• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Easy Sourdough Focaccia Recipe | Crispy, Fluffy, and Foolproof скачать в хорошем качестве

Easy Sourdough Focaccia Recipe | Crispy, Fluffy, and Foolproof 6 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Easy Sourdough Focaccia Recipe | Crispy, Fluffy, and Foolproof
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Easy Sourdough Focaccia Recipe | Crispy, Fluffy, and Foolproof в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Sourdough Focaccia Recipe | Crispy, Fluffy, and Foolproof или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Easy Sourdough Focaccia Recipe | Crispy, Fluffy, and Foolproof в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Easy Sourdough Focaccia Recipe | Crispy, Fluffy, and Foolproof

Start to Finish recipe with multiple flavor combinations listed in description. This will be last sourdough focaccia recipe you will ever need! Sourdough Focaccia Recipe Ingredients 332g water 450g flour 100g active sourdough starter 10g salt 10g olive oil (plus more for later steps) Instructions Mix water, flour, starter, and salt until fully combined. During the first fold, add 10g olive oil. Perform two more folds over the next 2 hours. Pour 10g olive oil into a 9x13 baking pan. Add dough and stretch to the corners. Proof in the pan for ~3 hours at room temp. After proofing, drizzle another 10g olive oil over the top and dimple with fingers. Add any desired toppings. Bake at 425°F / ~220°C for 20–25 minutes, or until golden and the internal temp reaches 195°F / 90.5°C. .................Flavor Combos................. My favorite flavor combos (post YOUR favorite in comments - sharing is caring on this channel): .................Savory................. Garlic cloves (30g) + Red onion (40g) + rosemary (1 tsp) + flaky salt: Add all toppings before bake. Sun-dried tomato (40g) + feta (50g) + black olives (20g): Add all toppings before bake. Caramelized shallots (50g) + goat cheese (40g) + thyme (1 tsp): Add all toppings before bake. Pickled jalapeño (30g) + cheddar (60g) + chives (1 tbsp): Add cheese and jalapeños before bake, chives after. Za’atar (1 tbsp) + labneh (50g dollops) + olive slivers (30g): Press za’atar and olives into dough, add labneh after. Garlic cloves (30g) + lemon zest (1 tsp) + pecorino (30g): Add all toppings before bake. .................Sweet................ Melted butter (25g) + brown sugar (30g) + cinnamon (1 tsp) + sea salt: Brush with butter and sprinkle mix over the dough just before baking. Raspberry jam (60g) + mascarpone (50g) + powdered sugar (20g) + lemon zest (1 tsp, optional): Dot jam and mascarpone before baking, dust with sugar once cooled. Honey (25g drizzle) + fig slices (60g) + ricotta (40g): Add ricotta and figs before baking, drizzle honey after. Apple slices (60g) + cinnamon (1 tsp) + brown sugar (20g): Add all toppings before bake. Dark chocolate chunks (50g) + sea salt (pinch) + orange zest (1 tsp): Add all toppings before bake. Crushed pistachios (30g) + date syrup (drizzle) + mascarpone (40g): Add mascarpone before bake, drizzle syrup and pistachios after. 💥 Support my small channel & save money on some baking stuff! 💥 🍞 20% Off Organic Heritage Flour https://www.sunriseflourmill.com/BRYA... 🔪 10% Off WireMonkey Bread Lames/Scoring Tools https://wiremonkey.com/discount/C1Z5Y... 🥖 Baking Steel - 10% Off - I love the Baking Steel Use coupon code BAKERBRY at checkout or my link: https://bakingsteel.com/bakerbry 🛠️ My Favorite Amazon Baking Tools 🛠️ These are my go-to tools for baking (affiliate links): Jar Spatula: https://amzn.to/44hKOUA Food Scale: https://amzn.to/4aVCo7U Pastry Brush: https://amzn.to/3xSFtHs Lava Rocks for Open Baking: https://amzn.to/4gFhnkJ VIDEO CHAPTERS 00:00 - Intro 01:00 - Making Dough 04:06 - First Fold / Olive Oil 05:29 - Second Fold 05:57 - Third Fold 06:22 - Proofing decision 07:36 - Proofing setup 08:27 - More Olive Oil 09:41 - Proofing timing 10:10 - Post Proof check-in 11:17 - More Olive Oil / Working Dough 11:52 - Adding Toppings #focaccia #sourdough #bread

Comments
  • Фокачча на закваске — хрустящая и пышная от начала до конца 1 год назад
    Фокачча на закваске — хрустящая и пышная от начала до конца
    Опубликовано: 1 год назад
  • Chewy NY-Style Sourdough Bagels: Step-by-Step Recipe 1 год назад
    Chewy NY-Style Sourdough Bagels: Step-by-Step Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Sourdough focaccia bread|Same day sourdough focaccia|Anyone can make! 1 год назад
    Sourdough focaccia bread|Same day sourdough focaccia|Anyone can make!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Фокачча на закваске — рецепт того же дня (можно использовать и остатки закваски) 3 года назад
    Фокачча на закваске — рецепт того же дня (можно использовать и остатки закваски)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Почему подкормка закваски по схеме 1-1-1 не работает (и что делать вместо этого) 3 недели назад
    Почему подкормка закваски по схеме 1-1-1 не работает (и что делать вместо этого)
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Простой рецепт английских маффинов на закваске | Без кольцевой формы | Рецепт с закваской без отх... 3 года назад
    Простой рецепт английских маффинов на закваске | Без кольцевой формы | Рецепт с закваской без отх...
    Опубликовано: 3 года назад
  • Вам ОБЯЗАТЕЛЬНО нужно попробовать проращивание зерен пшеницы для добавления в хлеб | Никаких спец... 1 год назад
    Вам ОБЯЗАТЕЛЬНО нужно попробовать проращивание зерен пшеницы для добавления в хлеб | Никаких спец...
    Опубликовано: 1 год назад
  • Освоение закваски — подробный анализ вкуса и кислотности 3 года назад
    Освоение закваски — подробный анализ вкуса и кислотности
    Опубликовано: 3 года назад
  • Transform Your Sourdough Discard into PERFECT Focaccia 8 месяцев назад
    Transform Your Sourdough Discard into PERFECT Focaccia
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • FOCACCIA 100% SEMOLA AD ALTA IDRATAZIONE - LEGGERISSIMA - 24 ORE DI LIEVITAZIONE - ricetta completa 4 года назад
    FOCACCIA 100% SEMOLA AD ALTA IDRATAZIONE - LEGGERISSIMA - 24 ORE DI LIEVITAZIONE - ricetta completa
    Опубликовано: 4 года назад
  • Лучший рецепт фокаччи на закваске | Как приготовить простую и восхитительную фокаччу 3 года назад
    Лучший рецепт фокаччи на закваске | Как приготовить простую и восхитительную фокаччу
    Опубликовано: 3 года назад
  • Easy Sourdough Focaccia Bread Recipe (Overnight Sourdough Recipe) 7 месяцев назад
    Easy Sourdough Focaccia Bread Recipe (Overnight Sourdough Recipe)
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • How One of NYC’s Best Bakeries Makes Focaccia | Made to Order | Bon Appétit 9 месяцев назад
    How One of NYC’s Best Bakeries Makes Focaccia | Made to Order | Bon Appétit
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Как проще и быстрее приготовить закваску без отходов и отходов! 1 год назад
    Как проще и быстрее приготовить закваску без отходов и отходов!
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Real Italian Focaccia 7 месяцев назад
    The Real Italian Focaccia
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Try These Light and Airy Sourdough Discard Popovers | Discard Recipes 1 год назад
    Try These Light and Airy Sourdough Discard Popovers | Discard Recipes
    Опубликовано: 1 год назад
  • Make Better Rye Bread: One Step You Can’t Skip! | Technique Video 1 год назад
    Make Better Rye Bread: One Step You Can’t Skip! | Technique Video
    Опубликовано: 1 год назад
  • The BEST Sourdough Focaccia Tutorial on YouTube 1 год назад
    The BEST Sourdough Focaccia Tutorial on YouTube
    Опубликовано: 1 год назад
  • Эта фокачча с чесночным маслом навсегда изменит ваш способ выпечки хлеба! 2 месяца назад
    Эта фокачча с чесночным маслом навсегда изменит ваш способ выпечки хлеба!
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Sourdough Baguettes From Scratch | Every Step Explained 5 месяцев назад
    Sourdough Baguettes From Scratch | Every Step Explained
    Опубликовано: 5 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5