• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How One of LA's Best Chefs Runs a Two-Michelin-Star Wild Fish Restaurant — Mise En Place скачать в хорошем качестве

How One of LA's Best Chefs Runs a Two-Michelin-Star Wild Fish Restaurant — Mise En Place 3 years ago

michelin star

oyster

michelin star chef

michelin star restaurants

michelin starred

caviar

wild fish

fish

sashimi

scallops

truffles

eater

eater.com

food

restaurant

dining

dish

foodie

chef

food show

uni

egg

uni egg

black truffle

alaskan king salmon

truffle sauce

providence

expensive

eats

expensive eats

los angeles

fine dining

los angeles fine dining

tasting menu

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How One of LA's Best Chefs Runs a Two-Michelin-Star Wild Fish Restaurant — Mise En Place
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How One of LA's Best Chefs Runs a Two-Michelin-Star Wild Fish Restaurant — Mise En Place в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How One of LA's Best Chefs Runs a Two-Michelin-Star Wild Fish Restaurant — Mise En Place или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How One of LA's Best Chefs Runs a Two-Michelin-Star Wild Fish Restaurant — Mise En Place в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How One of LA's Best Chefs Runs a Two-Michelin-Star Wild Fish Restaurant — Mise En Place

At Los Angeles’s two-Michelin-starred seafood restaurant Providence, chef Michael Cimarusti uses only wild-caught fish to make dishes like oyster with golden kaluga caviar, scallops with black truffle, uni egg, Alaskan king salmon with truffle sauce and more. For more food and restaurant news, sign up for our newsletters: https://trib.al/CvLkBmB Credits: Producer: Daniel Geneen Directors: Daniel Geneen, Murilo Ferreira Camera: Carla Francescutti, Murilo Ferreira Associate Producer: Julia Hess Editor: Howie Burbidge Executive Producer: Stephen Pelletteri Development Producer: McGraw Wolfman Supervising Producer: Stefania Orrù Associate Director of Audience: Terri Ciccone ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- For more episodes of 'Mise En Place,' click here: https://trib.al/ztcllXO Eater is the go-to resource for food and restaurant obsessives with hundreds of episodes and new series, featuring exclusive access to dining around the world, rich culture, immersive experiences, and authoritative experts. Binge it, watch it, crave it. Subscribe to our YouTube Channel now! http://goo.gl/hGwtF0

Comments
  • How Two Master Chefs Run the Only Michelin-Starred Korean Steakhouse  — Mise En Place 3 years ago
    How Two Master Chefs Run the Only Michelin-Starred Korean Steakhouse — Mise En Place
    Опубликовано: 3 years ago
    11865330
  • How a Master Chef Runs the Only Two Michelin-Starred Mexican Restaurant in America — Mise En Place 3 years ago
    How a Master Chef Runs the Only Two Michelin-Starred Mexican Restaurant in America — Mise En Place
    Опубликовано: 3 years ago
    3074903
  • Where Michelin-Starred Restaurants Get Ingredients | Business Insider Marathon 9 months ago
    Where Michelin-Starred Restaurants Get Ingredients | Business Insider Marathon
    Опубликовано: 9 months ago
    8506396
  • How Legendary Chef Eric Ripert Runs One of the World's Best Restaurants — Mise En Place 1 year ago
    How Legendary Chef Eric Ripert Runs One of the World's Best Restaurants — Mise En Place
    Опубликовано: 1 year ago
    2030739
  • Венедиктов – страх, Симоньян, компромиссы / вДудь 4 days ago
    Венедиктов – страх, Симоньян, компромиссы / вДудь
    Опубликовано: 4 days ago
    3175254
  • How Curtis Stone Runs One of the Best Steakhouses in the World — Mise En Place 3 months ago
    How Curtis Stone Runs One of the Best Steakhouses in the World — Mise En Place
    Опубликовано: 3 months ago
    1654083
  • Maine Traps $1 Billion Of Lobsters A Year. But Is That At Risk? | Big Business | Business Insider 5 months ago
    Maine Traps $1 Billion Of Lobsters A Year. But Is That At Risk? | Big Business | Business Insider
    Опубликовано: 5 months ago
    1392874
  • How One of New York’s Best Chefs Runs His High Volume Michelin-Starred Restaurant — Mise En Place 1 year ago
    How One of New York’s Best Chefs Runs His High Volume Michelin-Starred Restaurant — Mise En Place
    Опубликовано: 1 year ago
    1101968
  • This is Why Fish Tastes Better in Restaurants 2 months ago
    This is Why Fish Tastes Better in Restaurants
    Опубликовано: 2 months ago
    1508179
  • Only 16 People a Night Can Eat This 17-Course Omakase | On The Line | Bon Appétit 1 year ago
    Only 16 People a Night Can Eat This 17-Course Omakase | On The Line | Bon Appétit
    Опубликовано: 1 year ago
    5310349

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5