У нас вы можете посмотреть бесплатно Sour beer Berliner weisse Grainfather brew или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Berliner Weisse OG:- 1,030 FG:- 1,007 Batch Size:-23 L / 6.07 US Gallons Boil Time: 15min Mash in @ 65 deg c / 149 deg f for 60 mins Mash out @ 75 deg / 167 deg f for 10mins FERMENTABLES German Pilsner malt 1.5kg / 3.30 lbs (50%) German Wheat malt 1.5kg / 3.30 lbs (50%) HOPS 25g / 0.81 oz Saaz (or any low alpha Noble hop) (4.3%) added at the start of the 15min boil YEAST 1 packet Mangrove Jack's Liberty Bell Ale M36 Use yeast nutrient and a clearing agent. Please see the video for the full process, as souring needs to be done also for this style. Process overview Mash with 50/50 pilsner/wheat malt Sparge No boil yet Chill to 46 deg c / 115 deg f Drop ph down to 4.5 Add unmilled pilsner malt to sour Add Cling film on top onto sides of your system to keep oxygen out Check pH Regularly until ph is 3.4- 3.6 Add hops, Irish moss and yeast nutrient Boil for 15mins Chill to fermentation temp Transfer to fermenter Add yeast. Channel links:- facebook.com/groups/Brewbeer https://www.teespring.com/stores/davi... Introduction music:- Drink Beer (Till The Day That I Die) by Dazie Mae