• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Grandma’s Secret: 100-Year-Old Christmas Fruit Cake Recipe скачать в хорошем качестве

Grandma’s Secret: 100-Year-Old Christmas Fruit Cake Recipe 1 месяц назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Grandma’s Secret: 100-Year-Old Christmas Fruit Cake Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Grandma’s Secret: 100-Year-Old Christmas Fruit Cake Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Grandma’s Secret: 100-Year-Old Christmas Fruit Cake Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Grandma’s Secret: 100-Year-Old Christmas Fruit Cake Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Grandma’s Secret: 100-Year-Old Christmas Fruit Cake Recipe

Meet the 100-year-old fruit cake recipe that converts fruit-cake skeptics: ultra-moist crumb, jewel-bright fruit, deep spice, and a finish that actually gets better over time. Includes both rum/brandy and non-alcohol (spiced tea/apple juice) versions, exact grams + cups, pro tips, and decorating options (nut crown, marzipan/fondant, or minimalist snow). Ingredients (exact grams + cups) Soaked Fruit (start the day before if possible) Mixed dried fruit (raisins, sultanas, currants, chopped apricots, prunes, figs, cranberries): 800 g (about 5⅓ cups, loosely packed) Candied/glacé orange or mixed peel, chopped: 80 g (½ cup) Zest: 1 orange + 1 lemon Fresh orange juice: 60 ml (¼ cup) Alcohol option: dark rum or brandy 200 ml (¾ cup + 1 Tbsp) Non-alcohol option: strong black tea or apple juice 200 ml; add 1 Tbsp vanilla later in batter Dry Mix All-purpose flour: 300 g (2½ cups, spoon & level) Almond flour/meal: 60 g (½ cup) Baking powder: 1 tsp Fine sea salt: ½ tsp Ground cinnamon: 1½ tsp Ground allspice: ¾ tsp Ground nutmeg: ½ tsp Optional: ground cloves ¼ tsp or ground ginger ½ tsp Wet Mix Unsalted butter, room temp: 250 g (1 cup + 2 Tbsp) Dark brown sugar: 220 g (1 cup, packed) Black treacle/molasses: 2 Tbsp Large eggs, room temp: 4 Vanilla extract: 2 tsp Add-ins Toasted chopped nuts (walnut/pecan/almond): 120 g (1 cup) Optional: dark chocolate chips 60 g (⅓ cup) Optional: crystallized ginger, chopped 40 g (¼ cup) Pan & Finishing 8-inch / 20 cm deep round tin Parchment for double-lining base + tall collar Brown paper + string (for outside wrap) Apricot jam 3 Tbsp + 1 Tbsp water (glaze) Whole nuts & glacé cherries or marzipan/fondant for décor Powdered sugar for “snow” Step-by-Step Instructions 1) Soak the Fruit (Best: Overnight) Combine mixed dried fruit, chopped peel, citrus zest, and orange juice. Add rum/brandy (alcohol version) or strong black tea/apple juice (non-alcohol). Stir, cover, and soak overnight. Fast-track option: Microwave covered fruit + liquid 90 sec, stir; repeat once. Cool completely. Pro Tip: After soaking, there should be no more than 1–2 Tbsp free liquid. If there’s more, strain and reserve (you might need 1–2 Tbsp to adjust batter consistency). Pat fruit lightly with paper towel to avoid soggy batter. 2) Prep Pan & Oven Preheat to 140°C / 285°F (no fan). Convection/fan: 130°C / 265°F. Double-line tin: parchment base + tall collar. Wrap outside of tin with brown paper; tie with string (prevents scorching, promotes even bake). 3) Make the Batter Cream butter + dark brown sugar + molasses 3–4 min on medium until fluffy/pale. Beat in eggs one at a time, 30 sec each; scrape bowl. If mixture curdles, beat in 2 Tbsp of the flour to bring it back. Mix in vanilla and orange + lemon zests. In a separate bowl, whisk all dry ingredients (AP flour, baking powder, salt, spices). Fold dry mix into wet in two additions, just combined. Fold in almond flour, then nuts + soaked fruit (and optional chocolate/ginger). Batter should be thick but spoonable; if too stiff, add 1–2 Tbsp reserved soak liquid or milk. Load batter into prepared tin. Level with an offset spatula and create a slight dip in the center (prevents doming). Tap pan twice. Pro Tips: Room-temp eggs = fewer curdles. Almond meal = moisture insurance. Dip in center = flat top for décor. 4) Bake Low & Slow Place pan on middle rack. Optional: a shallow tray of hot water on lower rack for a gentler environment. Bake at 140°C / 285°F for 2 to 2½ hours. Start checking at 1h50. If top is coloring too fast, tent loosely with foil. Doneness checks: Skewer: a few moist crumbs; no wet streaks. Internal temp: 92–95°C / 198–203°F. Edges just start to pull from parchment. 5) Optional “Feeding” (Highly Recommended) While warm (about 10 min after removing from oven): poke 12–16 holes with a skewer and brush over 2–3 Tbsp warm rum/brandy. Non-alcohol feed: warm simple syrup (equal parts sugar + water) with vanilla + pinch of cinnamon. 6) Cool, Glaze & Store Cool 20–30 min in pan, then turn out to a rack. When barely warm, brush with apricot glaze (3 Tbsp jam + 1 Tbsp hot water, strained). Wrap in baking paper then foil; store in a tin. 7) Mature for Maximum Flavor Delicious now; spectacular after 3–7 days. For longer aging (up to 6 weeks): once a week unwrap, brush with 1–2 Tbsp alcohol or syrup, rewrap. #ChristmasFruitCake #MoistFruitCake #TraditionalFruitcake #AlcoholFreeOption #HolidayBaking #BestFruitCake

Comments
  • Best Fruit Cake Recipe, Simple and Quick! Easy Fruit cake recipe to make at Home! 1 месяц назад
    Best Fruit Cake Recipe, Simple and Quick! Easy Fruit cake recipe to make at Home!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Новогодний апельсиновый пирог для праздничного стола! Аромат сводит с ума! 🎄🍊 2 недели назад
    Новогодний апельсиновый пирог для праздничного стола! Аромат сводит с ума! 🎄🍊
    Опубликовано: 2 недели назад
  • 🎄Волшебный Английский Рождественский кекс с цукатами, сухофруктами и орехами🎄Рождественская выпечка💫 4 года назад
    🎄Волшебный Английский Рождественский кекс с цукатами, сухофруктами и орехами🎄Рождественская выпечка💫
    Опубликовано: 4 года назад
  • Ирландский рождественский пирог 2 года назад
    Ирландский рождественский пирог
    Опубликовано: 2 года назад
  • Christmas-Genoa Cake!!Easy Christmas Fruit Cake!! 1 год назад
    Christmas-Genoa Cake!!Easy Christmas Fruit Cake!!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Bakery-Style Eggless Plum Cake | Moist Christmas Fruit Cake | No Alcohol | 1 KG Recipe 2 недели назад
    Bakery-Style Eggless Plum Cake | Moist Christmas Fruit Cake | No Alcohol | 1 KG Recipe
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Рецепт фруктового хлебаТающий во рту маслянистый хлеб без замеса — так просто 2 недели назад
    Рецепт фруктового хлебаТающий во рту маслянистый хлеб без замеса — так просто
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Mary Berry's Traditional Christmas Cake Recipe (Rich Fruit Cake) 2 года назад
    Mary Berry's Traditional Christmas Cake Recipe (Rich Fruit Cake)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Этот рецепт супервлажного ФРУКТОВОГО ТОРТА полностью изменил мое представление о фруктовых тортах! 2 года назад
    Этот рецепт супервлажного ФРУКТОВОГО ТОРТА полностью изменил мое представление о фруктовых тортах!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Этот рецепт был утерян 100 лет назад. Пряники завоевывают мир заново! 4 месяца назад
    Этот рецепт был утерян 100 лет назад. Пряники завоевывают мир заново!
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Best Christmas Fruit Cake Recipe 🎄 I make This Delicious Christmas Cake Every Year,Fruit Cake recipe 1 год назад
    Best Christmas Fruit Cake Recipe 🎄 I make This Delicious Christmas Cake Every Year,Fruit Cake recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Такого вкусного яблочного штруделя вы еще не пробовали! Пошаговый рецепт 4 месяца назад
    Такого вкусного яблочного штруделя вы еще не пробовали! Пошаговый рецепт
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Как испечь лучший фруктовый торт на свете | Влажный рождественский торт 1 месяц назад
    Как испечь лучший фруктовый торт на свете | Влажный рождественский торт
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Старинный рецепт торта «Пища Богов» - удивляет ароматом, мягкостью и сладким вкусом!!! 10 дней назад
    Старинный рецепт торта «Пища Богов» - удивляет ароматом, мягкостью и сладким вкусом!!!
    Опубликовано: 10 дней назад
  • О Боже, как просто! Слоёное тесто за 10 минут без замеса и раскатки! Новый метод! 2 месяца назад
    О Боже, как просто! Слоёное тесто за 10 минут без замеса и раскатки! Новый метод!
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • В последнее время этот шоколадный торт стал невероятно популярен! Недорогой, сочный и очень вкусный. 1 месяц назад
    В последнее время этот шоколадный торт стал невероятно популярен! Недорогой, сочный и очень вкусный.
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Рецепт рождественского хлебаТающий во рту масляный хлеб – так просто 3 недели назад
    Рецепт рождественского хлебаТающий во рту масляный хлеб – так просто
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Рецепт традиционного ирландского рождественского торта от тети Розалин 2 года назад
    Рецепт традиционного ирландского рождественского торта от тети Розалин
    Опубликовано: 2 года назад
  • Я больше не жарю во фритюре! Этому трюку я научилась в дорогом ресторане! 1 месяц назад
    Я больше не жарю во фритюре! Этому трюку я научилась в дорогом ресторане!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Best Christmas Cake Recipe 🎄 I make This Easy Christmas fruit Cake Every Year | Fruit Cake recipe 1 месяц назад
    Best Christmas Cake Recipe 🎄 I make This Easy Christmas fruit Cake Every Year | Fruit Cake recipe
    Опубликовано: 1 месяц назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5