• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

This VEAL CHOP is an Elite Sunday Lunch | Thomas Straker скачать в хорошем качестве

This VEAL CHOP is an Elite Sunday Lunch | Thomas Straker 9 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
This VEAL CHOP is an Elite Sunday Lunch | Thomas Straker
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: This VEAL CHOP is an Elite Sunday Lunch | Thomas Straker в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно This VEAL CHOP is an Elite Sunday Lunch | Thomas Straker или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон This VEAL CHOP is an Elite Sunday Lunch | Thomas Straker в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



This VEAL CHOP is an Elite Sunday Lunch | Thomas Straker

This is a proper Italian style Sunday dinner—juicy veal T-bone with simple ingredients and easy-to-follow steps, you'll get incredible flavour without the fuss. Whether you're cooking for family, friends, or just treating yourself, this meal is all about good food done right. Let’s get cooking. INGREDIENTS 1 Veal T-bone 1 (Big) Potato 2 Peppers 2 Long Shallots 2 Cloves of Garlic 4 Tsp Chicken stock 20g Unsalted Butter 1 Lemon Thyme Sage Rosemary 2 Anchovies Olive Oil Finely Chopped Chives 2 Tbsp Creme Fraiche 1 Tbsp Mustard METHOD Chapter 1 Char the peppers on an open flame until the skin is burned. Whilst the peppers are charring, peel, then thinly slice your potatoes on a mandolin. Wash the potatoes in cold water to remove some of the starch, then boil the potato slices for 3 minutes. Whilst the potatoes are boiling, peel and thinly slice the shallots and garlic. Peel the burned skin from the peppers and chop into thin strips, then, when the potatoes are finished and have cooled, put everything in a bowl with oil and a healthy pinch of cracked black pepper and a couple of sprigs of rosemary. Stack these friends in a small pan, add the chicken stock, and put under a medium hot grill for half an hour before covering. Whilst those flavours are getting chummy, get to work on the chop. Chapter 2 Salt and oil the T-Bone, then blast it all over on the hottest part of your barbie until you’ve got a great brown crust. Move the chop down to a medium-low heat to cook it through. Chapter 3 Whilst that’s happening, melt the butter on high heat and chuck 2 strips of lemon peel, and a few sprigs of thyme, sage, and rosemary. Brown butter is my right-hand man when cooking meat; he's my go-to cheat code for juicy deliciousness. Cook the butter away until it’s, you guessed it, brown, and chuck in the anchovies. Chapter 4 Make a quick sauce by mixing the creme fraiche, mustard, finely chopped chives, and a sprinkle of zest from the lemon. After about 8 minutes on the grill, take the veal off and baste it in the butter. Rest it for about 10 minutes whilst you make a quick sauce by mixing the creme fraiche, mustard, finely chopped chives, and a sprinkle of zest from the lemon. Chapter 5 Flash the veal just before serving. Carve the top loin and the tenderloin off the bone and slice each thickly. TIMESTAMPS 00:00 - Intro 01:57 - Get this Potato Dish Cooking, OK 11:19 - The Veal Chop 14:07 - Brown Butter 16:55 - The Sauce 18:14 - Assembly Binge watch a whole bunch of recipes:    • FOOD YOU WANT TO EAT   Pre-Order My book here: https://linktr.ee/fywte?fbclid=PAZXh0... To get my Knives : https://formcookware.com/ Instagram: /   / thomas_straker   TikTok: /   / thomas_straker   Facebook: /   / officialthomasstraker   YouTube /    / @thomasstraker  

Comments
  • I shot and cooked a SIKA DEER 10 месяцев назад
    I shot and cooked a SIKA DEER
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • THE BEST KFC (Korean Fried Chicken) that you can make | Thomas Straker 9 месяцев назад
    THE BEST KFC (Korean Fried Chicken) that you can make | Thomas Straker
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • THE SMASH BURGER Recipe You’ve Been Waiting For | By Thomas Straker 1 год назад
    THE SMASH BURGER Recipe You’ve Been Waiting For | By Thomas Straker
    Опубликовано: 1 год назад
  • How To Make: Everything from a CHICKEN | By Thomas Straker 10 месяцев назад
    How To Make: Everything from a CHICKEN | By Thomas Straker
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Max Coen cooks Cornish Turbot with Welsh Cockles and courgette flower. 3 дня назад
    Max Coen cooks Cornish Turbot with Welsh Cockles and courgette flower.
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Barbecued Sea Bass with Courgette in the Garden | Thomas Straker 5 месяцев назад
    Barbecued Sea Bass with Courgette in the Garden | Thomas Straker
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • I Cooked the Perfect Steak… on The Beach | Thomas Straker 6 месяцев назад
    I Cooked the Perfect Steak… on The Beach | Thomas Straker
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Мэн — кулинарная столица Новой Англии? | DIRT Maine 1 месяц назад
    Мэн — кулинарная столица Новой Англии? | DIRT Maine
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Pasta Bolognese - Chef near Bologna shares Recipe 1 месяц назад
    Pasta Bolognese - Chef near Bologna shares Recipe
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Duck shooting on a Scottish Island | Game Eater 11 месяцев назад
    Duck shooting on a Scottish Island | Game Eater
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • The Most Indulgent LOBSTER MAC & CHEESE Ever 11 месяцев назад
    The Most Indulgent LOBSTER MAC & CHEESE Ever
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • What Does a Head Chef Do?  | Over the Pass | STRAKER'S 1 год назад
    What Does a Head Chef Do? | Over the Pass | STRAKER'S
    Опубликовано: 1 год назад
  • Эмпанадас из цесарок и рябков в Африке 1 месяц назад
    Эмпанадас из цесарок и рябков в Африке
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Shooting & cooking two iconic British species | Game Eater 11 месяцев назад
    Shooting & cooking two iconic British species | Game Eater
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен 8 дней назад
    Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен
    Опубликовано: 8 дней назад
  • Как приготовить фрикадельки на закате и перестать ругаться | Томас Стрейкер 1 год назад
    Как приготовить фрикадельки на закате и перестать ругаться | Томас Стрейкер
    Опубликовано: 1 год назад
  • Farm to Table: Beef Carpaccio & The Ultimate Steak Sandwich | May at Daylesford 6 месяцев назад
    Farm to Table: Beef Carpaccio & The Ultimate Steak Sandwich | May at Daylesford
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • The Juiciest Steak Pizza I Confidently Cook For My Friends 3 дня назад
    The Juiciest Steak Pizza I Confidently Cook For My Friends
    Опубликовано: 3 дня назад
  • SOY BRAISED CHICKEN & BIG HAS : Sunday Sessions S4 E20 11 месяцев назад
    SOY BRAISED CHICKEN & BIG HAS : Sunday Sessions S4 E20
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Hunt, Gather, Cook: CHINESE WATER DEER (possibly the best to eat!) 8 месяцев назад
    Hunt, Gather, Cook: CHINESE WATER DEER (possibly the best to eat!)
    Опубликовано: 8 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5