• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to make your own sourdough starter скачать в хорошем качестве

How to make your own sourdough starter 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to make your own sourdough starter
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to make your own sourdough starter в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make your own sourdough starter или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to make your own sourdough starter в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to make your own sourdough starter

Making your own sourdough starter is very easy and very rewarding. Once you have it, you can have it for life!! It will only get better with age and develop its very own distinct flavor, which you can be proud of to call your own :) Ivo’s Sourdough starter Ingredients o 50 gm whole wheat flour o Up to 600 gm all purpose white flour (unbleached preferred but not required) o Up to 650 gm of room temp water – 50 gm at a time Instructions: • Day 1: In a glass container, add 50 gm of whole wheat flour and 50 gm water, mix together, cover and let stand at room temp 24 hrs – this is the beginning of your starter • Day 2: discard all but 50 gm of your starter. Then add to 50 gm of flour and 50 gm of water, to your 50 gm of starter, cover and let stand 24 hrs at room temp • Day 3: repeat day 2 • Continue to repeat the day 2 process each day, until your starter doubles in volume. This typically takes about a week, but could take longer depending on conditions • Once your starter is active and doubles, it is ready for use and for aging • For aging, keep your starter in the refrigerator. It will need to be fed regularly. Weekly is o.k., more often is better and try not to let it go past 2 weeks without feeding. • To feed your starter, you need to add the equivalent amount of flour and water. For example, if you have 100 gm of starter in your fridge, and it’s time to feed it, you will need to add 100 gm of flour and 100 gm of water. Mix, cover, and put back in fridge till ready to use or feed again • Or – if you have 100 gm of starter, you can use some of it or discard some of it – so let’s say you use 70 gm, which leaves you with 30 gm of starter. To feed it, you follow the same rule, and give it equal amounts of flour and water i.e. feed it 30 gm of flour and 30 gm of water – mix well – cover and place back in fridge • You can keep your starter feed and going for years and years. If you forget about it and it happens to go 3 or even 4 weeks in the fridge without feeding, just follow the same feeding rules noted above, and good chance it will come back to life 😊 My Kitchen Gear Here are a few things I mentioned in the video. Please shop and support your local shops! If you cannot find them there, here are some links to help out. "My Bread Book" by Jim Lahey ► USA https://amzn.to/2JLwbEe ► Canada https://amzn.to/3baKEF0 Lagostina Tuscan Collection Orange Oval Casserole Dish / Dutch Oven, 5 Quarts ► Canada https://amzn.to/3s0sU5a ► USA (similar) https://amzn.to/2XbpcYo We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites. The prices are not higher, this just makes it easier for you to find the product. Hope these links help. Thank you! Making your own sourdough starter    • How to make your own sourdough starter  

Comments
  • This is How to make a Gluten Free Sourdough Starter - easy way showing day by day progress 1 год назад
    This is How to make a Gluten Free Sourdough Starter - easy way showing day by day progress
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки) 1 год назад
    Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Easy Sourdough Starter: Make Your Own from Scratch 5 месяцев назад
    Easy Sourdough Starter: Make Your Own from Scratch
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать. 1 год назад
    Закваска без весов, без выбрасывания. Как вывести, хранить и использовать.
    Опубликовано: 1 год назад
  • ЗАКВАСКА ПРОТИВ ДРОЖЖЕЙ 2 недели назад
    ЗАКВАСКА ПРОТИВ ДРОЖЖЕЙ
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Sourdough Bread for Beginners with Step by Step Instructions 4 года назад
    Sourdough Bread for Beginners with Step by Step Instructions
    Опубликовано: 4 года назад
  • КАК СДЕЛАТЬ ЗАКВАСКУ ДЛЯ ВЫПЕКАНИЯ ХЛЕБА /ЗАКВАСКА НА РЖАНОЙ МУКИ @obovsemsmarusya 4 года назад
    КАК СДЕЛАТЬ ЗАКВАСКУ ДЛЯ ВЫПЕКАНИЯ ХЛЕБА /ЗАКВАСКА НА РЖАНОЙ МУКИ @obovsemsmarusya
    Опубликовано: 4 года назад
  • Sourdough starter maintenance tips - hassle free 1 год назад
    Sourdough starter maintenance tips - hassle free
    Опубликовано: 1 год назад
  • High Protein, High Fiber, BREAD - Nutritious Bread with Omega 3 and 100% Whole Wheat flour 9 месяцев назад
    High Protein, High Fiber, BREAD - Nutritious Bread with Omega 3 and 100% Whole Wheat flour
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Из какой муки получается лучший хлеб? Я перепробовала все! 2 года назад
    Из какой муки получается лучший хлеб? Я перепробовала все!
    Опубликовано: 2 года назад
  • 100% All-Purpose Einkorn Sourdough Boule - Step By Step 7 месяцев назад
    100% All-Purpose Einkorn Sourdough Boule - Step By Step
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Battle of the Ancient Grains: Spelt vs Einkorn vs Emmer vs Kamut wheat 4 года назад
    Battle of the Ancient Grains: Spelt vs Einkorn vs Emmer vs Kamut wheat
    Опубликовано: 4 года назад
  • Пошаговое приготовление домашнего хлеба на закваске из муки EINKORN | Голландский ремесленный хлеб 2 года назад
    Пошаговое приготовление домашнего хлеба на закваске из муки EINKORN | Голландский ремесленный хлеб
    Опубликовано: 2 года назад
  • РЕЦЕПТ ЗАКВАСКИ + Руководство по приготовлению // Идеально для начинающих (шаг за шагом) 2 года назад
    РЕЦЕПТ ЗАКВАСКИ + Руководство по приготовлению // Идеально для начинающих (шаг за шагом)
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to make Rustic Italian Bread - Sourdough VS. Dry Yeast - comparison 1 год назад
    How to make Rustic Italian Bread - Sourdough VS. Dry Yeast - comparison
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как проще и быстрее приготовить закваску без отходов и отходов! 1 год назад
    Как проще и быстрее приготовить закваску без отходов и отходов!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Simple Sourdough Bread: Hybrid (or Regular) 4 года назад
    Simple Sourdough Bread: Hybrid (or Regular)
    Опубликовано: 4 года назад
  • The answers to all of your sourdough starter questions.. 10 месяцев назад
    The answers to all of your sourdough starter questions..
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту 4 недели назад
    БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту
    Опубликовано: 4 недели назад
  • How to Make a Sourdough Starter with Einkorn Flour (Step-by-Step Guide) 4 месяца назад
    How to Make a Sourdough Starter with Einkorn Flour (Step-by-Step Guide)
    Опубликовано: 4 месяца назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5