• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How a Master Chef in New York Earned a Michelin Star Within Just 5 Months of Opening — Mise En Place скачать в хорошем качестве

How a Master Chef in New York Earned a Michelin Star Within Just 5 Months of Opening — Mise En Place 3 years ago

63 Clinton

Best restaurants in NYC

Best restaurants in NY

Best restaurants in New York City

New York City restaurants

Master chef

Master chefs

best food in NYC

NYC best restaurants

Mise En Place

Mise En Place eater

63 Clinton restaurant

nyc restaurant 63 clinton

chef Samuel Dlonts

Master chef Samuel Clonts

Japanese food

Southwestern food

eater

eater.com

food

restaurant

dining

dish

foodie

chef

food show

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How a Master Chef in New York Earned a Michelin Star Within Just 5 Months of Opening — Mise En Place
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How a Master Chef in New York Earned a Michelin Star Within Just 5 Months of Opening — Mise En Place в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How a Master Chef in New York Earned a Michelin Star Within Just 5 Months of Opening — Mise En Place или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How a Master Chef in New York Earned a Michelin Star Within Just 5 Months of Opening — Mise En Place в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How a Master Chef in New York Earned a Michelin Star Within Just 5 Months of Opening — Mise En Place

At 63 Clinton, general manager/owner Raymond Trinh and chef/owner Samuel Clonts are turning the American tasting menu on its head by drawing from their own backgrounds and utilizing a pizza oven for many of the courses. As a result, refined takes on everything from temaki to breakfast tacos to wood-fired baked Alaska are on the menu. Credits: Producer: Daniel Geneen Directors: Murilo Ferreira, Daniel Geneen Camera: Murilo Ferriera, Michael Latchman Editor: Daniel Geneen Executive Producer: Stephen Pelletteri Development Producer: McGraw Wolfman Supervising Producer: Stefania Orrù Associate Director of Audience: Terri Ciccone ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- For more episodes of 'Mise En Place,' click here: https://trib.al/ESWjUxi Eater is the go-to resource for food and restaurant obsessives with hundreds of episodes and new series, featuring exclusive access to dining around the world, rich culture, immersive experiences, and authoritative experts. Binge it, watch it, crave it. Subscribe to our YouTube Channel now! http://goo.gl/hGwtF0

Comments
  • How a Master Chef Runs the Only Two Michelin-Starred Mexican Restaurant in America — Mise En Place 3 years ago
    How a Master Chef Runs the Only Two Michelin-Starred Mexican Restaurant in America — Mise En Place
    Опубликовано: 3 years ago
    3075704
  • Nebula Dreams • Calming Space Ambient Music for Deep Sleep & Meditation in 4K 2 days ago
    Nebula Dreams • Calming Space Ambient Music for Deep Sleep & Meditation in 4K
    Опубликовано: 2 days ago
    1372
  • How a Master Chef Runs a Michelin-Starred Restaurant With a Constantly Changing Menu — Mise En Place 3 years ago
    How a Master Chef Runs a Michelin-Starred Restaurant With a Constantly Changing Menu — Mise En Place
    Опубликовано: 3 years ago
    1489692
  • A Day Making The World’s #1 Pizza in NYC | On The Line | Bon Appétit 5 months ago
    A Day Making The World’s #1 Pizza in NYC | On The Line | Bon Appétit
    Опубликовано: 5 months ago
    2739741
  • Венедиктов – страх, Симоньян, компромиссы / вДудь 6 days ago
    Венедиктов – страх, Симоньян, компромиссы / вДудь
    Опубликовано: 6 days ago
    3469026
  • The Pizza Show: Rome 7 years ago
    The Pizza Show: Rome
    Опубликовано: 7 years ago
    9399033
  • How a Master Chef Runs One of the Most Successful Seafood Restaurants in the Country — Mise En Place 1 year ago
    How a Master Chef Runs One of the Most Successful Seafood Restaurants in the Country — Mise En Place
    Опубликовано: 1 year ago
    1098024
  • How a Master Chef Built a Michelin-Starred Italian Restaurant in New York City — Mise En Place 3 years ago
    How a Master Chef Built a Michelin-Starred Italian Restaurant in New York City — Mise En Place
    Опубликовано: 3 years ago
    5699438
  • Hand-Making 480 Desserts Each Night at a 2 Michelin Star Restaurant | On The Line | Bon Appetit 1 year ago
    Hand-Making 480 Desserts Each Night at a 2 Michelin Star Restaurant | On The Line | Bon Appetit
    Опубликовано: 1 year ago
    3652088
  • Where Michelin-Starred Restaurants Get Ingredients | Business Insider Marathon 9 months ago
    Where Michelin-Starred Restaurants Get Ingredients | Business Insider Marathon
    Опубликовано: 9 months ago
    8511930

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5