• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Making 28,000 Pastries a Week in a Small Brooklyn Bakery | On The Line | Bon Appétit скачать в хорошем качестве

Making 28,000 Pastries a Week in a Small Brooklyn Bakery | On The Line | Bon Appétit 1 year ago

bon appetit

bon appetit on the line

bon appetit the good batch

brooklyn bakery

food

food service behind the scenes

hat a real kitchen is like

how to operate a business

how to run a bakery

new york bakery

on the line

on the line bon appetit

operate a bakery business

pastry chef

pastry chef behind the scenes

professional bakery behind the scenes

professional kitchen

running a bakery

the good batch

the good batch bakery

the good batch brooklyn

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Making 28,000 Pastries a Week in a Small Brooklyn Bakery | On The Line | Bon Appétit
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Making 28,000 Pastries a Week in a Small Brooklyn Bakery | On The Line | Bon Appétit в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Making 28,000 Pastries a Week in a Small Brooklyn Bakery | On The Line | Bon Appétit или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Making 28,000 Pastries a Week in a Small Brooklyn Bakery | On The Line | Bon Appétit в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Making 28,000 Pastries a Week in a Small Brooklyn Bakery | On The Line | Bon Appétit

“We make about 13 to 14,000 cookies every week. For wholesale it's about 28,000 items weekly. We can get all of these things done with planning, a great team, and really big mixers.” Bon Appetit spends a day on the line with Brianna Fortiz, pastry chef at The Good Batch in Brooklyn, a small bakery that also operates as a mini factory for 200 wholesale clients in New York. Director: Gunsel Pehlivan Director of Photography: Ben Dewey Editor: Jamie Gordon Creative Producer: Parisa Kosari Line Producer: Jen McGinity Associate Producer: Oadhan Lynch, Sahara Pagan Production Manager: Janine Dispensa Production Coordinator: Elizabeth Hymes Camera Operator: Duell Davis Assistant Camera: Berto Herrara Production Assistant: Rowmel Findley Post Production Supervisor: Andrea Farr Post Production Coordinator: Scout Alter Supervising Editor: Eduardo Araújo Assistant Editor: Andy Morell Special Thanks: Anna Gordon and The Good Batch Staff Filmed on Location at The Good Batch Want Bon Appétit shirts, hats and more? https://shop.bonappetit.com/?utm_sour... Still haven’t subscribed to Bon Appétit on YouTube? ►► http://bit.ly/1TLeyPn Want more Bon Appétit in your life? Subscribe to the magazine! https://bit.ly/313UWRu ABOUT BON APPÉTIT Bon Appétit is a highly opinionated food brand that wants everyone to love cooking and eating as much as we do. We believe in seasonal produce, properly salted pasta water, and developing recipes that anyone can make at home.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5