• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How a Master Chef Runs a Michelin-Starred Restaurant With a Constantly Changing Menu — Mise En Place скачать в хорошем качестве

How a Master Chef Runs a Michelin-Starred Restaurant With a Constantly Changing Menu — Mise En Place 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How a Master Chef Runs a Michelin-Starred Restaurant With a Constantly Changing Menu — Mise En Place
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How a Master Chef Runs a Michelin-Starred Restaurant With a Constantly Changing Menu — Mise En Place в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How a Master Chef Runs a Michelin-Starred Restaurant With a Constantly Changing Menu — Mise En Place или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How a Master Chef Runs a Michelin-Starred Restaurant With a Constantly Changing Menu — Mise En Place в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How a Master Chef Runs a Michelin-Starred Restaurant With a Constantly Changing Menu — Mise En Place

At Michelin-starred NYC restaurant The Musket Room, chef Mary Attea draws on her own Lebanese heritage, as well as the ideas of other chefs in her kitchen, to make an inspired winter menu. Here we see her test out a mackerel with citrus vinaigrette, prawn-stuffed tortellini topped with lobster roe, and a play on barbecued pork in Middle Eastern spices. Credits: Producer/Director: Daniel Geneen Camera: Connor Reid, Michael Latchman Editor: Michael Imhoff Executive Producer: Stephen Pelletteri Development Producer: McGraw Wolfman Supervising Producer: Stefania Orrù Associate Director of Audience: Terri Ciccone ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- For more episodes of 'Mise En Place,' click here: https://trib.al/cygRFDj Eater is the go-to resource for food and restaurant obsessives with hundreds of episodes and new series, featuring exclusive access to dining around the world, rich culture, immersive experiences, and authoritative experts. Binge it, watch it, crave it. Subscribe to our YouTube Channel now! http://goo.gl/hGwtF0

Comments
  • How a Master Chef in New York Earned a Michelin Star Within Just 5 Months of Opening — Mise En Place 3 года назад
    How a Master Chef in New York Earned a Michelin Star Within Just 5 Months of Opening — Mise En Place
    Опубликовано: 3 года назад
  • How a Master Chef Runs a Critically-Acclaimed Restaurant on Top of a NYC Skyscraper — Mise En Place 3 года назад
    How a Master Chef Runs a Critically-Acclaimed Restaurant on Top of a NYC Skyscraper — Mise En Place
    Опубликовано: 3 года назад
  • This Women-Led Restaurant Has Kept Its Michelin Star for 11 Years | On The Line | Bon Appétit 1 год назад
    This Women-Led Restaurant Has Kept Its Michelin Star for 11 Years | On The Line | Bon Appétit
    Опубликовано: 1 год назад
  • How a Michelin-Starred Restaurant Processes 100 Pounds of Dry-Aged Fish Per Day — Mise En Place 3 года назад
    How a Michelin-Starred Restaurant Processes 100 Pounds of Dry-Aged Fish Per Day — Mise En Place
    Опубликовано: 3 года назад
  • Michelin Beef and Ale Pie at Home 21 час назад
    Michelin Beef and Ale Pie at Home
    Опубликовано: 21 час назад
  • Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен 8 дней назад
    Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен
    Опубликовано: 8 дней назад
  • How a Master Chef’s Brooklyn Restaurant Earned a Michelin Star in Its First Year — Mise En Place 2 года назад
    How a Master Chef’s Brooklyn Restaurant Earned a Michelin Star in Its First Year — Mise En Place
    Опубликовано: 2 года назад
  • How a Master Chef Runs One of the Most Successful Seafood Restaurants in the Country — Mise En Place 2 года назад
    How a Master Chef Runs One of the Most Successful Seafood Restaurants in the Country — Mise En Place
    Опубликовано: 2 года назад
  • Jamie Oliver's Easy Meals At Christmas | All Episodes Full Season 1 год назад
    Jamie Oliver's Easy Meals At Christmas | All Episodes Full Season
    Опубликовано: 1 год назад
  • Soothing Teppanyaki Lunch in Kyoto - 4 Star Hotel in Japan 1 день назад
    Soothing Teppanyaki Lunch in Kyoto - 4 Star Hotel in Japan
    Опубликовано: 1 день назад
  • A Day with the Sous Chef at One of America's Most Influential Restaurants | Bon Appétit 2 года назад
    A Day with the Sous Chef at One of America's Most Influential Restaurants | Bon Appétit
    Опубликовано: 2 года назад
  • What it Takes to Run a Michelin Restaurant in NYC | Frevo 7 дней назад
    What it Takes to Run a Michelin Restaurant in NYC | Frevo
    Опубликовано: 7 дней назад
  • 3 Hours Inside the World’s Best Restaurants | Bon Appétit 3 недели назад
    3 Hours Inside the World’s Best Restaurants | Bon Appétit
    Опубликовано: 3 недели назад
  • How a Master Chef Runs an Iconic 115-Year-Old New Orleans Restaurant — Mise En Place 4 года назад
    How a Master Chef Runs an Iconic 115-Year-Old New Orleans Restaurant — Mise En Place
    Опубликовано: 4 года назад
  • Le Salse Madri in un 2 stelle Michelin francese con Giuliano Sperandio - Le Taillevent** 3 года назад
    Le Salse Madri in un 2 stelle Michelin francese con Giuliano Sperandio - Le Taillevent**
    Опубликовано: 3 года назад
  • A Michelin-Starred Marathon — Mise En Place 1 год назад
    A Michelin-Starred Marathon — Mise En Place
    Опубликовано: 1 год назад
  • Этот мастер готовит самые вкусные тосты в городе на своей небольшой палатке - Лучшая уличная еда 1 день назад
    Этот мастер готовит самые вкусные тосты в городе на своей небольшой палатке - Лучшая уличная еда
    Опубликовано: 1 день назад
  • How The World’s Biggest Truck Stop Makes 350,000 Meals A Year 1 день назад
    How The World’s Biggest Truck Stop Makes 350,000 Meals A Year
    Опубликовано: 1 день назад
  • A Day at The Oldest Restaurant In Brooklyn | On The Line | Bon Appétit 3 года назад
    A Day at The Oldest Restaurant In Brooklyn | On The Line | Bon Appétit
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как шеф-повар управляет единственным в Лондоне китайским рестораном, отмеченным двумя звездами Ми... 2 года назад
    Как шеф-повар управляет единственным в Лондоне китайским рестораном, отмеченным двумя звездами Ми...
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5