У нас вы можете посмотреть бесплатно 피에르에르메의 이스파한 마카롱 Macaron Ispahan Recette de Pierre Hermé SUB EN/FR или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
안녕하세요 🌹 레시피는 Alain ducasse 에서 나온 Best of 시리즈의 Pierre Hermé편을 참고하여 만들었습니다 Bonjour 🌹 La recette est basée sur un livre « Best of Pierre Hermé » de Alain ducasse « 이스파한 마카롱 레시피 / Recette de Macaron Ispahan » 지름 14cm의 마카롱 2개 분량 Pour deux macaron de 14cm de diamètre 마카롱 비스퀴 (Biscuit macaron rose) 아몬드 가루 125g de poudre d’amande 계란 흰자 45g de blanc d’oeuf 슈가 파우더 125g de sucre glace 계란 흰자 45g de blanc d’œuf 빨강 식용 색소 1,5g de colorant rouge 설탕 125g de sucre semoule 물 33g d’eau 이탈리안 머랭 (Meringue italienne) 계란 흰자 40g de blanc d’oeuf 설탕 83g de sucre semoule 물 25g d’eau 장미 잎 크림 (Crème au pétale s de rose) 우유 30g de lait 계란 노른자 23g de jaune d’oeufs 설탕 15g de sucre semoule 버터 150g de beurre 장미 시럽 10g de sirop de rose MONIN브랜드의 장미 시럽 사용 Sirop de rose sous la marque Monin 마무리 (Assemblage) 리치 통조림 100g de litchis 산딸기 125g de framboise 장미 잎 적당량 / QS pétales de rose 나빠쥬 적당량 / QS nappage ou glucose 📷 인스타그램 / ollochoco Hello 🌹 The recipe is based on a book "Best of Pierre Hermé" by Alain Ducasse « Ispahan Macaron Recipe » For two 14cm diameter macaroon Pink macaron biscuit 125g almond powder 45g egg white 125g icing sugar 45g egg white 1.5g of red food coloring 125g of caster sugar 33g of water Italian meringue 40g egg white 83g of caster sugar 25g of water Rose petal cream 30g of milk 23g egg yolk 15g of caster sugar 150g butter 10g rose syrup Rose syrup under the Monin brand Assembly 100g lychees 125g raspberry QS rose petals QS topping or glucose 📷 Instagram / ollochoco 0:00 - Intro 0:11 - Macaron biscuit 3:18 - Italian meringue 4:09 - Rose petal cream 5:59 - Assembly & Finishing ---------------------------------------------------------------- 🎶 Thank you for the music "Joakim Karud" ----------------------------------------------------------------