• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chef Wang Teaches You: Home Style Stir-Fried Chicken, full of wok hei, absolute authentic taste. скачать в хорошем качестве

Chef Wang Teaches You: Home Style Stir-Fried Chicken, full of wok hei, absolute authentic taste. 5 years ago

美食

原创

厨师长

美食作家

做菜

烹饪

王刚

爆炒土鸡

炒鸡

辣炒鸡

生炒鸡

爆炒鸡

炒鸡的做法

辣炒鸡的做法

生炒鸡的做法

川菜

四川菜

美食作家王刚

生炒鸡的正宗做法

正宗做法

家常做法

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chef Wang Teaches You: Home Style Stir-Fried Chicken, full of wok hei, absolute authentic taste.
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chef Wang Teaches You: Home Style Stir-Fried Chicken, full of wok hei, absolute authentic taste. в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chef Wang Teaches You: Home Style Stir-Fried Chicken, full of wok hei, absolute authentic taste. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chef Wang Teaches You: Home Style Stir-Fried Chicken, full of wok hei, absolute authentic taste. в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chef Wang Teaches You: Home Style Stir-Fried Chicken, full of wok hei, absolute authentic taste.

Today I share with you a "Home Style Stir-Fried Chicken". Chicken is not drowned, it is fried directly in the pot, full of wok hei, absolute authentic taste. Generally, the time for frying chicken in a fire stove will be relatively short. Half a chicken can be done in just five minutes. If you are working at home, you need to add a longer time. I hope everyone likes this video, thanks! 同学们好,今天和大家分享一期家常菜“爆炒土鸡”,在很多地方这种做法也叫“生炒鸡”,鸡肉不焯水,直接下锅爆炒,一锅成菜,锅气十足,绝对的正宗家常味,是一道不可多得的好菜。一般猛火灶炒鸡的时间会相对较短,半只鸡只需五分钟之后就可以入辅料了,大家在家操作的话需要适当加长时间,炒到干香熟透即可。希望大家喜欢本期视频,感恩! 如果想支持我或想看更多多幕后周边和我的生活私照的朋友们可以考虑加入”宽油帮“油管会员,点击订阅按钮旁的加入按钮会弹出详情,会员福利如下: 1. 拥有“宽油帮”成长徽章 2. “宽油”社区动态,独家生活私照和生活分享 3. 拥有更多留言被回复的机会 名词解释: 宽油:大量的油,很多的油 滑锅:冷油下锅,滑过锅底,使锅的温度迅速提高,并产生油膜,防止粘锅 明油:成菜之后淋入一点点葱油,来提高菜品的色泽与明亮度,葱油制作链接    • 厨师长教你:“葱油”的制作方法与应用,很有质量的视频,收藏起来   刀口辣椒:干辣椒干花椒炒香炒脆后,手工切碎即为刀口辣椒,香辣麻三位一体,辣度温和,制作链接    • 厨师长教你做正宗 “麻婆豆腐”,高清重置版(内附刀口辣椒制作方法)   我是王刚,一个草根厨师长,从15岁做学徒到30岁开始在网上教大家做菜,我感恩每一段经历,感恩这个时代,也真心希望通过我的视频可以帮到大家,让大家走进厨房,爱上厨房。我会坚持做菜,坚持教大家做菜。也希望大家来订阅我的YouTube官方频道,欢迎大家点赞、分享和评论。在西瓜视频,头条和微博上也有我相同名字的账户“美食作家王刚”,微信公众号为“厨王刚丝球”,谢谢大家支持!

Comments
  • Chef Wang's in-depth sharing: 2 years ago
    Chef Wang's in-depth sharing: "Stir-fried Hand Torn Cabbage", great tips on how to create Wok-Hay
    Опубликовано: 2 years ago
    418533
  • Chef Wang teaches you: 4 years ago
    Chef Wang teaches you: "Large Plate Chicken with Belt Noodle" for both homestyle and commercial use
    Опубликовано: 4 years ago
    649307
  • 山西第ㄧ名菜過油肉vs 晉商私房菜,哪個香? 2 days ago
    山西第ㄧ名菜過油肉vs 晉商私房菜,哪個香?
    Опубликовано: 2 days ago
    179479
  • How to Shred Vegetables Japanese Style: Carrots, Red Onion, and More! 5 months ago
    How to Shred Vegetables Japanese Style: Carrots, Red Onion, and More!
    Опубликовано: 5 months ago
    930349
  • 越吃越香,越嚼越过瘾的干煸鸡丝,这样煸制,是真的解馋下酒好菜 #美食制作分享 #大厨教你学做菜 2 days ago
    越吃越香,越嚼越过瘾的干煸鸡丝,这样煸制,是真的解馋下酒好菜 #美食制作分享 #大厨教你学做菜
    Опубликовано: 2 days ago
    33
  • Chef Wang teaches you: authentic Chinese 5 years ago
    Chef Wang teaches you: authentic Chinese "Fried Rice with Soy sauce", less is more, so delicious!
    Опубликовано: 5 years ago
    9209946
  • State Banquet Master Chef’s stir-fry chicken! Tender and tasty! How to make master stock? 4 years ago
    State Banquet Master Chef’s stir-fry chicken! Tender and tasty! How to make master stock?
    Опубликовано: 4 years ago
    192370
  • Chef Wang teaches you: 4 years ago
    Chef Wang teaches you: "Zao Zhuang Spicy Chicken", fresh, spicy, fragrant and full of flavour!
    Опубликовано: 4 years ago
    392459
  • Chef Wang shares: 1 year ago
    Chef Wang shares: "Two Dishes from One Chicken", a cold served and a stir-fried 【川味椒麻鸡】【青椒麻辣鸡】
    Опубликовано: 1 year ago
    193978
  • 厨师长教你 7 years ago
    厨师长教你"酸菜鱼"的做法,史上最完美的做法和讲解,先收藏起来
    Опубликовано: 7 years ago
    9509610

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5