• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

牛魔王嘅你, 又點可以拒絕《清湯蘿蔔牛腩煲 》| MUST TRY!!! Chef Po's "Beef Brisket in Clear Broth" скачать в хорошем качестве

牛魔王嘅你, 又點可以拒絕《清湯蘿蔔牛腩煲 》| MUST TRY!!! Chef Po's "Beef Brisket in Clear Broth" 3 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
牛魔王嘅你, 又點可以拒絕《清湯蘿蔔牛腩煲 》| MUST TRY!!! Chef Po's
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 牛魔王嘅你, 又點可以拒絕《清湯蘿蔔牛腩煲 》| MUST TRY!!! Chef Po's "Beef Brisket in Clear Broth" в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 牛魔王嘅你, 又點可以拒絕《清湯蘿蔔牛腩煲 》| MUST TRY!!! Chef Po's "Beef Brisket in Clear Broth" или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 牛魔王嘅你, 又點可以拒絕《清湯蘿蔔牛腩煲 》| MUST TRY!!! Chef Po's "Beef Brisket in Clear Broth" в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



牛魔王嘅你, 又點可以拒絕《清湯蘿蔔牛腩煲 》| MUST TRY!!! Chef Po's "Beef Brisket in Clear Broth"

歡迎嚟到「酒滿飯寶 Chef Po」嘅頻道。 今期就嚟一個人人都鍾意食嘅清湯牛腩煲!牛魔王嘅你肯定冇辦法拒絕! Video入邊啦,我就用咗崩沙腩同埋牛坑腩去做,大家鍾意買咩部位嘅牛腩都冇所謂。 呢個份量足夠四到五個人用,大家如果食唔到咁多就做細份啲啦。 2100g - 牛白腩、牛坑腩 (普通牛腩,牛肋條都冇所謂) 600g - 牛脊骨 2條 - 白蘿蔔 3.6L-4.8L - 水 70ml x 2 - 花雕酒 2-3湯匙 - 冬菜 適量 - 香葉、八角、花椒 適量 - 白胡椒粒、姜、青蔥、蝦米 適量 - 芹菜、芫荽、紅椒絲 (裝飾用) 醬汁做法:: 蔥花、蒜蓉、干蔥、芫荽、指天椒、熱油灑上 2湯匙蒸魚豉油、半湯匙美極豉油、芝麻油 Beef Brisket and Daikon in Clear Broth Ingredients: 2100g - Beef fatty brisket, beef plate brisket (regular beef brisket, beef short ribs are fine too) 600g - Beef spine bones 2 pieces - White daikon radish 3.6L-4.8L - Water 75ml x 2 - Shaoxing wine 2-3 tablespoons - Dong cai (preserved mustard greens) Appropriate amount - Bay leaves, star anise, Sichuan peppercorns Appropriate amount - White peppercorns, ginger, scallions, dried shrimp Appropriate amount - Celery, cilantro, red pepper strips (for decoration) Dipping sauce: Chopped scallions, minced garlic, shallots, cilantro, bird's eye chili, drizzle hot oil on top 2 tablespoons steamed fish soy sauce, 1/2 tablespoon Maggi soy sauce, sesame oil Cook beef brisket on high heat for 30 minutes, then simmer on low heat for 1 hour. It's recommended to buy fresh beef brisket for much better flavor. Add the daikon 15 minutes before finishing and cook in the soup. 牛腩大火煮半個鐘,之後細火一個鐘,建議買新鮮牛腩去煮,味道好好多。 蘿蔔醬後15分鐘先放入去個湯度煮就OK 㗎啦。 大家有啲咩菜式想睇,記得留言俾我,多謝大家! 鍾意睇美食紀錄,大家可以去 @hkjerry 頻道裏面睇,裏面亦都有我喺餐廳做嘅菜式! ------------------------------------------------------- 想了解喜聚坊嘅古法菜式,點擊以下連接:    • 香港一间私房菜馆,每天6点半开始排队,10分钟后坐满整个屋子,竟是因为一道7h的鸭子!      • 我不做 其他餐廳不做 香港飲食之都名譽怎樣保持下去? | 大角咀喜聚坊 | Tai ...      • 幾十條魚起片炒一碟菜!? 香港美食人物紀錄 | 大角咀喜聚坊 第二集 | Tai K...   ------------------------------------------------------- 「喜聚坊」位於香港大角咀,係一間私房菜餐廳,主打古法失傳菜式,我哋招牌菜有國寶鴨、油泡獅頭魚、太子魚肚、智囊寶中寶等唔同嘅美食,每道菜都新鮮製作,保留返傳統嘅製作方式同味道。大家如果有興趣,不妨都可以過嚟試吓! 📍 地址:喜聚坊,大角咀利得街 10-12 號地舖 📍 Address: Joyful Peace Restaurant, G/F, 10-12 Li Tak Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong 🚶🏻‍♂️ 6-min walk from Exit C1, Olympic MTR Station 📞 TEL: +852 5199 3895 #家庭菜 #清湯牛腩 #粵菜 #香港美食 #寶哥 #喜聚坊 #烹飪教學

Comments
  • 寶哥特製不一樣的《五香柱侯炆蘿蔔牛腩》| Chef Po Secret 1 месяц назад
    寶哥特製不一樣的《五香柱侯炆蘿蔔牛腩》| Chef Po Secret "Braised Beef Brisket in Chu Hou Sauce" Recipe
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 最重要就係呢支酒,配方送埋俾你!!!《椒鹽豬扒》| Chef Po's Tasty 3 месяца назад
    最重要就係呢支酒,配方送埋俾你!!!《椒鹽豬扒》| Chef Po's Tasty "Salt & Pepper Pork Chops"
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • EP8最新2025四日三夜玩轉台北💥台北信義區💥台北南港區💥台北松山區💥著名景點💥夜市💥人氣美食💥必試甜品💥景點介紹💢大公開💢 1 день назад
    EP8最新2025四日三夜玩轉台北💥台北信義區💥台北南港區💥台北松山區💥著名景點💥夜市💥人氣美食💥必試甜品💥景點介紹💢大公開💢
    Опубликовано: 1 день назад
  • 家裏做出餐廳味道《菜心炒斑球》Chinese Chef Cooks 4 дня назад
    家裏做出餐廳味道《菜心炒斑球》Chinese Chef Cooks "Stir-fried Fish Fillet with Choy Sum"
    Опубликовано: 4 дня назад
  • 冬天來一煲暖笠笠嘅《臘味煲仔飯》| Chef Po Cooks 9 дней назад
    冬天來一煲暖笠笠嘅《臘味煲仔飯》| Chef Po Cooks "Claypot Rice with Chinese sausage"
    Опубликовано: 9 дней назад
  • 五個蒸魚小技巧 冰鮮魚都可以蒸出游水魚嘅味道| 煮題Cook |EP27|Ricky 張錦祥|Jacky 余健志 | HOY TV | HOY 77 4 месяца назад
    五個蒸魚小技巧 冰鮮魚都可以蒸出游水魚嘅味道| 煮題Cook |EP27|Ricky 張錦祥|Jacky 余健志 | HOY TV | HOY 77
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 5款香港點心大解構 蝦餃+燒賣+叉燒包+山竹牛肉+馬拉糕 老師傅用3年先整好蝦餃 用鐵珠練手藝#飲食專題 飲食男女 Apple Daily 5 лет назад
    5款香港點心大解構 蝦餃+燒賣+叉燒包+山竹牛肉+馬拉糕 老師傅用3年先整好蝦餃 用鐵珠練手藝#飲食專題 飲食男女 Apple Daily
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 寶哥又教你做雞! 《白切雞》秘製《蒜油+薑蔥蓉》| Chinese White Cut Chicken with Ginger Scallion Sauce & Garlic Sauce 6 месяцев назад
    寶哥又教你做雞! 《白切雞》秘製《蒜油+薑蔥蓉》| Chinese White Cut Chicken with Ginger Scallion Sauce & Garlic Sauce
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • 炒麵技巧是要表面脆,麵芯軟《豉油王炒麵》| Supreme Soy Sauce Chow Mein 6 месяцев назад
    炒麵技巧是要表面脆,麵芯軟《豉油王炒麵》| Supreme Soy Sauce Chow Mein
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • 【花膠詳盡教學】新手零失敗 完美浸發? 保存及處理!零走膠!蝦子鮑魚扣花膠扒 家中米芝蓮 (簡易做法) 8 дней назад
    【花膠詳盡教學】新手零失敗 完美浸發? 保存及處理!零走膠!蝦子鮑魚扣花膠扒 家中米芝蓮 (簡易做法)
    Опубликовано: 8 дней назад
  • The Best Sticky Rice in Yunnan: Menglian Sticky Rice【滇西小哥】 3 дня назад
    The Best Sticky Rice in Yunnan: Menglian Sticky Rice【滇西小哥】
    Опубликовано: 3 дня назад
  • 酒樓經典菜式《西蘭花炒帶子珊瑚蚌 》| 3 месяца назад
    酒樓經典菜式《西蘭花炒帶子珊瑚蚌 》| "Broccoli with Scallops and Coral Mussels"
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Говяжья грудинка в золотистом бульоне (английский субтитр) | Золотистый, прозрачный бульон, котор... 8 месяцев назад
    Говяжья грудинка в золотистом бульоне (английский субтитр) | Золотистый, прозрачный бульон, котор...
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • 寶哥分享《黑椒生炒牛仔骨》黑椒汁製作  | How Chef Po Cooks 5 месяцев назад
    寶哥分享《黑椒生炒牛仔骨》黑椒汁製作 | How Chef Po Cooks "Black Pepper Beef Ribs"
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • 冬天必吃! 寶哥特製《雙冬羊腩煲》| Chef Po Makes 1 месяц назад
    冬天必吃! 寶哥特製《雙冬羊腩煲》| Chef Po Makes "Braised Lamb Brisket with Bean Curd"
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • ХОЛОДЕЦ, дудук и ХАШ 7 лет назад
    ХОЛОДЕЦ, дудук и ХАШ
    Опубликовано: 7 лет назад
  • 【粤语】在广东顺德,一家只在凌晨4点开门的大排档,让无数食客疯抢板凳,竟是因为一口排骨! 5 месяцев назад
    【粤语】在广东顺德,一家只在凌晨4点开门的大排档,让无数食客疯抢板凳,竟是因为一口排骨!
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • 比白切雞更好食嘅《五指毛桃花雕雞 》| Chef Po's 3 месяца назад
    比白切雞更好食嘅《五指毛桃花雕雞 》| Chef Po's "Huadiao Wine Steamed Chicken with Ficus Hirta"
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • 清湯腩🥘 真正湯清🥣 肉質爽嫩😋 真正做法🙏 86歲老師傅再搞一次🧓 原來咁簡單😁 真係正👍 真係好食😋♦️描述 及 留言 附有 ♦️中英文翻譯程序  ♦️English Recipe ♦️ 4 месяца назад
    清湯腩🥘 真正湯清🥣 肉質爽嫩😋 真正做法🙏 86歲老師傅再搞一次🧓 原來咁簡單😁 真係正👍 真係好食😋♦️描述 及 留言 附有 ♦️中英文翻譯程序  ♦️English Recipe ♦️
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 16 часов назад
    "3億人返貧"一去不回?中國返鄉潮提前恐爆大動盪?沒錢返鄉只能徒步?中國經濟下行惡性循環? │20251213│Catch大錢潮 feat.吳嘉隆
    Опубликовано: 16 часов назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5