• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Step-by-step guide to maintaining No Discard SOURDOUGH STARTER for beginners +Sourdough bread скачать в хорошем качестве

Step-by-step guide to maintaining No Discard SOURDOUGH STARTER for beginners +Sourdough bread 7 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Step-by-step guide to maintaining No Discard SOURDOUGH STARTER for beginners +Sourdough bread
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Step-by-step guide to maintaining No Discard SOURDOUGH STARTER for beginners +Sourdough bread в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Step-by-step guide to maintaining No Discard SOURDOUGH STARTER for beginners +Sourdough bread или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Step-by-step guide to maintaining No Discard SOURDOUGH STARTER for beginners +Sourdough bread в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Step-by-step guide to maintaining No Discard SOURDOUGH STARTER for beginners +Sourdough bread

In this video, I’m sharing one of the best no-discard sourdough starter recipes, along with a no-knead sourdough bread recipe. This recipe is from Dear Grandpa Baker and has been tested in different regions with great results. I hope you give it a try and enjoy the process! If you have any questions, feel free to ask in the comments. You can also share photos of your starter during the different days in the community post for this video so we can go step by step together. It’s not complicated to make and is easy to follow. Just follow these tips for better and faster results: 1. Bread flour should have at least 12% protein. 2. Use high-quality rye flour. 3. Your jar should be tall and narrow with a base no wider than 8 cm. If you can’t find one like that, a 1-liter jar is the most important part. The lid should be wood, plastic, or just a piece of cloth. Always leave the lid loose. 4. Before starting, sanitize the jar and tools by boiling them in water for 5 minutes. Let them cool completely before using. Never use soap or detergent. 5. Use dechlorinated water—just leave tap water out for 30 minutes before using it. 6. From day 1 to 5, stir the starter every hour for the first 3 hours after feeding. This step really helps it grow faster. 7. On days 6 and 7, stirring once a day is enough. 8. You can use the leftover starter from day 6 and 7 for baking things like pita bread, pancakes, or even classic sourdough. Just keep in mind it might taste sour, depending on your taste. 9. For storing in the fridge, feed your starter with equal parts water and double that amount of bread flour plus a little rye flour. Let it rise to its peak, then store it in the fridge. With this method, my starter has lasted up to a month without going bad. 10. The most important way to know if your starter is fully ready is that it should double in size within 4 hours and have a cheesy smell. That’s why we continue the process until day 7. But if yours doesn’t meet these signs, just repeat the day 7 feeding until it does. 11.To make the bread, the dough needs to become smooth and well combined. You can do this with coil folds or by using stand mixer with a paddle attachment. If needed, you can do one or two extra coil folds. Share this video with your friends and family, and if you’d like to support my channel, please like and subscribe! Day 1: 25g rye flour 25g chlorine-free water Day 2: 15g rye flour 15g bread flour 30g chlorine-free water Day 3: 25g rye flour 25g bread flour 50g chlorine-free water Day 4: 25g rye flour 25g bread flour 50g chlorine-free water Day 5: 50g rye flour 50g bread flour 100g chlorine-free water Day 6: 50g of the starter 70g bread flour 30g rye flour 100g chlorine-free water Day 7: 50g of the starter 20g rye flour 80g bread flour 100g chlorine-free water Sourdough Bread ingredients: 350g bread flour 25g rye or whole wheat flour 8g salt 260g water More Sourdough Recipes: Same-Day Sourdough Sandwich Bread    • The best Same Day Sourdough sandwich bread...   Sourdough Focaccia    • step by step guide for baking a sourdough ...   Classic Sourdough Bread    • Cocoa Sourdough bread Full process | Bubbl...   Timestamps: 0:00 tools for sourdough starter 0:21 Day 1 1:38 Day 2 2:47 Day 3 4:13 Day 4 5:06 Day 5 6:47 important 6:48 Day 6 8:55 Day 7 9:43 Sourdough Bread 9:44 Making levain to bake 11:22 autolyse 12:55 feed the starter for fridge 13:48 making dough 15:18 first coil fold 15:49 second coil fold 16:19 shaping 18:56 overnight ferment 19:23 Baking Day #sourdough #sourdoughstarter #sourdoughbread brot sauerteigbrot

Comments
  • Super soft Same Day Japanese Sourdough Sandwich bread | Yudane | Bake With Me 1 месяц назад
    Super soft Same Day Japanese Sourdough Sandwich bread | Yudane | Bake With Me
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • step-by-step guide to maintaining SOURDOUGH STARTER for beginners 1 год назад
    step-by-step guide to maintaining SOURDOUGH STARTER for beginners
    Опубликовано: 1 год назад
  • Рецепт суперфуд-хлеба на закваске из 100% пророщенной цельнозерновой муки | 5 минут приготовления... 3 года назад
    Рецепт суперфуд-хлеба на закваске из 100% пророщенной цельнозерновой муки | 5 минут приготовления...
    Опубликовано: 3 года назад
  • Выводим вечную ржаную закваску (стартер). Сильная закваска с первой выпечки хлеба! 5 лет назад
    Выводим вечную ржаную закваску (стартер). Сильная закваска с первой выпечки хлеба!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • I Tried the EASIEST Sourdough Ever… and It Worked! #bread #sourdoughbread #breadmaking #sourdough 4 дня назад
    I Tried the EASIEST Sourdough Ever… and It Worked! #bread #sourdoughbread #breadmaking #sourdough
    Опубликовано: 4 дня назад
  • 👍Хлеб на закваске, мой простой рецепт хлеба без дрожжей, Люда Изи Кук натуральный бездрожжевой хлеб 1 год назад
    👍Хлеб на закваске, мой простой рецепт хлеба без дрожжей, Люда Изи Кук натуральный бездрожжевой хлеб
    Опубликовано: 1 год назад
  • French Sourdough Brioche Sandwich Bread | Stiff Starter version | Bake With Me 2 дня назад
    French Sourdough Brioche Sandwich Bread | Stiff Starter version | Bake With Me
    Опубликовано: 2 дня назад
  • How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide) 9 месяцев назад
    How to Get Better at Bulk Fermentation (Sourdough Practice Guide)
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Моя самая крепкая закваска – из виноградного сусла! Натуральная, идеально подходит для любого хле... 4 недели назад
    Моя самая крепкая закваска – из виноградного сусла! Натуральная, идеально подходит для любого хле...
    Опубликовано: 4 недели назад
  • Simple 3 TBSP Method to Make Sourdough Starter From Scratch - Minimal Discard, Fool Proof Recipe 2 года назад
    Simple 3 TBSP Method to Make Sourdough Starter From Scratch - Minimal Discard, Fool Proof Recipe
    Опубликовано: 2 года назад
  • The ultimate guide to creating a sourdough starter from scratch using the NO DISCARD METHOD 5 лет назад
    The ultimate guide to creating a sourdough starter from scratch using the NO DISCARD METHOD
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Пышный хлеб на закваске. Рецепт подходит для новичков. 1 год назад
    Пышный хлеб на закваске. Рецепт подходит для новичков.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Хлеб на ЗАКВАСКЕ! Удачный рецепт хлеба на закваске! 7 месяцев назад
    Хлеб на ЗАКВАСКЕ! Удачный рецепт хлеба на закваске!
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Как проще и быстрее приготовить закваску без отходов и отходов! 1 год назад
    Как проще и быстрее приготовить закваску без отходов и отходов!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Easy Sourdough Loaf (for Beginners) 3 года назад
    Easy Sourdough Loaf (for Beginners)
    Опубликовано: 3 года назад
  • easy sourdough starter without discard 1 год назад
    easy sourdough starter without discard
    Опубликовано: 1 год назад
  • No-knead sourdough vs Kneaded Sourdough | The ultimate guide 3 недели назад
    No-knead sourdough vs Kneaded Sourdough | The ultimate guide
    Опубликовано: 3 недели назад
  • How I've Fed My Sourdough Starter For 10+ Years 3 года назад
    How I've Fed My Sourdough Starter For 10+ Years
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки) 1 год назад
    Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки)
    Опубликовано: 1 год назад
  • РЖАНОЙ ХЛЕБ БЕЗ ЗАМЕСА. Получается у ВСЕХ! Хрустящая корочка и пористый мякиш ! 100% результат!!! 7 лет назад
    РЖАНОЙ ХЛЕБ БЕЗ ЗАМЕСА. Получается у ВСЕХ! Хрустящая корочка и пористый мякиш ! 100% результат!!!
    Опубликовано: 7 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5