У нас вы можете посмотреть бесплатно Myron Mixon's BBQ Smoked Chicken Legs Over Bacon | New Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Here's a new recipe that takes advantage of BACON. You might see smoked chicken cooked with broth, butter or both - but today we're going to take a new approach and use BACON. Remember to Like, Subscribe & Share with your Friends. Grab the recipe below and links to my products: Sauces, Rubs& Accessories: http://myronmixon.com Myron Mixon Smokers: http://myronmixonsmokers.com Try this Chicken Leg Recipe at Home: 16 chicken legs 1 pound thick cut bacon Spray margarine Honey Money Cluck Rub Hot Rub 4 aluminum half pans 32oz chicken broth 1 cup honey 3 tablespoons Myron Mixon Clear Hot Sauce 1/2 stick salted butter 3 tablespoons Myron Mixon Chicken salt Myron Mixon Blackberry Sauce Mix broth, clear hot sauce , butter , chicken salt in sauce pot. Heat on low until butter melts. Remove tendons from chicken then inject with broth mixture. Apple rub. Layer bacon in the bottom of 2 pans. Place 8 legs in each pan. Place chicken on 300 degree smoker. Cook for 2-3 hours or until internal temp reaches 185 degrees. Sauce and serve em.