• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Craft the Perfect Roast Profile for Any Unknown Coffee скачать в хорошем качестве

How to Craft the Perfect Roast Profile for Any Unknown Coffee 5 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Craft the Perfect Roast Profile for Any Unknown Coffee
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Craft the Perfect Roast Profile for Any Unknown Coffee в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Craft the Perfect Roast Profile for Any Unknown Coffee или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Craft the Perfect Roast Profile for Any Unknown Coffee в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Craft the Perfect Roast Profile for Any Unknown Coffee

How to craft the perfect roast profile for any unknown coffee Let’s break down some ways of building a roast profile. Let’s look at the impact of cultivar and processing method on profile design and where these factors are felt the most. We’ll talk about batch size, charge temperature and building pressure within the coffee beans. The subject matter is a mixed cultivar coffee from Brazil. One that I’ve never roasted before and the perfect subject matter for this feature. Here are some notes on this coffee supplied to us by the UK coffee importer, Falcon Coffees: Capetinga Farm lies at around 1,200 metres in Carmo da Cachoeira, Minas Gerais, Brazil, and is managed by Daniel Garcia Caldeira, the third generation of the family to run the estate. The property extends across 220 hectares, with 180 hectares under coffee, and cultivates Acaia, Topázio, Yellow Catuai, Red Catuai, Arara and Mundo Novo. Cattle and horse breeding add further agricultural diversity. From its early days the farm has paired a pursuit of consistent cup quality with a strong commitment to environmental stewardship and employee welfare. Current management integrates pest control and biological methods within an organo-mineral fertiliser regime, while conservation areas exceed legal requirements. A dedicated plan safeguards natural springs, renewable energy sources are in use, and measures to protect local wildlife are firmly in place. These practices uphold the values that have guided the Garcia Caldeira family for generations and reinforce Capetinga Farm’s standing within the agricultural landscape of southern Minas Gerais. #roastprofile #specialtycoffeeroasting #coffeeroasting Falcon Speciality coffee importers website: https://www.falconcoffees.com/ You can purchase the coffee here: https://www.theblendingroom.co.uk/pro... Our main website and roastery address: https://www.theblendingroom.co.uk/ Follow BlendingRoom on Instagram:   / theblendingroom   Follow BlendingRoom on Facebook:   / theblendingroom  

Comments
  • How does roast development time affect coffee flavour? 7 месяцев назад
    How does roast development time affect coffee flavour?
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • How to Roast Coffee: Essentials for Espresso and Filter Roasts 5 месяцев назад
    How to Roast Coffee: Essentials for Espresso and Filter Roasts
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Как стать обжарщиком кофе. Часть 1: Начните с книг! 3 дня назад
    Как стать обжарщиком кофе. Часть 1: Начните с книг!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Pyramid vs High to Low: Best Roast Profile for Loring Roasters? The Results! 4 месяца назад
    Pyramid vs High to Low: Best Roast Profile for Loring Roasters? The Results!
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • How We Process Green Coffee Samples || Sample Roast With Us 1 год назад
    How We Process Green Coffee Samples || Sample Roast With Us
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как лучше обжарить кофе | интервью с Робом Хусом 3 года назад
    Как лучше обжарить кофе | интервью с Робом Хусом
    Опубликовано: 3 года назад
  • Roasting Coffee in my Garage | SPECIALTY COFFEE | PACKAGING | COFFEE SHOP | BUSINESS 1 год назад
    Roasting Coffee in my Garage | SPECIALTY COFFEE | PACKAGING | COFFEE SHOP | BUSINESS
    Опубликовано: 1 год назад
  • Roasting a New Coffee I Have Never Roasted Before and Know Nothing About - Natural Honduras 2 года назад
    Roasting a New Coffee I Have Never Roasted Before and Know Nothing About - Natural Honduras
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Roast Coffee: Temperature & Time 4 месяца назад
    How to Roast Coffee: Temperature & Time
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Важность тестовых партий обжарки кофе 2 месяца назад
    Важность тестовых партий обжарки кофе
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Кофе с апрелем. Эпизод 65: Время разработки — время против процента 6 лет назад
    Кофе с апрелем. Эпизод 65: Время разработки — время против процента
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 11-летняя девочка поражает своей игрой!  Алиса Генриетта Юнкер - Будущая Звезда Мировых Шахмат! 9 дней назад
    11-летняя девочка поражает своей игрой! Алиса Генриетта Юнкер - Будущая Звезда Мировых Шахмат!
    Опубликовано: 9 дней назад
  • Внутри обжарочного цеха Hydrangea Coffee Roasters 2 недели назад
    Внутри обжарочного цеха Hydrangea Coffee Roasters
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Behind the roast with Willem Boot - Walking the roasting curve 3 года назад
    Behind the roast with Willem Boot - Walking the roasting curve
    Опубликовано: 3 года назад
  • Плюсы и минусы работы в кофейном цехе (честный опыт) 12 дней назад
    Плюсы и минусы работы в кофейном цехе (честный опыт)
    Опубликовано: 12 дней назад
  • SCA CVA для Cuppers: мои первые мысли 2 недели назад
    SCA CVA для Cuppers: мои первые мысли
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Omni Roasting: решение для нерешительных обжарщиков кофе! 1 месяц назад
    Omni Roasting: решение для нерешительных обжарщиков кофе!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Как ПРАВИЛЬНО точить ножи. Северная Осетия. 8 месяцев назад
    Как ПРАВИЛЬНО точить ножи. Северная Осетия.
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Artisan Roast Profile Training 5 лет назад
    Artisan Roast Profile Training
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Avoiding Coffee Roasting Defects with Rob Hoos 4 года назад
    Avoiding Coffee Roasting Defects with Rob Hoos
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5