У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make beautiful chicken chashu. Soft and juicy! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello everyone! I'm Ryusei. Today, I introduced one of my favorite chicken recipe, chicken chashu. We can eat this chashu hot and cold. I recommend to eat it hot and thick slices. But, it's good to eat it cold. If you'd like to eat thin sliced chashu, it's easier to cut it well cooled. I hope you'll enjoy chicken chashu! Recipe Chicken thighs 2 pieces(600~700 grams) ~Sauce recipe normal~ Soy sauce 50 grams Sake 40 grams Mirin 30 grams Water 20 grams Sugar 20 grams Ginger, Japanese leek, Garlic ~Sauce recipe Ginger ale version~ Soy sauce 50 grams Ginger ale 100 grams Sugar 10 grams Ginger, Japanese leek, Garlic 00:00 opening 00:40 prepare the chicken 02:22 roll the chicken with string 04:34 sauce recipe 05:11 grill the chicken #japan #japanesefood #japaneseculture #cooking #homemadefood #japaneseknife #japanlife #chickenrecipe #chashu #ramen #japon #japonais #日本文化