У нас вы можете посмотреть бесплатно France’s national dish explained – Coq au Vin или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Coq au vin isn’t just chicken in wine – it’s a symbol of French tradition and pride. In the Bresse region, poultry farmer Cyril Dégluaire explains why rooster meat is key. At “Le Coq” restaurant in Juliénas, chef Marie Dias shares how this slow-cooked dish brings together local wine, heritage ingredients, and childhood memories. Discover why coq au vin is more than a recipe. CHAPTERS 00:00 – Intro: France’s love for roosters 00:26 – What makes Bresse poultry special 01:15 – Why use rooster meat? 01:43 – Le Coq restaurant: a poultry institution 02:26 – Coq au vin: a dish of memory 02:48 – Step-by-step ingredient prep 03:26 – Garlic, herbs & wine 04:43 – Marinating: time + flavor 05:27 – From farm food to classic dish 06:01 – Final touches & serving CREDITS Report: Katja Liersch Camera: Nicolas Grimard Edit: Benoît Lebec Supervising Editor: Ruben Kalus, Gönna Ketels Thumbnail photo: © IMAGO/Shotshop #dweuromaxx #france #coqauvin ------------------------------------------------------------------------------------ Subscribe to DW Food: https://bit.ly/DWFood_Sub DW Food brings you the perfect blend of culinary trends, easy DIY recipes, exciting food secrets & a look behind the scenes of Europe’s culinary culture.