 **ATENCION PRINCIPIANTES** 4 года назад
    Tortillas de maiz con harina Pan 🤫👌 **ATENCION PRINCIPIANTES**
    Опубликовано: 4 года назад
  • Corn Tortillas (Perfect Puff, Masa Harina Brands, Skillet types) 2 года назад
    Corn Tortillas (Perfect Puff, Masa Harina Brands, Skillet types)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Rick Martínez's Enchiladas Verdes de Pollo | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад
    Rick Martínez's Enchiladas Verdes de Pollo | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Corn Tortillas // Easy Step by Step ❤️ 2 года назад
    Corn Tortillas // Easy Step by Step ❤️
    Опубликовано: 2 года назад
  • Fresh Masa Tortillas in Jala | Pruébalo with Rick Martinez 4 года назад
    Fresh Masa Tortillas in Jala | Pruébalo with Rick Martinez
    Опубликовано: 4 года назад
  • How To Make Delicious Blue Corn Tortillas 1 год назад
    How To Make Delicious Blue Corn Tortillas
    Опубликовано: 1 год назад
  • Rick Martínez's Mole Coloradito | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад
    Rick Martínez's Mole Coloradito | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to Make Corn Tortillas - Food Wishes 7 лет назад
    How to Make Corn Tortillas - Food Wishes
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Masienda x Rick Bayless: Masa from Kernel to Tortilla 3 года назад
    Masienda x Rick Bayless: Masa from Kernel to Tortilla
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to Make Cheese Pupusas with Curtido and Salsa 3 года назад
    How to Make Cheese Pupusas with Curtido and Salsa
    Опубликовано: 3 года назад
  • Лучшие прессы для тортилий 2 года назад
    Лучшие прессы для тортилий
    Опубликовано: 2 года назад
  • Tortillas de maseca | 🤫🙊 el **SECRETO** que necesita saber todo principiante 4 года назад
    Tortillas de maseca | 🤫🙊 el **SECRETO** que necesita saber todo principiante
    Опубликовано: 4 года назад
  • Rick Martínez's Frijoles Borrachos | Introduction to Mexican Cooking | Food Network 3 года назад
    Rick Martínez's Frijoles Borrachos | Introduction to Mexican Cooking | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Is CAST IRON Best for Making Corn Tortillas? 2 года назад
    Is CAST IRON Best for Making Corn Tortillas?
    Опубликовано: 2 года назад
  • Рик Бэйлесс Класс гуакамоле 4 года назад
    Рик Бэйлесс Класс гуакамоле
    Опубликовано: 4 года назад
  • Mole Sencillo | Sweet Heat with Rick Martinez 5 лет назад
    Mole Sencillo | Sweet Heat with Rick Martinez
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Your Guide to Easy Homemade Corn Tortillas | Rick Bayless Taco Manual 2 года назад
    Your Guide to Easy Homemade Corn Tortillas | Rick Bayless Taco Manual
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5