У нас вы можете посмотреть бесплатно "SOUR" SOURDOUGH BREAD или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to get more sour in sourdough bread. The question I get asked more than any other is; "Ron, how can I get more sour in my sourdough bread?" I've produced this video to provide a few easy, but unusual, steps to accomplish just that. Using the same sourdough ingredients of flour, water, salt, and sourdough starter, the viewer will learn just how easy it is to have that addictive sourdough taste in their sourdough bread. The mixture I use to feed my starter consists of 1/3 rye flour, 1/3 whole wheat flour, and 1/3 all purpose flour. I feel the rye flour and the whole wheat flour also contribute more 'sour' to my sourdough bread. 2 LOAF RECIPE 900 gr bread flour 600 gr water 200 gr sourdough starter 20 gr salt 450' 30 minutes in dutch oven with lid on 400' 12-15 minutes bread only in kitchen oven